Köpa lägenhet i Istanbul?

”vilken viljestark och målmedveten tjej! Jag har också planer för å köpa en lägenhet i Istanbul. Hur man ska gå tillväga? Känner du bra mäklare, saiter eller andra information som kan vara till hjälp?”

Jag fick kommentaren här ovan och tänker att flera säkert undrar samma sak så jag skriver ett blogginlägg om det. 

Hej Maryam!

Det bästa är att ha pålitliga kontakter på plats. Skaffa dig det. Det är A och O. Det är bra att vända sig till någon om nåt skulle gå snett. Då har du i alla fall någon som kan ”systemet” på plats vilket gör att det blir svårare att bli lurad utomlands. En annan sak är att du skall vara rädd om dina pengar. Att åka utomlands som ”rik turist” och skryta med lägenhetsköp kan locka till sig många seriösa men öven oseriösa mäklare. Därför låter jag bli att rekommendera någon firma… förrän jag själv har gjort en aktiv research!

Jag har ett par riktigt bra vänner i Turkiet som jag litar på och som är mina managers på plats. De fattar vinken direkt… om ens den som skall sälja lägenheten blinkar på ett konstigt sätt. Min manager gav mig klartecken att köpa lägenheten i Antalya efter att ha kollat upp lägenheten med olika mäklare, med sina vänner och till och med ringt upp lantmäteriet. Jag skall gå tillväga på samma sätt med lägenhetsköpet i Istanbul. Centralt, stort och till ett bra pris så att du går med vinst redan vid köpet. Det är ett bra utgångsläge. Håll utkik på bloggen om min kommande lägenhetsinköp runt jul så kommer mera info. Ge inte upp din dröm!!

Föregående post
Nästa post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Dancingqueen Bella | Metrobloggen

  Dancingqueen Bella | Metrobloggen

 • Google Translator

 • Om Mig

  Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Bilge Gül och är en power woman bosatt i Göteborg; utbildare med fokus på entreprenörskap, nätverkande, personlig utveckling och coaching.

  Jag är även en passionerad koreograf som är aktuell inom teater- och scenkonst. Min blogg handlar om allt som händer i mitt liv. Följ med! ♥

  Sommar - Höst 2015 ♡

  - Övergripande verksamhetsansvar/ Utbildare inom vuxenutbildning i Göteborg: svenska.

  - Skriver en masteruppsats inom Utbildningsledarskap: "Vad som motiverar vuxna till att studera vidare - SFI".

  - Koreograf inom teater- och scenkonst.

  - Tar körkort.

  LinkedIn:

  Visa Bilge Güls profil på LinkedIn Gå till Bilge Güls profil

  Mina tidigare bloggar:
  http://finest.se/bilges
  http://nouw.com/dancingqueenbella

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

css.php
Hoppa till verktygsfältet