Många lägenhetsbränder i helgen

Vid halvåtta i morse tog jag och gick ut med hundarna. Gick som vanligt runt i kvarteret. När jag precis har kommit en bit upp i backen så får jag se det här.

Vid midnatt såg jag en polisbil komma körande ned för gatan, men jag tänkte inte mer på det utan gick och lade mig. Nu förstår jag vad den gjorde där mitt i natten. Det hade brunnit i en utav lägenheterna i bostadsrättsföreningen som ligger bredvid vår. Tack och lov så kom ingen person till skada, men det ser ut som om hela lägenheten har blivit brand- och rökskadad.

Hörde sedan på nyheterna på radio om bl.a. just den här branden. Stackars människor som bodde i lägenheten. Undrar vad som orsakde det hela?

Om Loris

Stockholmare och hundägare som älskar min familj, musik och teater. Designar smycken och en massa andra saker som ni kommer att upptäcka om ni följer med mig här på bloggen. Så vad väntar ni på?
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>