”Jag saknar dig”

Tja tja bloggen.
Nu har jag precis tittat färdigt på ”Jag saknar dig”, det var en bra film med en vacker tanke bakom. Inte en av de bästa filmerna jag sett, men dem hade verkligen fångat saknad på ett grymt bra sätt. Va hemskt det måste vara att sakna någon som inte längre finns och som aldrig kommer tillbaka på det sättet som Tina i filmen gjorde, sin tvillingsjäl.
Den saknaden måste bränna ett hål. Det är klart man saknar jag har människor som jag saknar som inte finns längre som man bara önskar kunde komma tillbaka. Som man önskar kunde stå framför en och bara finnas där. Men jag tror ju att dem finns ändå, inom oss. Det tröstar såklart inte alla gånger, men ibland så tröstar det. Ibland kan det kännas bra att prata med dem personerna fastän dem inte finns .. men det känns bra för en själv… ah nä nu flöt jag iväg rejält här känner jag .. men jag får ju ägna en tanke till min vackra, underbara mormor Lilly och min fina, roliga vän Madeleine som båda lämnade livet alldeles för tidigt.. Jag saknar er !
Ska såklart inte glömma min fina Molle som jag fick ha i många år <3 Det kommer alltid finnas en plats i mitt hjärta och det kommer föralltid att kännas tomt efter dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *