Annons:
 
 

Lite inspiration!

God fortsättning gott folk!

Lämna kommentar

Bra blir bättre!

Man kan verkligen inte klaga på något just nu känns det som. Bra bli bara bättre! Var i helgen hos min goda vän Jimmy Olsson och växer gym i Kalmar för lite jobb på deras första Växer camp.  Växer kommer under hela nästa vecka ha 20% rabatt på alla kosttillskott och det för att företaget fyller 20 år. Grattis från oss! Förutom det så tränar jag på inför min Olympia och allt går enligt planen. Mina bröder Josef och Jones är även dom på diet och ska upp på scen på de svenska mästerskapen om 4 veckor.

Växer_08

Växer Cafe och gym fyller 20år nästa vecka.

Växer_05

Anna jobbade hårt och såg  till så alla som var med på Växer camp fick i sig bra mat.

Växer_12

Det går framåt för Växer gym och cafe!

Växer_14

Min frukost :)!

Växer_11

Delar av gänget som skulle delta i lägret var på plats för att äta frukost.

Växer_10

Utanför växer gym!

Växer_01

Lite bilder med deltagarna!

Växer_04

Sen var det bara vila och njuta av det fina vädret på Olssons hus innan avresa 🙂

Växer_15

Anna Lisa Var i helgen på besök på AA ELIT FITNESS GYM och ser ut att komma in i hennes livs form på årets SM!

Växer_16

Josef kommer bli svårslagen i år!

Växer_17

BetterBodies fortsätter att imponera med massa nya plagg!

Växer_19

Alla nya plaggen hittar ni på AA ELIT FITNESS STORE i Malmö på Nobelvägen och även på www.elitstore.se

 

AA

 

 

 

Lämna kommentar

Då kör vi!

Nu är det klart att jag kommer att delta på årets Mr Olympia den 19-29 sep. Kommer bli en sten tuff tävling och jag är inställd på att komma in i mitt livs bästa form och inte göra någon eller mig själv besviken. Nästan två månader kvar till den stora festen och inställningen och motivationen är på topp. Förutom träningen  jobbar jag som vanligt i butiken och gymmet och försöker att leva ett normalt liv genom att umgås med vänner och familj och njuta av livet!

B_0

Då var kontraktet signerat och klart!

B_1

Laddar med X-TREAM inför de flesta passen!

B_3

PUMP..

B_6

B_2

Love this pose 😉

B_4

B_7

Möllan bästa säljare 🙂

B_8

Med grabbarna på stranden!

B_9

Den populära  Aloe vera drycken finna nu att köpa på AA ELIT FITNESS GYM!

Frukost

Så såg min frukost ut idag :). Men tro inte att det ser ut så varje dag!

Jones_body

Min älskade bror Jones är på första sidan av månadens BODY Magazine 🙂

AA

 

Lämna kommentar

Länge sen!

Ja det var länge sedan jag skrev något här och jag vet att ni är en hel del som kanske är lite besvikna på att jag inte bloggar så aktivt eller rättare sagt slutat blogga. Men nu tar jag åter upp bloggandet och kommer dela med mig av min resa till Olympia men även berätta kring alla nyheter som dyker upp:)

Det har hänt en hel del sedan sist och det är nästan bara positiva händelser ska jag säga.. Har haft en del problem med min högra axel som blivit lite bättre nu efter en behandling och jag undviker nu de övningar som gör ont när jag tränar, allt för att inte göra det värre.
Det gäller att lyssna på kroppen!

Är nu på diet inför Mr Olympia som går i september och allt känns bra! Jag fortsätter min utveckling och kör vidare med tuff träning och strikt kost. Mina bröder är även de på diet inför höstens tävlingar även så många av AA ELIT TEAM atleterna.

ELIT NUTRITION säljer bättre än någonsin och jag är så stolt över att säga att alla är nöjda med produkterna. Finns att köpa hos din ÅF med bla. www.elitstore.se eller i vår fysiska butik AA ELIT FITNESS STORE på Nobelvägen 38, Malmö.

Det är idag 10 veckor till Mr. Olympia som går Las Vegas! Jag har ett grymt bra utgångsläge och ser verkligen framemot den här resan. Häng med mig så kommer ni få veta allt om min väg till Mr. Olympia scenen!!!

elit_03

Vi växer..

elit_04

Formen för 3 veckor sedan 😉

elit_01

elit_13

Gäst posering och lite poserings seminarium på Anytime GYM i Danmark!

elit_05

X-TREAM är bara ett måste för alla PWO älskare!

elit_12

Ayoub han kan han åxå 🙂 En ny stjärna är här!

elit_09

Älskar att umgås med mina bröder och kusin Husam!

elit_11

Nöjda kunder och en glad Ahmad!

elit_10

20-30 g BCAA/dag är ett måste för mig!

elit_07

På bröllop med familjen 🙂

elit_08

Elite Nutritions senaste produkt Multi Well!

AA

Lämna kommentar

4 års jubileum!

”Tiden går fort när man har roligt” Jag minns dagen som igår när jag startade och öppnade upp AA ELIT FITNESS GYM! Det har varit en fantastisk tid tillsammans med er och det har varit ett nöje att ha haft er medlemmar på gymmet.
En succé som nu fortsätter!   Nu har vi planerat vårt kalas då vi fyller 4 år och jag vill här med välkomna er gamla som nya medlemmar till vårt 4 års jubileum som äger rum den 25-26/1 på AA ELIT FITNESS GYM!
Vi kommer bjuder på fika och en massa andra nöjen! Massor av kanonerbjudanden och kampanjer. Missa inte denna dag, vi ses på AA ELIT FITNESS gott folk! Och ni får gärna sprida detta vidare och ta med er familj och vänner till den stora festen!
4år
……………………………………………….
cha
AA ELIT CHALLENGES 2014!! Dags att ta fram vinnarskallen och göra er klara för att kämpa om titeln!
AA ELIT CHALLENGES är en enkel tävling i bänkpress, chins och dips. Reglerna är enkla, flest antal reps vinner! Damer kör på 60% av sin vikt i bänkpress och herrar kör sin kroppsvikt….
Grymt fina pokaler och priser från Elit nutrition och Better bodies till top 3!!
Antar du utmaning!?
Klä dig i AA ELIT och var på plats 25/1,   kl 13.00 på AA ELIT FITNESS GYM!
Vi sessssssssssssss,
AA
1 Kommentar

2013!!

Då var 2013 snart över och jag ser fram emot ett nytt och förhoppningsvis mer framgångsrikt år 2014.
År 2013 har betytt väldigt mycket för mig både på tävlingsscenen men även allt annat här i livet.
2013 började tyvärr med en hel del skador och inga tävlingsplaner var då i tankarna.
Men under denna tid ägnade jag mig åt mitt nya projekt som slutade i att jag öppnade AA ELIT STORE i mitten på året. Butiken har varit ett mycket spännande projekt som idag växer sig allt större. Kort efter butikens invigning påbörjades även en liten diet med syfte för ett gäng plåtningar.
Under sommaren hann jag även med att åka till Karlstad där min yngsta bror Jones skulle visa upp sig på scen för första gången.
Vidare i september åkte jag över till USA och avverkade mina plåtningar med flera duktiga fotografer och resultaten från dessa har vi och kommer få se av mer framöver. Men huvuddestinationen var årets Olympia som åskådare och representant för min samarbetespartner, Betterbodies.
Väl hemma väntade årets SM i bodybuilding och bodyfitness där jag bla fick se min bror Josef, min goda vän Maria och Curtis vinna och imponera båda på mig och alla andra som var där.
Samtidigt började kroppen svara bra på dieten som till en början inte var på 100% allvar. Men tog tag i det på allvar och bestämde mig för att tävla i USA men efter lite strul så blev det ändrade planer och jag åkte istället till Prag och EVLS pro. Jag kom in i mitt livs form och imponerade på alla som var på plats och som följde det hela på nätet,  resan slutade med en 3:e plats på årets tuffaste proffs tävling. Några dagar senare åkte jag och familjen till Kuwait för semester och även en gästposering och jag bestämde mig för att även åka vidare till Indien för att tävla på Sheru Classi. Även här kom jag in i mycket bra form vilket resulterade  i en 2:a plats. Med detta gjort var Olympia dörren öppen för mig under 2014 där jag kommer att göra allt för att prestera och komma i ännu bättre form. Fick även höra att jag blivit utnämnd av BODY som årets bodybuilder, vilket är ett tecken på att det gått väldigt bra!
Sen har alla i AA ELIT TEAM kämpat med diet och tävlingar och plockat hem flera medaljer och är idag Sveriges bästa team! Är så stolt över er att jag knappt kan beskriva.  Vi är bäst och kommer vara bäst!
Vidare har AA ELIT FITNESS GYM varit ett gym ditt väldigt många tränings glada människor kommit för att ta del av den fantastiska atmosfär vi har. Till alla er andra medlemmar så vill jag ännu en gång tacka för att ni är med och lyfter gymmet till nya höjder. Fortsätt gör ert fantastiska jobb och kämpa för era mål!!
2013 är året som jag kommer lägga på minnet då jag och min bror Jones  lanserade Elit nutrition. Ett kosttillskott märke som växer otroligt mycket. Elit nutrition kommer om att nå ut till alla i Sverige och vidare i Norden.
Jag vill med detta även passa på att tacka alla som har varit delaktiga på något sätt i mitt liv under 2013. Ni har varit och kommer att bli min styrka, motivation och glädje. Till  familj och vänner, ni betyder väldigt mycket för mig och det värdesätter jag högst.
Att prestera och äga är bland det bästa som finns men har man inte hälsan och glädjen så är livet inte värt något. Ta vara på era nära och kära och kom ihåg, vi har bara en kropp.
Jag har planer på att göra 2014 till ett grymt år och väldigt mycket är på gång som jag även kommer dela med mig av.
Gott Nytt år!!
Lämna kommentar

ELIT NUTRITION!

ÄNTLIGEN!!
Nu kan jag stolt presentera ELIT NUTRITION! En serie högkvalitativa produkter med råvaror av hög klass och med tillverkning i Sverige har vi lyckats få säkra kosttillskott för din hälsa och träning. Efter flera år i branschen har jag fått se och upplevt allt inom träning och hälsa.
Kosttillskott är idag en stor del av träningslivsstilen och har även så varit för min karriär. Det är ingen slump att jag nu presenterar Elit nutrition som är framtaget och utvecklat i samarbete med ELIT atleter.
Jag har alltid haft som ambition att prestera på topp. När jag startade upp AA ELIT FITNESS GYM var målet tydligt om att kunna erbjuda träning på hög nivå. Idag har vi ett gym som håller professionell nivå. Vi har idag även Sveriges bästa tävlings team! Nu är ambitionen och målet att tillhöra toppen med ELIT NUTRITION. Vi är här för att stanna! Häng med på resan mot toppen!
Köp dina ELIT NUTRITION tillskott idag!
www.elitstore.se
AA ELIT FITNESS GYM
AA ELIT FITNESS STORE
IFBB PRO Ahmad Ahmad
Elitnutrition_xtream
Här är reklamen för våran PWO som håller vad den lovar!
Elitnutrition_josef
Bli en Vinnare du åxå! Gör som Josef, använd dig av ELIT NUTRITION!
Elitnutrition_jones
Jones kommer vara en av de ansikte som kommer att synas utåt tillsamman med våra produkter och det är vi mycket stolta och glada över!
Lämna kommentar

Fitness Festivalen 2013!

Varit hemma i några dagar nu efter den fantastiska helgen I Göteborg. Jag och min bröder åkte från Malmö till Göteborg och raka vägen till min plåtning för min samarbetspartner Betterbodies som var lyckad och smidig.

 Kvällen ägnade vi åt att äta massa gott och bara umgås och ha kul. Lördag var dagen då portarna till Fitness festivalen öppnade för allmänheten och det var en lyckad helg på alla sätt och vis. Dubbelt  så mycket folk som förra året inte minst på lördagen och jag hade det mycket bra på Betterbodies pro monter där jag fick träffa en hel del människor vilket alltid är kul. Sen att Betterbodies/gasp sålde dubbelt så mycket som förra året gör inte det sämre :). Och det visar att folk börjar lägga mer och mer pengar på still och kvalité. Sist men inte minst så visade AA ELIT TEAM igen att vi är bäst med hela 4 guld medaljer och flera top placeringar vilket gör mig mycket glad och stolt!!
FF_12
En bild från plåtningen!
FF_19
Bakom kulisserna 🙂
FF_00
Var glad och stolt att se den stora snygga bilden på mig 😉
FF_03
Det var full fart på Betterbodies och Gasp monter
FF_04
..
FF_06
Här tillsammans med Olympia Mästarinnan i bikini Ashley Kaltwasser!!
FF_01
Och en med fjol årets Miss bikini Nathalia Melo!!
FF_11
Och fler pro var på plats!
FF_14
Mina kära vänner Momo, Said och Chris var så klart på plats på FF!
FF_15
Malou och Evelina backstage efter vinsten!
FF_21
Niklas Loven fick sin efterlängtade gul och jag säger GRATTIS från hela mitt hjärta! Krigaren Gino knep 3:de platsen i samma klass.
FF_07
Andreas kom två och visade att han är att räkna med på riktigt framöver!
wis
Wisam hade inte domarna på sin sida denna kväll och fick nöja sig med 6:e platsen trots bra form!
FF_24
Vår andra Wissam var klar och redo att visa upp sig på riktigt för första gången till svenska folket och Josef var så klart med där bak för att peppa!!
FF_25
Han kom, han sågs och han gjorde det med still!!
FF_17
Delar av gänget efter Wissams show 🙂
FF_22
Antonia gjorde visade att hon var nr:1 för andra gången i rad!!
AN
Här tillsammans med de andra finalisterna!!
FF_16
Vår bikini representant Shara kan om hon vill!
FF_23
En glad Shara efter hennes prestation!
FF_18
Min goda vän Hydar var så klart åxå på plats!
FF_13
Avslutar detta med denna bilden som säger mer än 1000 ord! Love..
AA
Lämna kommentar

Då var vi här igen!

Det märks att många är på diet och det är fullt rulle inför tävlingarna. Förra helgen var det December cupen i Lund! DC är en nybörjar tävling och det dyker alltid upp en och en annan som glänser lite extra och blir en stor stjärna framöver. Jag själv gjorde min tävlings debut på DC år 2000 :). Men tyvärr så måste jag säga att arrangemanget är en stort besvikelse. Med en hel del misstag som enligt mig inte får ske år efter år. Dubbla antal deltagare ska nästan betyda dubbelt så bra planering men men vi kan håller här. AA ELIT TEAM gjorde så klart bra ifrån sig med en hel del medaljer som vanligt och en hel del bra prestationer.  Nu till helgen är det den stora fitness festen, och vi pratar nu om Fitness Festivalen i Göteborg som i år har mer än 300 deltagare och ännu större mässa än förra året. Jag själv åker till Göteborg redan imorgon för att göra en plåtning för mina samarbetspartner BetterBodies/Swedish fitness och kommer även vara på plats på tävlingen och mässan både lördag och söndag för att heja på AA ELIT TEAM som även här kommer med ett starkt team. Ni kommer även att hitta mig på Betterbodies monter båda dagarna där det även finns möjlighet att få en signerad bild av mig.

Vi ses där gott folk!

AA

DC_01

Slappar med Zuhair och Said innan tävlingen.

DC_00

Said var redo men tyvärr så fick han inte den platsen han förtjänade 🙁

DC_02

Said glänste och jobbade hårt på scen för att få domarna på hans sida men det blev för tufft.

Dc_03

Filippa gjorde ingen besviken och visade att hon är att räkna med i framtida tävlingar.

DC_08

Wisam fick med sig en 3:de plats och var i mycket bra form.

DC_10

Andreas var bara en poäng från guldet!

DC_05

Antonia har jobbat hårt för den fysiken hon ligger inne med idag och belöningen blev en Guld medalj!

DC_07

Jag var så klart glad och stolt över hennes prestation!

DC_09

Vi avslutade helgen med massa gott på favorit stället Fajita Fayad på Nobelvägen 34 i Malmö!

DC_06

Avslutar detta inlägg med denna bild och vill ni se mer så säg till att vara i Göteborg nu till helgen 😉

 

 

 

Lämna kommentar
Annonser:
iphone 6 reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet