Testar Braun Silk épil 3

Hej igen,
Ja, så var det dags att berätta lite om Brauns Silk épil 3 Epilator som jag har fått förmånen att testa genom att jag är en Buzzador.

SE3270

Jag tycker den är väldigt effektiv och håller håren borta väldigt länge. Man får vara lite försiktig i början om man inte är så van, för det kan göra ganska ont. Som tur är finns det två olika inställningar: extra varsam och extra effektiv

Bra produkt helt enkelt.

Publicerat i Tips | Lämna en kommentar

Buzzadortest – kaffebryggare

Jag får nu för tiden ganska många erbjudanden om att testa nya produkter genom Buzzador. Det är väldigt roligt och när det blir för ca halva priset, eller ibland mer, då är det svårt att tacka nej. Den här gången var det absolut inte svårt att bestämma sig. Jag har haft min gamla kaffebryggare i snart 30 år, så det var verkligen dags att införskaffa en ny. Och då blev jag erbjuden en Melitta Aroma Signature Deluxe
melitta
Den har automatisk avstängning, den säger till när kaffet är klart, när det är dags för avkalkning. Det går även att programmera varmhållningstid med 30, 60 eller 90 min.

Jag är supernöjd.

Publicerat i Tips | 1 kommentar

Hur mycket kan en människokropp tåla?

Ja, den frågan ställer jag mig ibland när det gäller min dotter. Hon måste ha en kropp som tål hur mycket som helst. Eller gör den det? Det är ingen som vet. Att hon är en fighter med stor F det är det inget tvivel om. Om jag skulle sammanfatta vad hon har gått igenom hittills så blir listan ganska lång. Hon är
* född ca 1 månad för tidigt
Hon har haft
* hjärnhinneinflammation vid 3 års ålder
* lunginflammation vid ett flertal tillfällen
* kikhosta
* påssjuka
* vattkoppor
* röda hund
* hjärnskakning
* brutit ett ben i armen
* brutit en fot
* har allergier
* diskbråck
* haft cancer
* och nu bältros

Ja, sedan ska vi väl inte glömma vanliga förkylningar som har poppat upp lite då och då.

Om det finns någon på denna jord som är en survivor så är det min dotter. Om 21 dagar fyller hon 40 år. Jag önskar och hoppas att alla sjukdomar nu är slut för hennes del.

Jag älskar dig min underbara dotter som sprider sådan glädje omkring dig fast du får kämpa så mycket.

Publicerat i Familjen | 2 kommentarer

Buzzadortest – Steamcleaner

Hej igen,
Nu har jag fått ännu en produkt från Buzzador att testa, nämligen en SteamCleaner Multi från Philips.

FC7008_01-RTP-global-001

SteamCleaner Multi ska rengöra ytor på ett hygieniskt sätt med hjälp av ånga.

Jag har testat produkten under ett tag nu, men tycker tyvärr inte att den uppfyller det jag hade förväntat mig. Bl.a. måste den vara inkopplad till ett strömuttag för att fungera, då blir man ganska låst till den yta man ska rengöra. Jag hade också förväntat mig att den skulle vara starkare, att det skulle vara mer tryck i ångan som kommer ut.

Det är synd, men jag kan inte rekommendera denna produkt.

Publicerat i Tips | Lämna en kommentar

Buzzador-test /Mofibo

Som ni vet sedan tidigare så är jag en Buzzador och får därför testa på olika varor och tjänster. Den här gången har det varit Mofibo. Att kunna ladda ned böcker till sin mobil eller padda.

mofibo

Jag har tidigare använt Mondo genom Adlibris, men jag tycker den var ganska omständig att ladda ned och kostnaden för böckerna har varit väldigt varierande. Mofibo är superenkelt att ladda ned och det går så snabbt. Om man vill kan man prenumerera på Mofibo och det kostar bara 99 kr i månaden. Väldigt bra pris, eller hur?

Det lutar nog åt jag jag iallafall ska prova att prenumerera på denna tjänst under en tid. Jag tycker du ska gå in och kolla på Mofibo. Kanske tycker du också det är en bra tjänst för e-böcker.

Publicerat i Tips | Lämna en kommentar

En arbetsvecka på departementet

Hejsan!

Vissa veckor händer det massor av olika aktiviteter och den här veckan är just en sådan.

Måndag: Först arbeta sedan kurs i franska på kvällen hos Medborgarskolan
Tisdag: Informationsmöte ang. Meetings & Events och sedan arbeta
Onsdag: Kurs i franska på morgonen och sedan arbeta, speciellt med information inför regeringssammanträdet
Torsdag: Idag har jag bara varit på jobbet. Det händer saker hela tiden.
Fredag: Seminarium om härskartekniker kopplat till lönesamtal. Det ska bli intressant. Sedan ska det arbetas resten utav dagen.

Låter det kul? Ja, det är det faktiskt.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Kan andas ut lite…

Som jag skrev igår så fick jag en akuttid hos min gynläkare idag kl 08.30. Allt gick bra, han kunde inte känna något ovanligt. Så nu skickar han en remiss till Sophiahemmet så jag om några veckor får komma på mammografi. Det känns skönt.

Nu ska jag ta och sätta igång med arbetet här på jobbet. Igår fick vi en ny medarbetare, ja egentligen en nygammal, men som har fått en helt ny befattning. Så roligt att hon är tillbaka.

Vi hörs snart igen.

Publicerat i Familjen | Lämna en kommentar

Det är säkert inget farligt….

Jag läser i tidningar och ser på TV om alla cancerfall som drabbar människor i vårt land. Det har drabbat många i min släkt. Min dotter, pappa, mormor, morfar och farmor. Jag tycker det är svårt att se alla dessa galor på TV och läsa om alla fall i tidningar och andra media. Jag orkar liksom inte ta in allt. Jag blir så ledsen.

Igår kväll tyckte jag att det kändes lite konstigt i vänster armhåla. Jag var lite öm och jag kunde känna en viss svullnad. Det är nog bara en svullen lymfkörtel, men ändå. Så i morse ringde jag min gynekolog och hade sådan tur så jag får komma på besök i morgon kl 08.30.

Det är säkert inget farligt, men tyvärr så skenar fantasin iväg. Jag får se vad han säger i morgon. Lovar att återkomma med ett nytt inlägg om hur det går.

Kram till er alla!

Publicerat i Familjen | Lämna en kommentar

Så sorgligt…..

Igår morse gick en av mina arbetskamrater bort. Han hade varit sjuk i många år. Han somnade in på morgonen. En hjärntumör som inte gick att operera bort gjorde att hans kropp tillslut inte orkade längre. Han efterlämnade fru och två barn. Det är så fruktansvärt. Han blev bara 46 år. Jag saknar honom väldigt mycket. Varje gång jag går förbi hans arbetsrum så tänker jag på honom. Nu sitter en annan person där. Det känns lite konstigt.

Livet är så orättvist. Man måste verkligen ta vara på varje dag som går, inte hänga upp sig på saker som man ändå inte kan göra något åt. Vara lycklig över att man är frisk.

Önskar er alla en härlig dag!

Publicerat i Allmänt | 1 kommentar

Hjorthagens natur- och kulturstig del 1a

Jag har börjat visa er vår jättefina natur- och kulturstigskarta för ett tag sedan. Tyvärr fick jag inte med alla de olika årtalen som visar hur Hjorthagen kom till. Därför tänkte jag visa bara den skylten i detta inlägg.
DSC_0037

Publicerat i Hem | Lämna en kommentar