Annons:
 
 

Besök min nya blogg!

Voila! Ny design

EN NY HEADER och ett nytt namn i topp! Ciccis dagbok istället för bara träningsdagbok! Mera om annat än bara träning –  olika bravader, strunt, recept, bilder & foton och bebissnack (såklart). Men självklart även en massa träning
3 Kommentarer

MMS-bloggat från mobilen

mms_image

Morgonstund har guld i mun *ha ha*

Lämna kommentar

Onsdagspass i gymmet

IGÅR DIREKT EFTER jobbet körde vi lite styrketräning, en kollega och jag, 50 minuters pass. Shapelink säger att vi förbrände 288 kcal på det passet, kan nog stämma! Och idag har jag en otrolig träningsvärk i överarmarna, triceps alltså. Känns att man gjort något – me like!

NU SITTER JAG på jobbet och har startat jobbardagen med en kopp te, jam jam. 14 grader kallt ute och blåser, lite snö i luften också – känns som normalläge denna vargavinter!

ÖVNINGAR ONSDAG:

Övningar som utförts under det här passet.

  • Axlar : 2 övningarDrag till hakanHantelpress

  • Biceps : 2 övningarHantelcurlKabelcurl
  • Bröst : 2 övningarKryssdragBröstmaskin ”pec dec”
  • Triceps : 2 övningarStående tricepspresspush downs
Lämna kommentar

Hur många bullar har jag i ugnen?

HAR HÖRT OTALIGA gånger nu att folk tror att jag har tvillingar i magen, den är tydligen så pass stor. Har ju några dar kvar till ultraljud, och det är mitt första barn så själv är jag likavis. Ingen aning om hur många små liv som kan husera därinne.

SI SÅ DÄR kul att höra att man är stor om magen också. Det är faktiskt en liten omställning till att se siffrorna på vågen sakta men säkert öka när man är van att ligga ganska stabilt på samma vikt.

IDAG BLIR DET ingen träning, det blir vila. Och 21.00 ikväll är det House på TVn, det tycker jag är bra!

Bulle eller bullar i ugnen!?

Lämna kommentar

Vinterpromenad idag

SLUTADE JOBBET VID 16 idag så då hanns det med en promenad medan det var ljust! 5 kilometer och 50 minuter ungefär blev det. Sköönt även om det var lite kallt ute, – 10 grader, isvind och snö i luften. Idag har det småsnöat hela dagen!

KOLLADE I MIN träningsdagbok för januari förra året, då tränade jag ca 19 timmar och januari i år blev det nästan 12 timmar. Inte så illa pinkat med tanke på att man är gravid i 4e månaden! Har ju inte samma mål om att förbättra konditionen nu direkt … ifjol siktade jag iaf på Sthlm marathon!

NU BLIR DET chill i soffhörnet!

Lämna kommentar

Magbild

YES NU ÄR det sannerligen inga antydningar till rutor på magen heller! Snarare 1 stor ruta, he he!

Gravvomagen vecka 17

7 Kommentarer

En knodd i magen!

HAR VARIT LITE frånvarande här på min träningsblogg ett tag. Har haft annat i tankarna kan man säga och intresset för att träna har inte varit det största på sistone! Jag och  ska nämligen ha barn i juli. Det känns helt fantastiskt … och spännande, och kul och … ja, overkligt. Fast det börjar bli mer och mer verkligt allt eftersom tiden går.

ÄR I VECKA 18 nu och bebismagen har börjat synas. Redan nu är det tyngre att träna, mer flås, men framförallt så vill man tänka på att det man gör inte ska skada knodden på nåt vis! Ska försöka hålla mig i någorlunda form och röra på mig, det är ju alltid bra!

4 Kommentarer

4 pass hittills i veckan

I FÖRMIDDAGS VAR honey och jag på gymmet och körde konditionsträning. Det blev för mig 4,2 kilometer på ½ timme och  körde 7 km. Jag varvade ner med lite cykling också.

SNACKA OM EN bra och mysig start på lördan. Först go frulle tillsammans hemma, med kaffe, ägg och mackor –  sen iväg till gymmet. Det var -20 grader ute så det var inte att tänka på skidor eller promenad. I eftermiddag var vi och shoppade lite, jag köpte brallor och en ny träningstopp. Rö och grann!

2 Kommentarer

Snö, mera snö och lite kalas!

HAR HAFT EN bra, lugn och skön helg hemma hos päronen. Mormor fyllde år igår så det blev lite tårta och grejjer där.

FORTSÄTTER ATT SNÖA en massa. Enda träningen i helgen blev i fredags så allt som allt 3 pass denna veckan!

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet