Annons:
 
 

ny blogg

ni hittar mig på emmaelgs.blogg.se

Lämna kommentar

Emma ger inte upp, nej!

Jag har varit i skolan, och jag kom inte försent, för att jag sprang så att jag hade blodsmak i munnen o jag tappade vantar hit o dit o allt var bara åt helvete hahaha, det är ett stort fält när man går till skolan, o där höll jag på att blåsa bort, men EMMA ger inte upp! hhahaha 😀

Lämna kommentar

Jimmy

Jimmy, att beskriva dig med ord är svårt, att ens förklara hur mycket du betyder går inte. Du ska veta att du är grymt uppskattad av mig och att mitt liv har fått en ny vändning sen du kom in i det, jag är en mycket mer positiv och ärlig person som har lärt mig att vara den person jag egentligen är. Jag tror inte att jag har varit med dig nångång utan att vara glad och skrattat. Du är speciell älskling, det är du verkligen!

Lämna kommentar

hihi

Igår var jag i stan med Stina, vi shoppade och ”fikade” på donken, som vanligt är allt slut när man kommer till donken, ingen mjölk eller färdiggjorda pajer igår.. Jag hittade i alla fall ett par mysvantar, te och lite julklappar :) Stina shoppade bara till sig själv. Men det var trevligt, vi var där ett tag, och sen åkte vi hem och jag gjorde mitt te och satt o tittade på Erik och Mackan med syrran. :)

Idag snöar det gånger 1000 = försenade tåg, frysande Emma och irriterade människor, och jag som har sovmorgon, jävla skit!

Lämna kommentar

Hej vice ordförande! :)

Awiie, jag har nu tagit över posten vice ordförande tillsammans med Cissi och Jonas som the biggo man, asså ordförande. I samband med det fick jag höra en massa positiva saker om mig, att jag var kreativ, rolig, eller aa, gör mötena roliga, och inte minst så fick jag höra att min föreläsning förra fredagen var den bästa av alla! Jag blev så jävla glad ska ni veta.

Gustavo är min bitch!

Lämna kommentar

vilken makt..

Igår när jag kom hem från skolan så var Jimmy redan hos mig. Han hade radion på, men för att verka snäll sa han: 

– Älskling, vad vill du ha för musik?

Jag: Jag vet inte, det spelar ingen roll  

Jimmy: Jo, men det är din dag idag, du får bestämma.

Jag: Ta typ lugna favoriter då?

Jimmy: Men inte sånn musik..

Just i dom tillfällena undrar man varför han frågar, det var ju ganska onödigt att fråga om han inte tänker sätta på den i alla fall. Ikväll kommer några hit och käkar DUCKIE! Gurraburra aktersnurra är en av dom. :)

Pusspuss

Lämna kommentar

sug kuk

Asså får dom aldrig nog? Fem håltimmar idag, vad är det med denna skola? Är den gjord för att ha inställda lektioner och onödiga hål? Men som tur är har jag Johanna, the one and only with black and pink hair, om ni inte fattar så är det så att jag och Johanna dom ända från min mentorsgrupp som har svenska i den gruppen! Engelskan börjar 15.00 och nu är klockan 13.20. GOODIE LUCK!

Lämna kommentar

vad ska man göra?

det finns inget att göra på ett sånt här misslyckat hål som jag har nu, förut när alla andra hade idrott mellan 14-16 på tisdagar hade man lite skadeglädje för att då kunde man gå hem klockan 14, jävla skit att man byter schema igen. Byte av schema = Ingen skadeglädje för Emma = Skadeglädje för alla andra som har nåt att göra.

Men nog med att klaga, idag så spelade vi upp våra radioprogram, måste ju säga att jag är väldigt nöjd me vårt förutom att det finns några småfel, men vafan kan man förvänta sig, det är ju ganska bra eftersom att det är vårt första radiopogram. Att jag komma och tänka på det nu är för att jag sitter i ljudsalen, empty as hell, det är bara jag här, ibland när man är ensam känns det som att dom mest creepy grejerna kommer att hända. Allt e skit med andra ord, jag kan inte hålla mig ifrån att klaga idag känner jag, en riktig neggogirl today. Vi delade i alla fall ut gratis godis i kafeterian idag i skolan! :)

3 Kommentarer

time to grow up

Det är högtid för er att växa upp och inse vad som är rätt och fel

1 Kommentar

Varför ska det vara så svårt att leva? Eller ja, jag tyckte att det var svårt, jag var inte glad, jag kunde inte uttrycka min personlighet.

Nu mår jag mycket bättre, efter att jag har börjat gymnasiet, jag känner att jag orkar mer, och känner mig mer som en riktig person, nu har jag verkligen kunnat uttrycka mig och vara den jag egentligen är, det är som att man känner sig hemma med både skolan och folket i den. Det har verkligen varit ett lyft i mitt liv.

Det betyder inte att jag inte glömmer det gamla, och jag saknar vissa personer i livet, men jag skulle aldrig tänka mig att kunna gå tillbaka till förr i tiden. Jag mår tusen gånger bättre nu, och dessutom håller jag fortfarande igång med träningen. Just nu älskar jag livet.  

Lämna kommentar
Annonser:
iphone reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet