Olika världar!

Läste Plaza till morgonkaffet och det var som sig bör i en skvallerblaska en orgie i diverse oviktigheter. Som till exempel att Marie Serneholts brorsa är partisekreterare för Miljöpartiet. Gääsp liksom eller att prickar är på modet igen. Härligt då blir jag äntligen inne igen när jag kommer spatserandes i min lilla prickiga kjol med snart  2 år på nacken. Det som dock som etsade sig fast mest under min ljuva morgonstund med Plaza var moderedaktören bästa klädtips när pengarna tagit slut.

Hennes första tips om att hänga om bland paltorna i garderoben säger jag ingenting om. Det kan nog funka mellan varven. Alltid hänger det någon liten klädtrasa som man hade glömt bort och som kanske kan funka igen:) Men sen kommer den rara moderedaktörens nästa tips. Hon skriver ordagrant så här:

Passa även på att ta hand om den växande kemtvättshögen, där ligger det garanterat fina, vilande plagg som bara väntar på att blir burna igen.

Ööööh, jag tappar nästan hakan av förvåning! Nu vet jag förstås  inte hur det är med er men min så kallade kemtvättshög är i princip obefintlig. Inte ett enda litet plagg har jag som inte fixar åtminstone handtvättsprogrammet i maskinen:) Då äger jag ändå ganska många partyblåsor så det är inte det att min garderob består mest av jeans och tröjor:)  Jag tror möjligen att älsklingens snyggkostym är det enda vi har i klädväg som kräver kemtvätt. Fast det hjälper knappast mig när jag dödstrött om mornarna famlar efter kläder för dagen…:)

Den där moderedaktören & jag har nog inte värst mycket gemensamt. Snacka om att leva i olika världar……

 

3 responses to “Olika världar!

 1. ha ha ha Kunde inte hålla med mer!Kemtvätt??Maxett plagg om året liksom…Men så bor man ju på landet oxå.Inte mitt i 08 land o spatserar omkring i kilklack och flotta dressar medsin lilla Lv väska… ; )
  hoppas allt är bra meddig!KRAMAR

 2. Ha ha, så patetiskt uttalande av den där bruttan. Kemtvättshögen? Menar hon då att hon har en sådan i en separat tvätthög? I think not! Hon ville säkert bara berätta att hon var viktig och hade kemtvättade grejer i sin ägo! 😉

  Kram

 3. håller med, vem tusan har kemtvättshög? Inte vi iaf, enda gången jag varit på väg till kemtvätten var när en kompis råkat sitta i vår ljusa soffa med nya blåjeans.. fast jag kirrade rengörandet själv även denna gången..

  Ha en finfin kväll!
  kraaam