Gomorran, gott folk!

God morgon!

Klassisk retorik för vår tid, Dan Brown; Den förlorade Symbolen, Aftonbladet med fler. Och: Gomorra – boken som aldrig kommer att bli utläst. Det är något med den här boken som jag inte kan greppa. Den har en kraft. Jag hatar den och älskar den på samma gång.

Leave a comment

Jag står nu ensam

Det här är en undersökning.

Jag, Henka, har nu börjat blogga här. Det ska bli intressant att se hur länge jag kan hålla på innan mina vänner reagerar. På så sätt får jag reda på läsfrekvensen på den här sidan.

Så berätta nu, Andreas. Förstår du vad jag säger?

-Henka

3 Comments

Ny blogg!

Fattar ni?! Vi är tillbaka! I ny kostym, HÄR:

http://samtalarna.blogg.se

/Andreas och Henka

Leave a comment

Ny blogg!

Inte för att jag tror att nån läser här längre, men för er som tittar kan jag tipsa om min nya blogg:

http://www.skadispappan.blogg.se

LÄS!

//Andreas

1 Comment

Monstret från Bjästa

Han fanns i byn mitt bland dem, och ingen hade någonsin kunnat ana. Serievåldtäktsmannen var redo att påbörja sitt livsverk. Här hyllas han som hjälte på skolavslutningen i det lilla samhället Bjästa i Örnsköldsviks kommun. Thomas Quick… förlåt… Dennis. Dennis valde att dela ut blommor till eleverna och ansågs p.g.a detta vara oskyldig eftersom ”ingen skyldig kille skulle ha gjort en sån fin gest.” Frågar ni mig så är det precis vad en skyldig kille skulle göra. Han hade ju inget att förlora. Självklart valde han att dela ut blommor och göra allt i sin makt för att gå ut med flaggan i topp. Bjästa är nu likt Tjernobyl, en obeboelig plats och ett döende samhälle som ingen vill komma nära. Tack vare en liten kille vid namn Dennis.

Och var så säkra, Bjästabor. Han kommer tillbaka.

2 Comments

Försöket att hålla något vid liv

Den här bloggen ska dö. Så är det bara.

Har ni sett Glamourama?

Det handlar om tre tjejer i Stockholm som vill leva som Whitney Port gör i New York. Gunde Svan möter Donald Trump. Det är omöjligt. Pinsamt, larvigt och fruktansvärt. Men nödvändigt och alldeles Underbart.

-Henka

4 Comments

Ett jävligt bra intro.

Detta är introt till filmen ”Watchmen”. Är det inte jävligt stilistiskt och härligt så säg? Och låten är ju helt jävla fantastisk. Jag minns när jag såg den på bio första gången, och hur överraskad jag blev. Att man 2009 använder en Bob Dylan-låt som ledmotiv är ju helt fantastiskt. Resten av filmen håller jävligt hög klass, soundtrackmässigt i alla fall. FETT!

/Andreas

1 Comment

Pressbyråns kaffe

Lång dag idag. Jag och Mikaela var på läkarbesök, och kort därefter på föräldrakurs. Fyra killar och fem tjejer som skulle bli föräldrar för första gången. En massa matnyttig information som är bra att ha med sig.

På vägen dit köpte jag mig en kaffe på Pressbyrån. Men fy fan va den smakade mukkojärvii. Blaskigt och vidrigt. Som tur var bjöds det på bryggkaffe på lokationen.

Installerade Ghostbusters-spelet på PC:n igår. Fan va kul det är att få uppleva lite nostalgi i ett spel där ALLA skådespelarna från originalfilmen är med och röstskådespelar och har skrivit manuset. Bustin´makes me feel GOOD!

Rolig kuriosa: Här är en reklamfilm jag är med i. Final breakthrough eller? Jaja en fin näve stålar tjänade jag i alla fall.

Nu är det en dokumentär om tjocka barn på TV. Sorry, ingen sympati från mig. Ut och träna med er ungjävlar. Min sympati går till Haiti nu. Gud välsigne er stackare där borta.

/Andreas

Leave a comment

Den lever!

Vi skulle tydligen inte lägga ner den här bloggen.

Ni får därför några bilder av min vardag. Det är mycket viktigt att titta på.

Köper godis.

Står i ett kök.

Fick hjälp med maten. Maten är hemlig.

-H

3 Comments

Bönlördag

Idag är det lördag. Jag och Mikaela har sovit till elva idag och vaknat till ljudet av grannen som borrar. Är det inte märkligt med grannar och deras borrande? Man undrar liksom hur jävla mycket mer det finns att borra? Fan att sätta upp en tavla eller en bokhylla tar väl nån sekund av borrande? Men den här människan har fan borrat från och till i flera timmar.

Vi tittade på filmen ”Dragon – the Bruce Lee story”. Jag rekommenderade den för Mikaela, som förvånansvärt nog tyckte den var bra. Bruce Lee är ju en stor hjälte för mig och många andra som är intresserade av kampsport, och kroppsträning med för den delen. En stor man helt enkelt.

Till lunch blev det vita bönor och bacon, en särdeles proteinbomb som var välbehövlig. Vi ska till Mikaelas föräldrar och äta ikväll, har jag tur kan jag grina till mig en klippning av Mikaelas syster.

För några dagar sedan fick jag veta att jag är laktosintolerant. Detta innebär en omställning i mitt liv. Förhoppningsvis går mina magproblem över nu, men med min tur får jag väl nåt annat skit…

Nej Mikaelas mamma kommer och hämtar oss snart, så jag får väl klä på mig…

//Andreas

Leave a comment