Annons:
 
 

Jag håller på att flytta

min blogg från Metrobloggen till Blogger. Just nu kan man läsa mig både här och där. Lite förvirrande men snart blir det bara på Blogger. Men till jag kommit i ordning så hittas jag på båda ställena.

Fotograf: svilen001

5 Kommentarer

5 Responses to Jag håller på att flytta

Uppdateras båda samtidigt? varför byter du?

Skrivet av Ellis 2011-03-12 vid 10:14 Svara

    Just nu uppdaterar jag båda samtidigt men sedan är det tänkt att det blir Blogger. Metrobloggen krånglar så mycket. Det är svårt att få in inläggen och tydligen har några svårt att kommentera.

    Skrivet av Britt 2011-03-12 vid 10:24

du får säga till så jag vet var du finns
kramar

Skrivet av ansepanse 2011-03-12 vid 06:28 Svara

Hotja när du flyttar helt så att man kan hänga med!

Sv: Visst är där en del gamla som får sömnmedicin men det är _absolut_ inte för att inte störa personalen. Många äldre har sömnsvårigheter och behöver lite hjälp för att kunna få sin ack så behövliga sömn.

Skrivet av Diana 2011-03-12 vid 04:58 Svara

Just det ja..Metro läggs ju ner. Vad hade dom räknat med när dom slutade att ge er pengar liksom.

Det var nog inte bara att det är Glenn Hyséns son utan även den förste fotbollsspelaren över huvudtaget som kommer ut. Det blev lika stort när Are, handbollsspelaren kom ut.

Skrivet av Sune...the girl 2011-03-12 vid 01:24 Svara

Jaså du flyttar du. Litar du inte på att metrobloggens flytt blir bra? Är du nöjd so far med blogspot? Jag tycker att kommentarsifyllandet är lite träligt, många klick för en kommentar.

Sv: Jag tror att de redan har ändrat i Pippi. I Alfons har de tagit bort pappas pipa och Lucky Luke har en hängande läpp utan cigg. Jag är kluven i frågan. För det är ju faktiskt samtidigt ett dokument över hur det var DÅ, när boken skrevs. Då sa man negerkung. Agatha Christies ”10 små negerpojkar” heter inte så längre, den heter ”10 små indianer”. Mellangården tycker jag är helt okej, det är bara mina associationer som far iväg ibland.

PS. Hela den här kommentaren skrev jag på din nya blogg men kunde inte publicera den, valet fanns inte i drop downmenyn.

Skrivet av Krönikören 2011-03-12 vid 11:50 Svara

    Måste se över kommentarsfältet. Är ju lite ny på Blogger och förstår inte allt. Tycker det går bättre att publicera. Metrobloggen har strulat för mig de senaste månaderna.

    Skrivet av Britt 2011-03-12 vid 11:59

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
iphone 6 reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet