Annons:
 
 

December Cupen 2011!

Nu är man har två barn hemma så är det fullt upp hela tiden när man kommer hem. Inte mycket sömn får man heller men det blir bra med tiden. Men jag har ändå haft en bra vecka och en mycket ba helg och ska inte klaga. Under veckan så var min goda vänn Christofer Nober på besök hos mig och vi passade på att köra ett pass på AA ELIT FITNESS GYM. Christofer ska nu i helgen tävla i USA på Excalibur Bodybuilding & Figure Championships.  Chris är utan tveckan i sitt livs form och kommer med all sannolikhet att vinna.

 

 På fredag så fick jag  besök igen och denna gång av min goda vänn Ahmed Sakawan som skulle hjälpa en kompis på December Cupen. Vi passade på att träna lite axlar och Sakawan var i mycket bra form även han. 

Tal om December Cupen så gick tävlingen nu i helgen och jag och mina bröder åkte så klart ditt för att heja på AA ELIT atleterna.  Många av AA ELIT atleterna gjorde sin debut på DC och vi lyckades komma hem med 4st medaljer vilket är mycket bra.  Vi  hade 8 atleter på årets DC och jag tänkte skriva lite om varje atlet om vad jag tycker var bra och vad som kan bli bätter. Men först vill jag passa på att tacka alla som har bidragit med något under den perjoden killarna har varit på diet och speciellt  tack till  Fadel och Alexander för att ni var backstage och hjälpte sin kamarater.

 

Junioren Selwan Kashan  som kom 2:a i sin klass har lyckats lägga på sig några kg sen han tävlade sist men tyvär så är benen fortfarande för små gämfört med överkroppen för att placera sig högre. Mycket mer ben på Selwan så blir han en mycket bra atlet framöver.

 

Türker Sayar tävlade i -70kg och lyckades komma 3:a en tuff klass där det var lika i poäng mellan 1:an och 2:an. Turkar har en bra över kropp med mogna muskler, mer vid på ryggen och lite mer markeringar på benen så kommer du att kriga om 1:a platsen nästa år.

 

Niklas Loven var i ganska bra form och med lite  mer ben och lite mer markeringar på ryggen så blir det riktigt bra.

 

Peter Nkgakile gjorde det som många inte trodde att han skulle klara av. Killens dröm var att gå upp på scen nån gång och det lyckades du med min vänn. Jag är mycket stolt över dig för jag vet att du har kämpat hårt för detta. Peter har en otrolig bra ram som kan bli hur bra som helst. Nu gäller det att tro på sig själv mer och träna på så kommer det att bli mycket mycket bätter nästa gång.

 

Naveed Hussain kom 2:a i -90kg klassen och jag tror ingen hade klagat om han hade vunnit sin klass. Mins första gången Navid kom upp till AA ELIT FITNESS GYM och vi pratades vid under träningen en liten stund och jag bad Naveed att vissa mig hans fysik och efter några poser så var det klart om Naveed fick rätt  hjälp så kommer killen bli hur bar som helst. Och så började vi satsningen för ca: 6månader sedan och Naveed är en ärlig kille och har gjort exat vad man har sagt till honom att göra och hans fysik förendrades från vecka till vecka bara till det posetiva. Bro jag satsar mina pengar på dig och vet att du kommer att nå lång.   

 

I -100kg så tävlade Kim Derek Alm för första gången och med mer massa så kan det bli högre placeringar framöver.

 

Kalel Elmagasabi även han tävlade i -100kg klassen och hade utan tveckan klassens bästa rygg och ett par grymma biceps. Med lite bätter form och större ben så är du lätta top 3 nästa gång.

 

Mohammed Omaoro Kom 3:a i -100kg och killen har en mycket snygg fysik med väl genom tränade muskler även omaoro behöver lite mer ben och mer detajler för att placera sig höger.

 

Ska bli kul att förlja killarnas framtid. Tro på er själv och fortsätt att jobba hårt för det är bara början.

 

AA

 

 

8 Kommentarer

8 Responses to December Cupen 2011!

ingen ensam bild på mig 🙁 .. hehe

Skrivet av selwan kashan 2011-12-01 vid 11:47 Svara

  Ska se om jag hitar något!

  AA

  Skrivet av Ahmad Ahmad 2011-12-02 vid 01:47

Rolig läsning och kul att see att ni verkar ha sån bra sammanhållning i teamet lycka till i helgen grabbar!

Skrivet av erik eriksson 2011-12-01 vid 04:30 Svara

  Ja sammanhållningen går inte att klaga på.
  Tack Erik,

  AA

  Skrivet av Ahmad Ahmad 2011-12-02 vid 01:47

thank you so much ahmad im so gratefully nd this was hardest tick of my life that i have always wish to see myself up there ,,nd you gave me the wings to fly up there you will always be in my prayers bro ,,thanks alot ahmad and to the whole AA elit Team i thank you all and want to say this we are a Team and we are like a family we must love and support each other to always be on the top ,,one love peter

Skrivet av Peter 2011-11-29 vid 04:06 Svara

  Tack själv bro och nu vet både jag och du att allt är möjligt bara man ger det en chans.

  AA

  Skrivet av Ahmad Ahmad 2011-11-29 vid 09:51

http://www.youtube.com/watch?v=Q4JBunXV-_0&feature=player_embedded#!

@ 0,24 ahmad du e kung! din passion för bodybuilding och för dina atleter är världsklass!

Skrivet av PG 2011-11-29 vid 10:57 Svara

  Tack Philip!
  Alltid kul att se andra lyckas efter så hårt arbete.

  AA

  Skrivet av Ahmad Ahmad 2011-11-29 vid 12:39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Reparera iPad
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet