Trevligheter och oro… samtidigt

Min mams är hemma igen, vilket är himla skönt tycker jag. Eller som brorsan uttryckte det för att liva upp stämningen lite: -Nu får du ta och komma hem, så vi kan börja ignorera dig igen.
För att göra en lång och personlig historia kort och mera allmän, så fick hon en hjärtinfarkt för en månad sedan. Med allt vad det innebär med sjukhusvistelse, prover, undersökningar och en shitload av mediciner. I fredags fick hon ett slags epilepsiliknande anfall, med total blackout. Ny sjukhusvistelse, nya prover, tester och korrigering av mediciner. Lite svårt att slappna av när det är så här.
Maken och jag var iväg hem till yngstadotterns pojkvän idag. Han skulle tas i upptuktelse.
Hehe, skoja bah. Eftersom dottern är där så mycket, så tänkte vi inspektera och dricka kaffe. Himla fin lägenhet. Gissar på att de kommer att flytta ihop ordentligt, så fort hon fyller 18. Vilket är om typ 6 veckor.
På vägen hem så tog vi med en pizza från favvostället Deniz, vid Munkebäckstorget.
Sonen är hos flickvännen till imorgon och när ungarna är borta så dansar föräldrarna hambo. Eller käkar skräpföda då.
I fredags kväll så var äldstadottern och brorsan här. Wiispel blev det.
Igårkväll var sonen och flickvännen hemma och ja, wiispel och film blev det. Bonuspaps kom förbi och käkade middag, efter att han varit nere hos mams på sjukhuset.

2 Kommentarer

2 Responses to Trevligheter och oro… samtidigt

Så mycket att oroa sig för, mest mamma, men också att dottern ska ha det bra.

Skrivet av LissenTo 31 oktober, 2011 vid 22:16

Då förstår jag vilken oro ni går igenom. Min man fick hjärtinfarkt för 5 år sedan så jag vet hur det känns. Skönt att hon är hemma och bättre igen. Ja du nog har du humor alltid och jag höll på att sätta kaffet i halsen ;))rå men hjärtlig kan man kalla den. Ni verkar vara kul föräldrar ;))Hoppas allt går bra för din mamma

kram

Skrivet av wiper 31 oktober, 2011 vid 07:28
css.php
Hoppa till verktygsfältet