Annons:
 
 

Jag finns på ny blogg!

Ni har väl inte glömt mig? 
Jag finns nu här istället.

Jag har uppdaterat en del idag, så in och kika!

3 Kommentarer

Detta var ju typiskt alltså…

Är inte detta typiskt? Nu när metrobloggen fungerar så strular blogg.se. Jag blir så frustrerad så du kan inte förstå det. Jag hatar när internet ska bråka med mig och inte göra som jag vill. Grrr…

Men så fort jag kommer in på blogg.se så kommer dagens makeup upp. Så ta dig en titt där senare. Tryck här.

1 Kommentar

Jag byter bloggställe!

Godmorgon, hoppas ni mår bra allihopa. Jag mår bar och är glad över att jag kunde komma upp i tid, gick upp vid tio tiden idag. Men nu har jag något jag måste säga er.

Det är problem om och om igen på metrobloggen och jag blir så frustrerad när jag inte kan skriva det jag vill till er. Ni ser ju att det har stått stilla ett par dagar här. Allt är metrobloggens fel..

Så jag har skapat en ny blogg, det var det jag satt och pysslade med igår. Så jag tänker helt enkelt blogga där hela dagen. Så ni får följa med mig över.

Här är den nya bloggen!

Lämna kommentar

Har försökt en miljon gånger idag

Hej, klockan är mycket och jag ska hoppa i säng strax. Ville bara tala om för er att jag hade hoppats på en ”bloggdag” idag, med en massa inlägg. Men så blev inte fallet. Metrobloggen har strulat hela dagen så jag har inte kunnat logga in trots att jag har försökt en miljon gånger. Jag har tröttnat och har börjat fingra på något nytt…

Mer om det när jag är klar, hoppas bloggen fungerar som den ska imorgon så jag kan ge er alla inlägg då istället! Ta hand om er tills dess och sov gott!

Lämna kommentar

Ingen lär missa Bella ikväll

Det är väl ingen som missar lets dance idag må tro. Det pratas ju om Bella överallt i blogg världen. Det ska bli riktigt spännande att se henne live på ett dansgolv med 3 miljoner tittare. Ja vad tror ni om hennes danskunskaper?

Jag har laddat upp med godis och myskläder för att se alla svänga runt på dansgolvet. Jag älskar detta! Det är ju trots allt ett intresse jag delar, dansen alltså haha.


(Foto: Linus Hallsenius/TV4)

Lämna kommentar

Du med blogg på blogg.se se här!

Någon som har blogg på blogg.se och kan förklara för mig hur man får en header att synas? Har gått efter designa din blogg och går efter hans guide men den syns fortfarande inte!? Please help me someone.. Buuuhuu.

Lämna kommentar

I just love her..

Vad tycker du om den?

Lämna kommentar

Jag hittade min räddare, tills vidare..

Ett nytt försök att skriva ett inlägg för tredje gången, just detta inlägget också. Suck på metrobloggen..

Men i alla fall, efter min jakt på mineral oljor i våra hudkrämer här hemma (läs mer här) så bestämde jag mig för att köpa en ny. Men har inte kommit iväg ännu. Så jag hittade något som räddade mig tills dess.

Nu använder jag denna ansiktskrämen från Clinique som inte är i sin full size men den fungerar ju sålänge. Riktigt bra faktistk. Jag är så torr i ansiktet så det stramar efter rengöring och till och med flagnar. Men denna gör underverk för min hy! Jag hatar därför vintern, min hud mår inte bra! Visst märker ni skillnad på er hy under vinterhalvåret?

Lämna kommentar

Nu är jag tillbaka

Äntligen kom jag in på bloggen och kunde skriva ett snabbt litet inlägg. Jag har försökt logga in sedan halv tio imorse och det gör mig tokig. Att inte kunna logga in och skriva vad jag vill till er. Jag blir så frustrerad. Men i vilket fall, nu är jag ju inne. Det går i rätt riktning.

Som ni kanske märkte var det tomt i bloggen här igår. Jag uppdaterade inte en enda gång. Var endast inne och läste era kommentarer och kollade mailen. Men vad gjorde jag istället? Jo Robin var här hela dagen igår. Kom tidigt på morgonen och sov några timmar med mig. Efter att vi tagit oss ur sängen så hjälpte han mig tvätta. Tänk vad lite bärhjälp gör, allt blev så mycket lättare trots att han tjatade på mig att jag var för seg haha. Sedan har jag helt enkelt inte gjort något annat. Legat framför tvn tillsammans och bara myst. Det är verkligen något jag uppskattar.

Vad gjorde ni igår?

1 Kommentar

Lukta rosa fluffiga Marshmallows

Jag skulle absolut inte tacka nej till att smörja in mig med denna Body Butter. Gå runt och lukta rosa fluffiga marshmallows låter ju inte helt fel, eller? 259 kr hos Fluffbabes.

2 Kommentarer
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet