Annons:
 
 

Bloggflytt!

Bloggen ligger nu på www.annoula.se

TJOOOHOOO!

Lämna kommentar

På en blogg nära dig

Yay! Jag vill bara studsa upp och ner! Spana in bloggen… Snart hittar ni mig på annoula.se! Coooolt! Jag vill helt enkelt kunna styra över reklamen som hamnar på min blogg OCH kunna stå för den. Nu väntar jag bara på att domännamnet ska registreras!

2 Kommentarer

Nya bloggen närmar sig…

Det närmar sig! Nya bloggen har snart premiär… Yay! Jag har dock bett om en mer babyrosa bakgrund… Wiho! Det blir tydligen hollywoodinspirerad design! Det är jag ochMaria Montazami… Eller? Kanske inte!

Lämna kommentar

Tjejmilen?

Nyfiken fråga… Hur många av er ska springa tjejmilen? Jag har bestämt mig för att jag kommer att vara i tipp topp träningsform snart… Jag inser att jag får mjukstarta big times, men det gör inget! Jag är sugen på att springa helt enkelt! Börja om från början… Äh! Nu ser jag det faktiskt inte som något negativt, utan snarare som wihooo träning i sikte!

2 Kommentarer

Dejt med spikmattan

Sådär ja! 15 minuter på spikmattan… Jag fortsätter med andra ord att hoppas på att den ska göra underverk. Och det är skönt. Så jag hoppas på att den kan hjälpa en smula åtminstone. Min plan är att försöka mig på lättare styrketräning på torsdag. Jag måste ju stärka musklerna, men det får bli med lätta vikter till att börja med… Kanske inga vikter alls. Tennisen skrämmer mig. Jag kastar längtande blickar mot mitt racket, men jag vågar inte plocka upp det riktigt än…

Lämna kommentar

Provocerande lycklig…

Jag startade upp min dag med en timmes morgonpromenad. En riktigt bra start på dagen och jag fick en chans att rensa tankarna lite. Jag har nämligen insett att det kan vara provocerande att vara überlycklig. Jag kanske borde rycka på axlarna och skratta åt taskiga kommentarer, men jag orkar inte ta mer skit nu… This is my life my friend… Hur som helst så känns det ruskigt skönt med lite motion, även om den är lågintensiv. Jag är nöjd! 

2 Kommentarer

Ny bloggdesign

Det händer saker här… Underbara Dado jobbar på min bloggdesign. Så det blir nog en flytt till en egen domän inom kort. Spännande! Jag hoppas att få se första utkastat snaaart. Givetvis hoppas jag ju på att min rygg ska vara pigg och fräsch till premiären så att det blir lite träning på bloggen igen!

1 Kommentar

Till pappa…

Hej pappa!

Såhär glad blir du av att fixa en gräsmatta. Tänk då vad glad du kommer att bli när vi behöver hjälp med ett helt kök… Eller du vet det där andra projektet, det är bara välja ett av alla de tiotusen vi har på gång. Roligt va? En kall öl i handen, mat på bordet och en full godisskål utlovas. 

Kramar

Dotter

2 Kommentarer

Spikmatta

Jag känner mig alldeles groggy. Råkade visst slumra till lite på spikmattan… Jag har lånat hem pappsens på obestämt framtid för att se om det kan få igång cirkulationen lite i ryggen. Några minuter varje dag är planen. Gillar spikmattan big times trots bristen på vetenskapliga bevis vad beträffar dess effekt!

Lämna kommentar

Lördagsträning

Idag hävdade jag glatt att jag minsann skulle prova att springa… Jeppe ryknade på ögonbrynen och tyckte att jag var en idiot. Väl nere i spåret så insåg jag att japp, det var en av mina sämre idéer. I stället blev det en power walk som faktiskt var riktigt underbar. Jag blir knäpp av att vara stilla så det här får bli min träning ett tag framöver, jag får helt enkelt börja jogga lite sakta och försiktigt när kroppen vill. Jag kan inte riktigt förklara känskan. Men det är ungefär som att jag inte har några muskler i ryggen och två stenhårda fotbollar i rumpan. Knasigt… Konditionen har dessutom fått sig en rejäl smäll av de senaste veckornas otursdrabbning… Men jag ser ändå ljust på framtiden! 

Happy, happy… Trots allt…

Underbara, älskade vår…

1 Kommentar
Annonser:
Reparera iPad
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet