Annons:
 
 

Barn AB

Hippa Å Hippa

www.askungan.blogg.se

Se inlägget om:

Stockholm Amour Passion

Maraladay

Lämna kommentar

Askungan.blogg.se

Här är jag där på nya blogg.se

Jag har varit där en tid men jag ibland saknar hit.

Men, det är trist att inte man kan få blogga för pengars vinning

för oss alla. Hur går det för er, är ni kvar här på Metrobloggen?

www.askungan.blogg.se

Lämna kommentar

Metrobloggen

 • upphör sitt penningsavtal med banken på grund av brist på ekonomiska utrymme.

Det var en oväntad nyhet, då jag fick mail i morse och läste det.

Jag får inte mer slant för bloggskrivande, tackar jag för den tiden jag har varit trogen här och jag skriver för att få pengar, men nu är det dags att byta till ett nytt bloggspår för att ge nya blogg en rivstart.

 • Utan pengar för den nya bloggen på blogg.se men med kärlek skriver jag fortfarande och på ett sätt tjänar jag på det nya bloggspåret. Man kan aldrig veta vad som kan överraska mig och dig.

Omgivningen jublar.

Mallan jublar för att jag lämnar Metrobloggosfären. Hon hatar det här.

 • Äntligen, har tiden kommit till dagen, nu Askungen på sin nya blogg på blogg.se och tiden här upphör nu blir det nya bloggtexter därborta i fortsättning.

Vemodigt. Att lämna det här inarbetat bloggspåret jag har kommit ganska långt med.

www.askungan.blogg.se

1 Kommentar

Du har rätt

 • Jean – Paul Sartres tankeväckande mottorden, några satser som jag ska komma ihåg efter jag har blivit påmind i det där jag läste ett av hennes senaste inlägg i fabriksflugan.blogg.se/2009/november/bloggar-jag-laser.html då hon beskrev sina favoritbloggar. Hon hade rätt. Jag borde vara ett rakt rör oftare, lite oftare att skriva om det som ingen pratar om det.

Man vet aldrig med här bloggen var hennes beskrivande ord om mig.

Sartre hade rätt. Det är kanske i deras fotspår jag ska följa efter. 

 • En författares frihet ligger i att skriva något som ingen väntar sig. Människan är dömd till att vara fri.

En fransk, författare, intellektuell och filosofi som grundade till existentialismen bland annat med de andra kända filosfier som Fredrich Nietzsche. Tankar och värderingar har vi något gemensamt ihop.

 • Existensen föregår essensen, människan är vad du själv gör sig till.Du är dömd till en essens, din frihet och din rätt till att välja.

1 Kommentar

Happy Antonia

Nej jag har inte glömt dig.

Antonia. Det här blir ett blogg-uttalande för gratuleration för min uppmärksamhet för dig.

 • Ära och heder. Din födelesdag, och du firar det med Handan som också troligt fyller år i Oktober i USA, den drömmen har uppfyllt in, ni firar födelesdagar i USA. Oktobermånaden med mycket skräckfyllda Halloween där borta?

Inte än har jag inte börjat förlora mitt skarpta minne.

Rädslan för att förlora minnesförmågan, är det som att börja gräva ned och möta döden, men att notera och anteckna allt som ska ske och planeras kan hjälpas. Men det är bara skönt att kunna minnas, komma ihåg alla datum utan bekymmer, och tänka ut utan att behöva bli påmind.

 • Antonia, grattis!

Du befinner just nu i USA. Men den dagen du kommer hem då ska vi ta ett ordentligt återseende, där vi ska få ett par umgängliga dagar, då firar vi för dig i efterskott. Jag vet, jag har varit lite dålig på att träffa dig, men snart ses vi igen.

Jubel för SMS-funktion fungerar här på andra sidan av jorden, du får mina textrader, och du får mina specifika önskemål gällande USA-shoppning, och överraska mig.

 • Du är saknad och ihågkommen, grattis!
1 Kommentar

Polisen kallade Askungen

 • med ett sms idag och passet var färdigt, väldigt snabbt och jag ansökte om ett nytt pass i förrgår och redan nu passet i handen. Jag var där och hämtade passet ikväll efter ha varit på city, en runda och tog en fika med Mallan på ett italienskt cafe med mysig atmosfär av författartavlor, böcker och skinn. Kortet i passet såg jag ganska hyfsat ut.
 • Polisen betonade med förklaring att jag fick inte le eller posera på mina vis. Jag kunde inte fuska lite för att köra upp med ansiktepose. Jag fick stå och inramade ansiktet in rakt och stirrade in rakt i bildkameran med stängda läpparna. 

Betonen: Jag är helfödd som svensk och har svenska familjegener. Jag har ingen aning om varför men det händer, och har hänt att omgivningen har kommit med funderingar och försäkrat sig, om jag verkligen var svensk, jag såg inte svenskmässig ut men hur ser en svensk flicka ut överhuvudtaget?

 • Jag kommer ihåg, förut någonstans från ett håll fick jag orden om att jag verkade inte ha ett viss svenskt typiskt utseende som man inte heller kunde ungefärligt bedöma och gissa på vilket land jag kom ifrån. Ett hemlöst ansikte, fastlandslöst, världslöst? 

Jag fick en lustig kommentar också förut om att jag hade könlöst utstrålning var det därför jag bar på ett unikt utseende. Intressanta tolkningar kunde man få höra ibland.

Har jag fel näsa? Läpparna? Ögonen? Käkben? Haka? Panna? Ansikteform?

 • Mer som tysk, mindre som rysk, eller mer som turk eller mindre som finsk eller mer som spansk eller mindre som fransk eller mindre som dansk eller mer som holländsk?
Lämna kommentar

Mota kyla

Blondinbella

blondinbella.se/blond-is-back/

Hennes beslut för hårförändringen överraskade mig oväntat, jag trodde att håret skulle stanna i mörka nyanser i fortsättning men med hennes instinkt kändes det fel att hamna på bokens omslag som brunett, och nu är hon blond på omslaget, vilket var ett rätt beslut. Isabella alltid Blondinbella.

 • Blondinbella – blond is back. Ögoninfallande vacker färgnyans, helt en rätt och varm askblondnyans. Hot Volume. Love Strong! Hon hör hemma i den färgnyansen. Versa Donna! Folk brukar komma med spottord, att hon är missy piggy ful, men det här beviset på hennes skönhet har verkligen växt upp och blir bara gigantiskt snyggare med dagar och tid. Bridgette Bardot – skönhåret.

2 Kommentarer

Filmtips för väderdysteri

Annonser:
laga iPhone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet