Annons:
 
 

Studentfest!

Igår runt sju tiden kom jag fram till Karlstad, alltid lika kul att komma hit!

Idag tar Nina och Thissa studenten! så jädra kul! ska snart ner till hamnen och se dem springa ut, sen blire käk och firande här hemma.

skriver mer om dagen imorrn (:

Lämna kommentar

Haters make me famous

Fick precis ett väldigt komiskt samtal. Var en tjej som ringde och sa någonting om att ”om du snackar med henne eller gör detta och detta så kommer detta och detta hända dig”.

”okej”, vi säger så. En massa tomma hot är inte precis någonting som skrämmer mig. Detta är en stor andledning till varför jag vill flytta här ifrån. Det är inte så att jag känner mig hotad, verkligen inte. Men jag är så trött på att vissa har bråk som sin favorit sysselsättning. Ena sekunden är man vän med någon, nästa så vänder personen en ryggen.

Jag är en sådan tjej som man antingen hatar eller älskar, hatar du mig så älskar jag dig för det. Då bevisar det bara att jag har någonting som du saknar.

Lämna kommentar

Karlstad

I lördags kom jag hem från två veckors vistelse i Karlstad, min favorit stad. Igår lyckades jag packa upp det sista och slänga alla kläder i tvätten, och idag packar jag ner allt på nytt igen. Jag älskar verkligen att resa bort, det är det bästa som finns. Det där ordspråket ”Borta bra men hemma bäst” håller jag inte riktigt med om. Hemma är överskattat.

Skönt att få komma iväg till Karlstad igen i alla fall.

Nina min älskade barndomsvän tar studenten på torsdag, så en hel del festande blir det nog. Hade lite svårt för vad jag skulle köpa till henne i student present, men i sista sekund kom jag på något som jag hoppas att hon blir glad över.

Lämna kommentar

Första inlägget

Hej.

Jag har länge funderat på att skapa en blogg, börja skriva av mig lite. Jag är flitig på att läsa andras bloggar, så nu är det er tur att läsa min.

This is my story.

Lämna kommentar

test

testar

1 Kommentar
Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet