Annons:
 
 

Jag har ju FLYTTAT =)

Har helt glömt att berätta att jag har flyttat http://minbebis.com/blogg/dedes
Här finns jag nu …hoppas att vi ses 🙂

Lämna kommentar

Torsdag

och då är det med andra ord fredag imorgon …vilket betyder att min syrra kommer 🙂 Smileys gör man tydligen genom att bara göra tecknet för symbolen 😉 !!!!!

Idag har jag jobbat o efter hämtning på dagis tog jag o lillsessan en promenad till Fritids o lämnade semesterlappen…..stora sessan var inte kvar hennes farmor hade hämtat henne , får väl erkänna att jag hade hoppats få träffa henne men men …

Nu gör mannen fläskpannkaka 😉 han e duktig han ….på förslag börja laga mat ala´Viktväktarna…kan behövas 🙂 Detta ska tas itu med snart!!!

ha en skön kväll <3

Lämna kommentar

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hittade en mall som ser ut som min gamla hederliga blogg o vips är mina bilder och länkar tillbaka LOVELY ….Har dock inte lärt mig hur man skriver (lägger in ) smileys ???
Attans va kass jag är ;).

Idag har jag jobbat 7-17 och imorgon ska jag gå in 30min tidigare så jag börjar 6.30 , har bara den lilla sessan att lämna på dagis så vi ska nog hinna =).
Har anmält mig o Jessica till Zumba, dock är det begränsat antal platser (38) så det är inte alls säkert att vi kommer med men *hoppas*.

Stora sessan har åkt till sin pappa idag och så klart saknar jag henne men jag hoppas att tiden går fort så jag inte hinner sakna så mycket <3.

Om två dagar är min syster hemma ja MELL då….ska träffa henne på fredag o det ser jag såklart frememot sjuuuuukt mycket.

Neeeej nu en god kopp kaffe o mys …sen ska lillsessan duscha o nattas =)

Lämna kommentar

I´m so sorry

Jag är inte alls så bra på detta , har stått ”error not found” på min bloggsida nu i några dagar *suckar* hoppas att detta är löst nu????
Mina bilder verkar inte heller finnas kvar eller?? Jag får ta och kolla vidare snart snart snart ska jag ha ordning på detta 😉 , måste bara ta mig tid.

Ledig idag oxå=härligt!!! Har lämnat sessan i skolan o ska fixa iordning den lilla nu sen bär det mest troligt av till Malmö =)

Ha en skön dag <3
Inga bilder kan jag ladda upp heller Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggg

Lämna kommentar

Oj då

Känns osm jag inte riktigt hittar rätt här på den nya bloggen…hoppas att det går snabbat att komma in i det. Jag har haft ganska svårt att överhuvudtaget lyckas logga in men NU har jag fixat det *happy*.

Längre inlägg kommer senare

Lämna kommentar

Grattis Grattis

Idag blir vår lilla sessa 3 år vart tar tiden vägen??????

Vi sjöng för henne tididgt imorse efetrsom de nadra barnen sk aiväg till skolan vi andra är lediga, gött .

Sessan fick en stutsmatta (liten), hoppdjur, bok , cd och käpphäst. Och hon är mkt nöjd..

Idag ska tårtorna o dekoreras o så ska det handlas och så får jag inte glömma att STÄDA

Lämna kommentar

Vaniljbullar o farbror Dr

Japp för det första var det en kvinnlig läkare så det där ”farbror dr” är inte riktigt rätt.. Jag var där klockan 8.40 för undersökning o visst hade jag nojjat mig lite innan men jag kan lugna mig själv det var INGET farligt en talgkörtel (som hade ett finare namn vilket jag inte kommer ihåg. Inget man tar bort när den sitter som den gör….

I em har jag o barnen bakat vaniljbullar *mums* alla lillsessans presenter är klara . Har även hunnit köpa vitaminer till kidsen..

Så nu har jag inget kvar att göra ….. JO en hel del…städa , tårtor mm men först middag ”himma” rullade köttbullar ….nam nam…

Lämna kommentar

Hipp Hurra På Mellos födelsedag

Idag fyller min syster 25-år GRATTIS fina du…

Nu e hon ju inte hemma utan i London men om 1 vecka o en dag så är hon HEMMA.

Saknar att inte ha henne nära  …kommer ihåg för ganska exakt 5 år sedan då var det hon o jag …haha vi hade så kul även om jag aldrig skulle vilja ha tillbaka den tiden för allt i världen …

Skriver ett inlägg senare detta är ett ”Grattis” inlägg till systa min

Lämna kommentar

Ledig

*pling* nu e jag ledig!!!!!

När jag slutat jobba åkte vi och handlade på Willy:s o sedan på Ö&B när vi kom hem o jag skulle bära in varorna såg jag att det kröp ngt djur i påsen på det ena Formfranskat  Ush o tvi liknade någon slags mal …mhmm mannnen (vem annars) fick åka tillbaka med alla bröden eftersom jag fantiserade att det fanns okläckta insekter i alla bröden. Det var nemas problemas fick tillbaka pengarna och butikschefen plockade bort samtliga bröd av det märket … Nya bröd ingandlade på ICA (ett annnat märke).

Nu gör mannen mat, japp det blir sen middag pommes, lövbiff o mögelostsås med grönsaker dagens nyttigaste middag *s*.

Tror det mesta är inhandlat till sessans kalas förutom läsk o vatten .

Ha en skön ”lill lördag”

Lämna kommentar
Annonser:
reparera macbook
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet