Annons:
 
 

PS.

ni behöver inte gå in och ta bort denna bloggen på bloglovin, det är nämligen så smart att ni kommer att flyttas över automatiskt inom ett par dagar så inläggen från nya bloggen dyker upp utan att ni behöver ändra något alls! smart som tusan

5 Kommentarer

newblog!

nu tar jag mitt pick och pack (däribland er kära läsare) och pallrar min vidare till djungeltrumman.se! jag hoppas verkligen ni följer med, för detta kommer garanterat att bli galet grymt. det enda ni behöver komma ihåg är djungeltrumman.se/emmylinnea (senare kommer ni även att kunna gå in genom emmylinnea.djungeltrumman.se om ni tycker att det är enklare!) NU KÖR VI!

DJUNGELTRUMMAN.SE/EMMYLINNEA

translation: you’ll from now on find my blog at: djungeltrumman.se/emmylinnea. it will be awesome!

3 Kommentarer

photographs.

ytterligare ett par bilder från malmö-tripen förran helgen.

åh, äntligen fungerar internet igen! u – n – d – e – r – b – a – r – t! senare är det nämligen surprise-time. jag tror ni kan gissa vad det är faktiskt! jag ska bara fixa det sista sen är det dags mina vänner. woho säger jag bara!

5 Kommentarer

EMMY GOES INTERNETLÖS

Hej fina bloggisar! Hur står det till med er där ute? I vilket fall som helst är det Jakob som skriver nu för jag blev ombedd att blogga åt Emmsan vars internet inte riktigt vill som hon. Hon hälsar till alla er fina människor att hon återkommer med bilder såfort hon får ordning på det och att den nya bloggen snart är på ingång! (jag lovar er att den är fin, jag har fått en sneakpeak)

Jag tänkte att vi drar igång en frågelåda, där ni får ställa frågor till mig om Emmy som jag sedan svarar på i ett senare inlägg. Passa på att fråga nu, massa frågor uppskattas!

Vill ni veta en sak? Jag anordnar en tävling i min blogg där första pris är en klocka från Knokk. Vill du vara med och tävla? Klicka här!

15 Kommentarer

20091209

hallå kära vänner! full rulle i stugan. nya bloggen pillas med det sista och jag har dessutom haft en fullspäckad dag. skola, luncha med lise, stan med kerstin, mys hemma och kerstin och efter det var det dags att drra sig till the body shop för lite sminkrådgivning, mingel, goodiebags och annat skoj som cuf i växjö anordnade.

jag sitter på min kära systers dator nu eftersom den andra vägrar att samarbeta med vårt internet, så återkommer förhoppningsvis senare med bilder! tills dess vet ni att jag lever åtminstone.

peace!

Lämna kommentar

ett skal utan mening.

random.

17 Kommentarer

julbord.

paljettights från bokbok, fodral från monki, malins kavaj från urban outfitters, halsband från gina och ringar/armband från diverse olika.

då var det personalfest!

19 Kommentarer

monday

oversize tröja från h&m, ”ridbrallor” från h&m trend, klocka från item och smycken från diverse olika ställen.

synd att det aldrig blir riktigt ljust ute så den höga ISOn som vi alla hatar måste kämpa hårt. men vad gör det om hundra år? en härlig sovmorgon och jag taggartaggartaggar för ikväll. personalfest står på schemat och jag tror den kommer bli inget annat än galen. men först blir det en vända till skolan och sen ska jag klura på vad jag kan tänkas dra på mig ikväll. återkommer med det senare! ciaobellas.

17 Kommentarer

americano.

en fin fanny en fin vårdag!

12 Kommentarer

train song.

hem ljuuuuuuva hem! fast det där med att borta är bra men hemma bäst vet jag inte riktigt. borta är också grymt! men det ska bli skönt att sätta sig vid brasan och dricka en kopp te. mig helg har i vilket fall varit helt kanon, har haft massa fina människor runtomkring mig. många steg på stan har jag minsann gått också. och bränt några hundralappar. kikat i systrarnas nya boenden, spenderat timmar på på caféer, lagat tacos, skrattat så jag fått ont i magen, och idag träffat min kära, underbara, saknade hannis. fan vad grym den bruden är alltså!

25 Kommentarer
Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet