Annons:
 
 

jag flyttar

Har bestämt mig för att jag ska flytta tillbaka till min gamla blogg  www.carolinesblogg.blogg.se igen då jag  inte riktigt gillar metrobloggens funktioner. Hoppas ni följer med mig i flytten

1 Kommentar

byta blogg?

Jag funderar på att lämna metrobloggen och börja blogga någon annanstans och kanske lite mer seriöst också.  problemet är att jag är så fruktansvärt dålig på design och allt som har med sånt att göra. Känns som att metrobloggen begränsar en så mycket och man kan inte riktigt lägga in vad man vill då vissa koder inte godkänns.

Lämna kommentar

ont

Sitter och glor på tv och hoppas att mitt onda i nacke och axlar ska gå över. Fattar inte riktigt hur jag kan ha fått så ont, känner mig dessutom yr emellanåt. Var ju som sagt barnvakt Onsdag – Torsdag men så tung att jag ska få sähär ont tycker jag inte hon är.  Har ni några tips för hur man lidrar det hela?

Lämna kommentar

ont i nacken

Jag har så ont i nacken och axlarna. Vet inte om det kan  bero på att jag var barnvakt och bar omkring mycket på en liten 7 kilosklump häromdagen. Eller om det är min säng som gör det. Jag måste i vilket fall köpa ny säng innom en rätt snar framtid. Det svåra är vilken man ska välja men det blir någon från ikea antar jag.

1 Kommentar

fullt upp

Har haft fullt upp de senaste dagarna, har varit barnvakt , haft massa folk på besök och haft tvättmsakinsreparatören här.  Jag har ont i huvedet och nacke, axlar nu men jag hoppas det går över bara jag får ta det lite lugnt.

Lämna kommentar

orolig av horoskop

Idag stod det i mitt horoskop att en fast punkt i min tillvaro  inte skulle kännas lika trygg längre och att jag har en del att fundera över. Jag blir direkt orolig och börjar titta efter varningssignaler på att något ska vara fel. Jag blir seriöst lite ängslig och orolig då jag läser sånt.

Lämna kommentar

för första gången

Idag åt jag den första semlan för i år, gott som bara den. Förutom  det så har vi varit och kollat utförsäljning på en vvs butik. Tyvär hade de inte det vi letade efter så vi köpte inget. Jag har också oljat matbordet för andra gången, så imorgon blir det kanske att ställa ordning matgruppen.

2 Kommentarer

äntligen sålt

Äntligen har vi sålt biljardbordet, ska bli så skönt att bli av med det och få lite mera plats. Vet inte alls vad vi tänkte på då vi köpte det.

1 Kommentar

helgens bravader

Då var snart ännu en helg till ända, tiden bara rusar iväg. I fredags var vi på krogen med ett par kompisar, ovanligt för att vara oss och egentligen inte alls min grej, men man kan ju inte bara sitta hemma jämt heller. Jag körde som vanligt då jag inte dricker.  Idag har vi varit och firat en kompis som fyllde 20, gav henne ett tacoset från sagaform då hon älskar tacos. Ikväll har faktiskt R tagit sig i kragen och satt upp nästan alla handtag på köksskåparna, jag ska lägga ut bilder men det kommer alltid nåt annat emellan men jag ska skärpa mig jag lovar.

Lämna kommentar

middag?

Vad ska ni äta till middag idag? Här blir det nog korvstroganof tror jag. Det är lite av min favoritmat och lätt att laga är det också.

1 Kommentar
Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet