Annons:
 
 

IKEA-resan!

För ett par veckor sedan var jag och mina tre flickor till Ikea. Jag hade fått katalogen en vecka före så jag hade gått igenom den och skrivit upp vad jag skulle köpa. Totalt blev summan ungefär 400-500 kr. Det var billiga grejer jag skrivit upp, bra och billiga grejer.

När vi kom dit så tog jag en vagn och ena dottern tog också en vagn, vilket jag sa var onödigt. Allt skulle rymmas i en vagn, dom var ju faktiskt stora. Dottern tittade på mig tvärt, tog sin vagn och knuffade i mig. ”Gå”, sa hon.

Två timmar senare bad jag yngsta dottern gå och hämta en tredje vagn. Dom var inte så stora som jag trodde. Eller jo, dom var stora, men konstigt nog så rymde dom inte så mycket, jag konstaterade att vagnarna bara var stora utanpå, inte inuti.

När jag så betalade mina grejer, som jag hade skrivit upp på lappen, så konstaterade jag att Ikea är en livsfarlig affär.. Jag hade inte köpt det jag hade skrivit upp på lappen (var inga bra grejer) och det kostade 1.600 kr!

Nu försöker jag att få upp en hylla ovanför sängen, där jag ska ha några prydnadsgrejer som jag köpte, och inte visste att jag (faktiskt) behövde, förrän jag kom dit! Tyvärr, kan jag bara konstatera att jag köpte fel hylla, jag tog den som var för kort. Nu måste jag (faktiskt) åka till Ikea, igen, så jag kan köpa den längre. OCH några andra grejer som jag (faktiskt) upptäckt att jag också behöver. Inget som jag skrev upp på lappen, men ändå..

20 Kommentarer

HA!

Det var sjuttons hakar.. Var det SÅÅÅ länge sen jag var in här på bloggen.. Ja, på ”papper” så, men inte i verkligheten, jag har varit här och ”tjuvläst” ibland. Faktiskt. Utan att ni vet om det. Nån gång har jag lämnat en kommentar, men oftast inte. Men nu tänkte jag rent tala om för er att jag lever, i allra högsta grad. Fast bara till hälften, kan man säga, jag är SJUK! Har feber (tror jag), yrar (pratade i sömnen imorse), slänger med huvudet fram och tillbaka så svetten i pannan skvitter runt (blev kvar lite vatten sen jag blaskade av mig), har hosta (men inte så mycket, kanske) och så är det bergis nåt mer också. Jo, huvudvärken, den är hemsk, och på RIKTIGT! Jag har sovit nästan hela dagen, det var väldigt länge sen jag sov så här mycket men sömn är ju världens bästa medicin så..

Just nu är det nästan så att jag tycker att det är lite mysigt. Det absolut hällregnar här, det vräker ner vatten från ovan, och jag har tänt ett ljus på bordet och ska försöka få i mig lite THÉ (jo, ni läste rätt, det lär bli en kulturkrock i magen på fröken Myntdrottning). Jag kan sträcka mig dit men någon honung blir det inte i koppen, där går gränsen. Så det så.

Oj, jag slängde ett öga till vänster och läser en rubrik där, ”Framtidens mobiler kan läsa dina tankar”. Jisses Amalia, det är ju inte klokt!

Ha det bra. Ska lämna ett livstecken nu, inte bara ”tjuvläsa”, haha!

18 Kommentarer

Dagens…

Ikväll ska vi åka och äta PIZZA!

Så det så!

Sambons wokpannesoppa fick många namn och alla stämmer. Jodå, för all del, den var god, men lite less på soppa är jag allt nu. Har haft den i matdosan i två dagar så imorron blir det nåt lååångt ifrån pasta.

Här är det så jädra kallt att det är inte klokt. Imorse när jag steg upp, 04.20, så var det prick -27 här. Hur roligt på en skala är det att gå 1,5 km till bussen kl 6 då? Jag har köpt månadskort nu för det finns ingen motorvärmaruttag på jobbet. Jag är rädd att jag tar mig dit men inte hem igen. 

Nå, när ni andra har varit inne och suttit och myst i sofforna med filtar, kuddar och bra tv-program så har jag varit UTE! Det är självvalt, och igår eftermiddag mådde vi riktigt gott när vi drack kaffe och åt en god smörgås. Alla ligghallar hade vi ströat upp med balar med hö/halm och bytt ut alla vattentunnor till nya, isfria, tunnor. Sambon la sen upp rullar med ensilage och så stog vi och bara kände oss nöjda en stund. Då är det extra gott med fika 🙂 Och det är skönt när vi har gjort allt på en gång, åt alla ute. Jag tömde massor av spån åt dom mindre kalvarna i porten, så dom riktigt borrade ner sig sen 🙂

Nej, nu ska jag fortsätta att lägga in er under ”explorer´n”, jag använder den när jag bloggar. Som ni vet så försvann ni ju allihop när jag fick ”ny” dator. Men jag jobbar på det, jag jobbar på det. Så det är därför jag hoppar in hos er, en efter en, och sen kommer det att ta ett tag innan jag lagt in alla där igen. Måste ju söka igen dom jag inte hade lagt upp i sidokolumnen. Skit också..

Ni som har lämnat kommentar och inte hör av mig direkt vet nu varför, men jag kommer in sen igen, men det tar tid det här.

Ha det gott allihopa!

48 Kommentarer

Så här blev soppan!

I WOK-PANNAN!

14 Kommentarer

Redan nu…

… känns det inte bra. Hur många minuter har det gått? 10? Så här är läget:

1. Fläkten är inte på.

2. Han sa just högt: ”Så där ja, då ska jag bara torka av köksbordet” och jag blir inte så lite fundersam.. Det var SOPPA han skulle koka…

Vad behöver, eller har han behövt, köksbordet till?

3. Han har sagt ”Oj” fyra gånger.

Inte bra.

5 Kommentarer

Sambon….

… har nu ställt sig vid spisen.

Inte bra.

Han ska koka soppa.

Inte bra.

Han har aldrig under mina åtta år med honom kokat soppa. Ändå påstår han att han har kokat så mycket soppa att det skulle hålla en Atlantångare flytande!

DET är inte bra!

6 Kommentarer

God förmiddag…

… allihopa och en God Fortsättning på det nya året!

Här är det snöigt och kallt, fy sjutton också. Vi har två saker vi gör nu, skotta och elda, och jag är less på båda sakerna. Då är det inte roligt!

Det som faktiskt ÄR roligt, däremot, är att julmatsresterna är slut! TJO! Tänk, det som är så himla gott, första två-tre dagarna, det gör en mätt den fjärde dagen utan att man ens har ätit!

Nu ska jag ta och titta vilka som är vakna 🙂

Nån som har nåt skoj att berätta? Kanske nån ny blogg ni rekommenderar att jag ska läsa, jag är ju ”ringrostig”, haha!

16 Kommentarer

GOTT NYTT ÅR!

Jag har äntligen fått ordning på min dator. Nu är det installerat både nytt ”program”, eller vad det heter, och virusskydd! Datorn är så snabb nu så det är inte klokt, jag får läsa sen vad jag skrev, hinner inte nu 🙂

Men vet ni vad jag upptäckte? Jo, alla mina favoriter som jag hade under explorerfavoriter är BORTA!!! Det är katastrof!!! Jag kommer aldrig att hitta igen er alla, som jag hade där. Ve och förbannelse att jag inte tog och lade upp alla i sidokolumnen.

Alla ni som jag ”skrivits” med under åren får gärna lämna en kommentar så jag hittar igen er. Då menar jag både ni som är i sidokolumnen OCH ni som inte är där. Då ska jag lägga upp er där, var så säker!

Här är allt bra, just nu ska vi gå ut i lagårn, blir tidigt idag men vi ska iväg och grilla i en skidbacke! Det ni!

Ha en riktigt trevlig kväll och jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Och TACK för alla Gratulationer på min 45-års dag, som är idag! 🙂

Kram på er!

18 Kommentarer

Goder afton…

Precis när jag kommit på att jag faktiskt har en stund jag kan sitta här och läsa bloggar, vad händer då???

Jo, det började med att internet hoppade ur lite nu och då, sen hoppade den ur ofta. Nu är det jämt. Det är så irriterande så det är inte klokt. Jag kan inte ens gå in på era bloggar för innan sidan har kommit upp så har det hoppat ur och så går jag in och sidan kommer upp. Då hoppar det ur igen.. Låter som om jag inte vet om jag ska vara inne eller ute och står och smäller med ytterdörren, men ungefär så är det.

Strax ska min äldsta dotter åka till en ”förstå-sig-på-are”, han hade visst nån medicin att ta till.. Det tunga kavalleriet som jag brukar säga.

Imorgon hoppas jag att denna dator ska vara som ny och då provar jag igen, att läsa bloggar alltså!

Han, den där ”förstå-sig-på-aren”, skulle kolla över mitt virusskydd också. Det finns nog lite av varje i den här ”burken” skulle jag tro. Usch, det är nervöst, som att gå till tandläkaren..

Nu har den hoppat ur två gånger, så nu ger jag upp.

Vi ses imorgon..

Tack för alla kommentarer hör ni..

26 Kommentarer

Goder afton…

… i alla dataskärmar. Och mobiltelefoner, måste jag tillägga numer. Såg igår att man kan skicka sms till bloggen. Helt otroligt. Undrar vad som kommer härnäst? Kanske kaffet är klart en morgon när jag stiger upp? Det vore nåt det, hör ni det Metro?

Jag har inte haft så mycket tid till att blogga på sistone, sen jag började att jobba. ”Någon” har dock spenderat tid vid min dator och lyckats få den att spela musik i tid och otid. Helt plötsligt bara spelas det musik och jag begriper INTE var den kommer ifrån för jag tycker jag tog bort ALLT skrot som inte skulle vara i den igår. Men icke. 15 sekunders musik och så blir den tyst ett tag och så sätter den igång igen.. Är det nån som vet vad det kan vara? Vad ska jag söka igen och ta bort?

Ungar…

21 Kommentarer
Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet