Annons:
 
 

Jag är ingen moraltant men..

läs www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5577169.ab

Jag har aldrig i hela mitt liv provat nån drog och kommer heller aldrig att göra det.

2 Kommentarer

Jag är färdig med dig

Gick igenom min telefonbok igår och tog bort nummer som jag inte behöver.Upptäckte till min egen förvåning att det inte var helt enkelt att radera nummer TROTS att jag vet att jag aldrig kommer ringa det! Hur sjukt är inte det??
Pratade med en kompis om det och hon sa att om det känns så med en speciell person så kanske jag inte är riktigt färdig med honom än. Hmm..Hur vet man att man är färdig med nån? Har tagit inte tagit bort honom från facebook heller och ibland går jag in på hans sida och kollar fast jag inte vill. Kan inte låta bli! Jag MÅSTE ta bort honom därifrån för jag vet att om han börjar skriva till mig igen så kommer jag inte kunna säga nej till honom. Han är som ett gift för mig och han får inte komma in i mitt system igen. Det skulle vara förödande

2 Kommentarer

Godnatt alla vänner, människor & djur!

Saknar dem varma sommardagarna!

min vita fot i sanden…

2 Kommentarer

Längtan I – macroons!

Jag längtar såååå sjukt mkt efter dessa små kakor! Har bara ätit dem utomlands och vet inte om man vågar sig på att försöka baka dem. Nån som vet eller har ett bra recept?

6 Kommentarer

Sommarbild

Jo det händer!

Än är undrens tid inte förbi!

Jag har börjat blogga. Jag har blivit blondin. Två saker jag en gång för länge sedan svor på att aldrig göra. För att börja med håret så var det liksom bara dags att förändra mig och jag har inte ångrat det en sekund! Bara positiva kommentarer! Well..min mamma sa faktiskt ingenting men förutom henne så har alla varit väldigt positiv.

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet