Annons:
 
 

Heminredning

Jag är inte speciellt intresserad av heminredning. Ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg intresserad och skulle inte läsa en heminredningstidning om jag så fick den. Jag har inte en aning om vad som är modernt i ett hem. Jag tycker det är ganska onödigt att plöja ner en massa pengar på ett hem man inte är i så mycket, vaken tid. Jag är mer på mitt jobb än jag är hemma. Det som är viktigast i heminredningen är sängen. Där tillbringar jag mest tid hemma. Sängen måste vara skön att ligga i. Den ska inte göra så jag får ont i ryggen eller vaknar på natten. Det spelar ingen roll hur den ser ut…men den måste vara bredare än 105 cm och ha en lagom hård madrass.

Nu protesterar några jag känner och säger att jag ju kan somna överallt….i soffor, fåtöljer, bilsäten, på tåg, flyg och i väntsalar, på toaletter och vid middagsbordet. Jag har sovit på tunna liggunderlag i tält på fjälltoppar och madrasser på golv hos bekanta. Men grejen är den att det gör jag inte varje natt år ut och år in. Så SÄNGEN är viktigast! Så det så. Säg inte emot mig.

6 Kommentarer

6 Responses to Heminredning

Håller med dig.. sängen är skitviktig!!! Däremot är jag intresserad av att inreda, på mitt sätt och det jag trivs i. Läser aldrig inredningstidningar och är nästan alltid efter i allt.. Ett ex kan vara: när jag blir sugen på turkost t ex, ja då är det modernt med limefärgat.. Suck!! Men mitt hem är min borg och jag vill att det ska vara mysigt härhemma.

Sv: Jag tycker att det ska bli skönt med linser, spec när jag ska träna.. Övrig tid blir det nog glasögon.. mindre fippel liksom!! ;o)

Skrivet av Pia 2011-03-12 vid 05:48 Svara

Jag håller mig dig till fullo!!!
Sängen it is, resten får va!

Skrivet av Ellis 2011-03-10 vid 11:51 Svara

sängen är viktig, det tycker jag också, men även köksmöblemanget och TV-soffan är det 🙂 sedan vill jag att det ska kännas mysigt men jag går heller inte efter trender utan efter det jag tycker om
kramar

Skrivet av ansepanse 2011-03-10 vid 03:46 Svara

Jag tänker inte säga emot dig – tvärtom, jag håller med dig. Om sängen alltså.

Fast jag tror att jag skulle våga säga emot, om det skulle bli aktuellt någon gång. Du kan ju inte slå mig i alla fall…

Skrivet av Krönikören 2011-03-10 vid 03:41 Svara

Sängen är otroligt viktig så när vi bytte senast köpte vi precis den sorten vi ville ha. Det blev inte billigt men såååå sköna de är! Värda varenda krona! Vi sover faktiskt en tredjedel av vårt liv och så länge sitter vi inte i soffan 😉

Skrivet av Znogge 2011-03-10 vid 06:41 Svara

JUST DET!! Att ibland sova på udda onormala ställen och i konstiga ställningar är en sak – men ”det normala” måste få vara så bra som möjligt för att det onormala ens ska kunna bli av!

Skrivet av Bara Jag 2011-03-10 vid 12:56 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet