Annons:
 
 

Du får vård i Sverige-Stockholm beroende på vem DU är och inte ÄR.

 

8/06/2011

Idag träffar jag läkaren. Jag talar om att jag tycker att det jag har är en arbetsskada i och med jag fick verket då jag arbetat då jag drog en person för att han inte skulle skada sig och hänt något i mina handleder sedan dess, därför tycker jag att det jag har, är en arbetsskada.

Mera verk eller mindre får jag beroende de rörelser jag gör eller beroende på vad jag äter.

Jag är laktos intolerant och har artosis i k.

Jag talar om, om den oro jag haft då jag var gravid, att när barnet blir större att jag inte kommer att kunna lyfta upp barnet för att jag har verk handlederna och att då hade behövt någon som hjälpte mig som en personlig assistent eller liknande. Hon säger att du kanske får hjälp med gymnastik men inte med någon personligt assistent.

Det sjuka i det hela är att jag talar om att mitt verk är beroende på vad jag gör och äter vilket betyder att det kanske kan gå att fixa, men hon berättar att med fibromyalgi är sa att man har verk i olika ställen av kroppen och att verken rör sig. Ok, sa i och med jag harredan en diagnos vågar inte ge sig en doktor att gå vidare och förstå att diagnosen är fel därför det gagnar inte samhället. Tolkas som att det är en arbetsskada so kostar det mindre än att det är fibriomialgy.

Jag talar om att jag ska inte ge mig och ska forsätta sa jag hittar vad det är och vad jag kan göra för att bli bättre. Vad ska du göra säger hon undrande? Hon frågar efter journalen där jag fick diagnosen. Jag undrar varför hon vill ha journalen, det är ju fibromyalgi jag har(Ironi). Hon säger, jag vill bara titta på den. Jag fattar inte varför man ska titta på journalen när tycker att jag ska inte få hjälp om jag får barn med en personligt assistent utan med gymnastik.

Det jag själv tror är att jag behöver att man sprutar i musklerna B12.

I Ö-läkarmottagning har jag gott och alltid inte hänt någonting, nästan som varje gång har man frågat eller gjort insinuationer att Skarpnäck ligger sa långt. Jag börjar anna att det som handlar är att man inte vill ha mig för att jag bor i Skarpnäck. Jag har redan anmält en dr till patient nämden och blir nog en annan gång. Därför jag har rätt att behandlas som alla andra och för att jag har rätt att få vård hos de.

När jag ser skillnaden mellan någon som har haft liknande verk som jag och hör att det är bra med henne nu för att hon har gjort si och sa, inser jag den stora skillnaden vården gör på vem de ger chancen att ge en värdigt vård och vem inte.

Jag hade förre tre månader sedan ett otroligt starkt diarre med mycket blod. Proven visade ingenting. Nu förr 2 veckor sedan får jag en diarre igen efter en restaurang besök utan blod och nu vågar jag inte göra provet därför det är alldrigt någonting. Jag får ofta diarreer och även om jag inte ätik eller drukit något som innehåller mjölk.

Enligt en neurolog i familjen tycker han att det är medio nerve. Här gör jag en test där dr säger att det jag har är vanliga verk folk har med åldern, man oftast har verk då och då. De hittade inget på nerv prov och muskel proverna. Sa klart. Dr som rekommenderade detta slutat arbeta på sant görans, han ville att jag skulle göra dessa prover innan jag mötter han för första gången. NU VÅGAR JAG INTE GÅ TILL LÄKARNA I SVERIGE ELLER STOCKHOLM FÖR ATT HÄR VILL LÄKARNA INTE GÖRA FEL ELLER GÅ VIDARE MED NÅGOT SOM VERKAR HA EN BOT, MISSAR MAN PATINTER DÅ, ELLER?

Det blir inte mera Ö-läkarmottagning. Anledningen att jag gott där är för att jag trott jag kunde gå vidare med att man engagerar med att se vad det är i och med det är skillnad beroende på rörelse och vad jag äter. Jag varit på Skarpnäcks vc men uppleve att det skulle inte hända någonting för att jag inte är den endast i Skarpnäck som är sjuk, liksom en till från massan. Jag innan jag bott i Skarpnäck varit i olika vc och upplevt i vissa samma behandling men i vissa inte samma behandling där man gör skillnad på folk och folk.

Jag kommer ihåg när jag tyvärr gjorde abort på SOS för att jag insåg att barnet inte skulle ha det bra och att det var bättra att barnen födde i en bättre familj, situation sade narkos sjuksjöterskan till en annan sjuksjöterskan att barnet var stor. I och med detta kände jag ett starkt oro att kanske barnet i och med att den var so stor att man hade behållit den osv. Jag pratade med kurator på SOS som bemötte mig som att hon var arg. Jag talade om att tack vare denna sjuksjöterska har det upphetsat mina känslor och förstått mitt ro jag behöver för mig.

Hon insåg att detta var klumpigt gjort av sjuksjöterskan och antagligen berättat vidare. Nästa gång jag var på besök på en undersökning sa att allt är ok använder synekologen ordet litet och stor sa att jag förstår att det jag sagt till kuratorn gick vidare till fel personer. Med detta insåg jag att man inte behandlas på hur individen du är utan på vad du gjort och vem du är eller sagt.

Bastaren som arbetar som tandläkaren i Mörby centrum enligt vad jag sätt för länge sedan för att jag letade fel. Uttalade sig att han blev så förvannad att socialen betalade deras räkning, visa personers räkning för vården de har hos han. Tyvärr jag tror inte han är den endast som tycker det samma. Och om han tycker sa kan de väl ge en vård som alla andra. Vilka värderingar. Om det blir krig sa är det han en av de som ska arbeta i vården. Jag undrar fortfarande vem i militären(Trollhäta-Göteborg) är han träffar varje andra år. Vilka män är de. Därför bastarden bild på män kommer från militären sa därför tror jag starkt att lika hans värderingar finns hos de män han träffar varje andra år.(Om man gott militären, han-fallskärmsjägarna sa kan man träffas efter militären varje 2 år och detta för at om det blir krig bara med i krigget.

I Sverige 2011

Cynthia Rebori

2 Kommentarer

2 Responses to Du får vård i Sverige-Stockholm beroende på vem DU är och inte ÄR.

Hej ! Vill gärna lämna svaret på dina besvär i denna kommentar.
Besök gärna denna nya blogg som ger svaren till hur och varför våra moderna sjukdomar i västvärlden uppkommer:

http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/fibromyalgi-kan-direkt-knytas-till.html

Skrivet av Micke Skribent 2011-06-13 vid 12:47 Svara

    Tack Micke. Det som besvär mig i det jag har, är att jag fick detta när jag arbetat då jag hjälpte någon att inte skadda sig. Om jag låter mina armar bara raka, sa får jag mindre verk men sa snabbt jag stänger viker knät, sa får jag verk. Om jag äter mera b12 eller håller mig till bönor sa känns bätre men sa klart inte försvinner verken sa därför jag tror att det jag har går att orna om jag vara visste mera om hur. Jag tror starkt att det är nerverna eller en nerv som går till både handlederna och fortlederna och musklerna.
    Det jag vet om är att rörelse är det bästa liksom jag stänger inte armvågor eller knät.

    Cynthia

    Skrivet av Cynthia Rebori 2011-06-15 vid 09:47

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet