Tillbaka på skolan!

Efter 7veckor så är man tillbaka. Känns både roligt och jobbigt. Man har blivit lite lat av att slippa sitta på bussen 2timmar om dagen och sedan att själv fått bestämma vad man ska hitta på under dagarna. Nog för att jag hunnit med lite nytta iaf, 3veckors APU är ju inte fy skam. Hade för övrigt ruggit roligt under den tiden.

Påsk helgen drog K iväg till fjällen med sin bror och M. Och jag som var glad att jag slapp följa (de ville nog ha de fritt från flickvänner/fruar och barn en stund) drog till syrran i Vännäs. Tog de bara lugnt, handlade lite saker till huset och så klart ett par skor till mig själv. Var dock inget hemmarns värde, 149kr. Helt klart värt de. Var ett par jätte söt och sköna ballerina skor. DOCK så verkar de som om värmen drog iväg efter påsken. Så nu är de joggingskorna som man nöter på igen 😛

MEN! Sommaren får gärna komma nu på en gång eftersom jag hittade den bikini som jag ville ha i Umeå. Åhlens hade en som var jätte fin och dessutom fanns de större storlekar än M som egentligen är det samma som en XS. Och ännu större pluss var de ju att den inte kosta hur mycket som helst. Blev just över 200kr för både överdel och underdel. Tummen upp 😀

Och denna helgen har jag jobbat lite (dag tid dessutom, kände mig heller lite förvirrad av att brukarna faktiskt var vakna för en gångs skulle 😛 ). Och sedan har vi tagit tag i vårt sovrum. Målat, spikat upp panel, tapetserat och lagt golv. Idag ska K köpa lister och lista där och sedan ska de komma en och kolla på elen som de verkar blivit nå strul med, var ju någon som råka köra in slipmaskinen i lyskontakten, så de måste nog bytas ut några sladdar där 😉 Och så ska de dras lite el så vi får mer än ett eluttag. Är något less på att ha förlängnings sladdar över hela jäkla huset. Men fint kommer det att bli. Jag ska lägga ut lite före och efterbilder här framöver.

Jaha,,vad ska man nu hitta på när man har en timma kvar innan skolan drar igång? Tydligen så kommer vi börja 9:25 de flesta mornar. För vi ska läsa tillsammans med en annan klass som har en annan lektion på morgonen. Och bussen kommer hit vid kl 8:00. Känns lite drygt. Bra att ha den tidne om man har en del läxor att göra men nu har jag ju som inga. Jaja,,får försöka hitta på något konstruktivt.

Hörs någon annan gång 😉 

XoXo Ellie