Annons:
 
 

NY BLOGGADRESS!

Från och med idag bloggar Jag, Marcella och Lina på Metromode istället för på metrobloggen! Mycket bättre system och snyggare layout enligt min mening, känns lite som en nytändning. Kul!

Nya bloggadressen är: http://amanda.metromode.se

Ses där!

Lämna kommentar

Avanna pic.

Från Avanna plåtningen på Nelly.

Har sån jäkla konstig feeling i kroppen idag. Får inte grepp på någonting alls riktigt. Mår bra och dåligt på samma gång och det är fett tjatigt. Åh. Min dygnsrytm är helt boomshackalacka också efter allt nattjobb och alldeles för lite sömn. Gud vad jag klagar nu alltså. Äääh, det blir bättre snart! På onsdag händer det skojigheter här. Yeees, puss!

4 Kommentarer

Tjingtjong.

Vansinnig vecka. Vansinnig helg, men ack så bra. Hade premiär för After Hours i fredags, och i lördags var det knökat. Mycket skoj! Idag har jag sprungit på stan med Pontus och gjort reportage till Metros sommarupplaga. Nu sitter jag hemma och är helt slut i hela kroppen. Vi har lagade soppa med scampi i och jag är proppmätt. Kvällen kommer innefatta en helvetes massa städning och rensning. Måste komma iordning, men har ju knappt varit innanför dörren sen i onsdags. Så var det med de!

1 Kommentar

Happy b-day.

Idag fyller älsklingsmalin år. Vi skjuter fram firandet lite till imorgon.. men grattis grattis grattis bästa.

7 Kommentarer

Dagens metro.

Dagens metro! Bohemchict är alltid trevligt på sommaren tycker jag. Haffa en tidning eller kila in på Metro.se och ladda ner i pdf. Puss!

3 Kommentarer

This and that.

Jag borde ligga och drömma nu. Tidig morgon och lång dag på ingång. Imorgon ska jag posera i Avanna framför en kamera på Nelly.com’s place. Den här dagen har också varit lång. Lite för lång nästan. Jag är placerad i våran vansinnigt sköna soffa. Grabbarna spelar poker sen många timmar tillbaka. Jag har suttit lite i min egna värld. Med jobb och tankar på annat håll. I veckan kommer det hända lite skoj här på bloggen. Det känns bra och jag känner mig lite mer motiverad. Dags för nytt och härligt. Nu ska jag sova gott. Hoppas ni också gör det. Puss & Kram.

8 Kommentarer

Hard Rock Café.

Ikväll spelar jag på Hardrock. Det blir för skoj! Dessutom är det ju Green Day på Ullevi innan så det lär bli ett vansinnigt drag. Let’s go bananas!

6 Kommentarer

Grannaparadisepippi.

Det är så himla gott det här. Men det är klart jag saknar dom lite. Granna.. Ni får ursäkta min frånvaro. Flytten har tagit lite kål på mig och man halkar efter med det mesta. Lite sjukdom på det också gör inte saken bättre. Nu är i alla fall allt på bättringsvägen! Tjopptjopp.

3 Kommentarer

Loket.

Mysigt tåg det där. Jag mår banan. Vill bara få klart det här kaosartade tillhållet. Kollektivet ska separera och det innebär blandade känslor. Men det här kommer bli hur bra som helst, när vi är färdiga dvs. Ikväll helst. Återkommer när jag är stabil igen. Glöm inte läsa Metro idag förresten. Skriver om ljuvliga smycken.

8 Kommentarer

Bang bang my baby shoot me down.

Idag har det varit en riktig skitmåndag. Bang bang. Lite som ett skott i pannan. En vecka som ändå kändes som en ganska bra sådan blev helt plötsligt helt fucked up och det suger lite. Åååh.

3 Kommentarer
Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet