Sexiga fötter/ben (bild)

By on januari 28th, 2009.
Filed Under:Okategoriserade
Subscribe via: RSS

Tog bilder igår på mina läckra fötter och ben… Behöver kanske inte påpeka att det gör ont att böja upp tårna o.dyl? Och nej, jag har ännu inte rakat benen så det behöver ni inte påpeka.

Jag har ju ett par stövlar som jag köpte för att kunna ha nu i vinter. Köpte först min korrekta storlek men de visade sig vara lite för små för mig (och då var inte mina fötter svullna) så jag bytte till storleken större som verkligen är för stora för mina fötter när de är i normalt skick. De stövlarna är det enda jag kan ha i skodon-väg nu och då klämmer även de på fötterna… Så mycket har fötterna svullnat. Jag trodde det här med svullna fötter/ben kom senare i graviditeten än vad det gjort för mig, typ v. 36 eller så? När det börjar bli riktigt tungt för benen menar jag. Mina fötter har ju dock sett ut så här sen strax innan Jul (fast inte svullna som de är nu, men nåt åt det hållet), dock har de haft en bra period där emellan… Men nu har de alltså svullnat till elefantstuk och jag antar att jag får leva med det här tills Årrvar har bytt bo från min mage till utanför min mage.

One Response to “Sexiga fötter/ben (bild)”

  1. Ujujuj! Fötterna i högläge bums!

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php
Hoppa till verktygsfältet