Annons:
 
 

JAG TYCKER INTE DETTA ÄR MÄNSKLIGT RÄTT.

Vem kan ge mig svar om det är mänskligt att ekonomisk bistånd i Skarpnäcks kommun behandlar folk som att folk endast går ditt för att utnyttjar de trotts rätt till att få ekonomisk stöd?

Det är redan situationen sa hårt att infinna sig i en ekonomisk situation man inte önskar bara i och är tvungen att be om en hjälp och därrvärre behandlas man humillante mente.

Är det sa att det han varit exempel där kommunen har blivit utnyttjade och inte sätt vem är vem för att inte ha kunskap om kulturer och tro att man lever i Sverige i Alice värld när en Sverige har tyvärr förendrats till en viss sätt att man inte längre tryggt kan man gå själv på gatan sent .

Eller är det sa att för en person ska alla betala liksom en rasistiskt eller nasistiskt person har utnyttja sitt post för att ta bara makten den har och i och med det påverka andra att just:
den utlänning har gjort si och so, so och si osv liksom påverkar och sätter emot folk mot varandra för att en person som låtits komma till Sverige inte låtit sig veta vad rätt och fel är

Lätt kan man skapas att göra ffel när kommunen sätter individen i sådant hoppas situation att man kan tappa närverka för att de går över en människa gränsser. Att ge ekonomisk stöd så sent att man inte kan betala en hyra i tid är att sätta folk i en annan situation man inte vill och dessvärrar processen att göra rätt för sig och att se till att skaffa ett arbete snabbt – kraften i agerande för att nerverna satts inte på topp för att man är oroligt att inte betala hyran i tid, att få en minus jäntemot sitt hyresvärd genom att betala inte hyran i tid.

JAG TYCKER INTE DETTA ÄR MÄNSKLIGT RÄTT.

FOLK BORE HA KUNSKAPER OM ANDRAS KULTURER.

2004 KOMMUNEN SATT MIG I EN SÅDANT SITUATION ATT JAG INTE VISSTE VART JAG SKULLE TA MIG TILL OCH INTE MINST SPYKADE MIG TOTALT OCH ANVÄNDE KRÄNKANDE PSYKOLOGISKA MOTTAGNING FÖR ATT TVUNGA MIG ATT GÖRA SAKER JAG INTE VILLE. I DAG FÖRSTPÅR JAG ATT JAG INTE FÖRSTOD VAR FÖR ATT KVINNA HADE GOTT IN ÖVER EN MÄNNISKA GRÄNS OCH KRÄNKT MIG STÄLET FÖR ATT LUNGT OCH BEHANDLAT MIG SOM EN VÄRDIGT PERSON, HADE JAG DÅ FÖRSTÅTT VAD HON VILLE SÄGA, DESSA 5 MINUTER KVINNA UTTALADE SIG OCH KRÄNKTE MIG TOG MÅNGA ÅR ATT TA BORT.

JAG TDIGARE SATT OCH LÅNADE KOMMUNENS DATORER DÄR DET FANNS EN TELEFON DÄR PERSONER SOM BEHÖVDE EKONOMISK STÖD PRATADE LIKSOM FRAMFÖR ALLA SOM FANNS I NÄRHETEN.

EFTER SAMTALET MED DEN KVINNA ÅR EFTER JAG KOMMIT TILL KOMMUNEN FÖR ATT LÅNA DATORERNA FÖRSTOD JAG ORSAKEN VARFÖR FOLK PLÖTSLIGT BLEV HYSTERISKA EFTER TELEFON SAMTALET ELLER NÄR DE PRATAT MED DE SOM SATT TIDIGARE I KOMMUNENS RECEPTION.

MÅNGA GÅNGER HAR JAG INTE STOTT UT MED KOMMUNENS BETEENDE OCH UNDRAT VARFÖR JUST KOMMUNEN I SKARPNÄCK BETEER SIG HUR DE GÖR, GJORDE OCH INTE ANDRA KOMMUNER.

SEDAN JAG VAR 20 ÅR HAR JAG INTE FÖRSTÅTT VARFÖR SVERIGE TOG EMOT SO MYCKET FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER OCH INTE HAFT EN HÅRDARE ATTITUD ATT SE TILL ATT FOLK UTBILDAR SIG FÖR ATT KUNNA HA ETT ARBETE UTAN OM FOLK INTE VILLE GÅ TILL SINA STUDIER SO GICK DE INTE. OCH INTE DÅ VISAT KRAV I BÖRJAN. JAG TROR ALLTID I BÖRJAN AV SAKER VAD NU MAN GÖR ÄR DET VIKTIGA STUND SOM VISAR BRA FRAMOT ELLER DÅLIGT FRAMÅT. GENOM PASSIVITETEN SVERIGE HAFT VISAR SIG I BETEENDE DÄR PERSONER GÖR DÅLIGT FÖR SIG OCH KOMMUNEN AGERAR FEL MOT ALLA FÖR ATT EN HAR INTE FÅTT REDAN STÖD HEMIFRÅN FÖR ATT KLARA SIG OCH KOMMER MAN TILL SVERIGE DÄR MAN INFINNER EN VISS PASIVITET..

KOMMUNEN BORE VETA MERA OM MÄNSKLIGGARÄTTIGHETER OCH KVALITET.

Cynthia Rebori

Lämna kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
iphone reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet