Oops … I can see your panties!

Äntligen lite paus och tid för att blogga. Jag har stängt in mig hemma hos anouska. Det blev en överraskning. Inte ens jag visste om att jag skulle hit idag. Turkisk te är på ingång och strax blir det en frisk skogspromenad. Solen skiner men små regnmoln gör sig synliga. Anouskas första reaktion när jag kom in genom dörren var:

– Vad har du på dig? Jag (läs: hela världen) kan ju se dina trosor. Skamligt.

Orkar inte bry mig. Dessutom är det bara avtrycket av trosorna som syns genom mina leggings. Brukar du skämmas för dina söndagskläder? Är det söndag så är det ju söndagsmys som gäller. Det här är den enda dag jag borde ha lov till att ta på mig vad jag vill. Allt från teaterutstyrsel till trashiga kläder är tillåtna. Bort med hämningar. Låter den inre harmonin flöda som kontrast till de andra dagarna.

I fredags var jag på afterwork med min kollega. Först gick vi till en krog i Linnéstan och åt pasta. Efter det drog vi vidare till Linnéterassen. Det var varmt och bekvämt att sitta ute i soffan. Skönt att de tänkt på värmen. Någon timme senare var det helt fullt på övre plan. Dagen efter, lördagen förgylldes av flygplan, Aero Show 2010 vid Göteborg City Airport. Det blev spektakulära uppvisningar med olika slags flygplan. Personligen har jag en fallenhet för snabba militärflygplan. Hänförd över hur små plan kan ha inbyggda färdigheter som gör det spännande att flyga med dem i luften. Lite avis på piloter som kan uppleva känslan av frihet på ett annat sätt. Dans är ju en frihet i sig så jag får nog ta ut svängarna extra så jag lyfter dansgolvet istället, hehhe =)

Robin räddade mig från dansens kval och ställde upp som stand-in för bugg. Tacksam för det då lördagen var en mycket rörig dag. Från en fika i Torslanda till en tur i Kungsbacka och sedan en sväng till stan vid midnatt. Åt middag sent och hade en mysig (eller skräckfylld) filmkväll med Law Abiding Citizen. Flera bilder kommer imorgon. Ha en mysig söndag.

TR: Hava gunesli ama disarda yagmur bulutlari var. En sonunda blog yazmaya ufak bir vakit bulabildim =) Annem deyim. Beni görunce ilk tepkisi ”ic camasirini görebiliyorum” oldu. Cuma gunu is arkadasimla disari ciktim, cumartesi gunu Göteborg City havalimanindaki Aero Show 2010 izledim. Karisik bir gundu. Robin, saolsun, beni danstan kurtardi. Gece yarisi eve geldim ve aksam yemegi ile birlikte Law Abiding Citizen filmi ile vakit gecirdim.

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. mbxv

   /  30 augusti, 2010

  artik Turkiye’de serinlemeye basladi ve yagmurlarda baslar zamanla 🙂 dikkatli bakmistir degilmi?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Dancingqueen Bella | Metrobloggen

  Dancingqueen Bella | Metrobloggen

 • Google Translator

 • Om Mig

  Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Bilge Gül och är en power woman bosatt i Göteborg; utbildare med fokus på entreprenörskap, nätverkande, personlig utveckling och coaching.

  Jag är även en passionerad koreograf som är aktuell inom teater- och scenkonst. Min blogg handlar om allt som händer i mitt liv. Följ med! ♥

  Sommar - Höst 2015 ♡

  - Övergripande verksamhetsansvar/ Utbildare inom vuxenutbildning i Göteborg: svenska.

  - Skriver en masteruppsats inom Utbildningsledarskap: "Vad som motiverar vuxna till att studera vidare - SFI".

  - Koreograf inom teater- och scenkonst.

  - Tar körkort.

  LinkedIn:

  Visa Bilge Güls profil på LinkedIn Gå till Bilge Güls profil

  Mina tidigare bloggar:
  http://finest.se/bilges
  http://nouw.com/dancingqueenbella

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

css.php
Hoppa till verktygsfältet