.jpg)
HJÄLP, JAG HAR EN STALKER
Eller ännu värre… någon försöker använda sig av min identitet som sierskan Esmaralda.
Det började med att många av mina gamla kunder kontaktade mig och undrade om jag flyttat till Stockholm.
Men det har jag ju inte !
Och så fick jag tips av en kund på en hemsida som såg nättupp likadan ut som min – med i stort sett samma text.
Den mediala sierska Esmaralda !!!!!
Jag begav mig genast till hemsidan och både häpnade och rös – av olust !
Den här kvinnan som kallar sig Esmeralda och beskriver sig själv och vad hon erbjuder MED MINA ORD.
Hon kallar sig Esmaralda ( Jag HETER Esmaralda) och hennes emailadress löd så här :
framtidoradgivning@sierskanesmaralda.com
Mitt företag heter Framtidoradgivning och min emailadress är :
framtidoradgivning@hotmail.com
( Ja, självklart har jag ett företag o F skattsedel o betalar skatt på mina inkomster)
Den här kvinnan som kallar sig Esmaralda påstår sig ha spått i 25 år – men ingen har någonsin hört talas om henne tidigare.
Hennes hemsida är tillverkad i februari i år.
VARFÖR tar hon mitt namn ? Varför tar hon mitt företagsnamn ? Varför skriver hon på sin hemsida med ungefär mina ord ?
Hon gör det INTE för att hon är seriös.
En seriös person är mån om att skapa sitt eget namn, sin egen nisch egen och vill inte bli sammanblandad med någon annan.
Jag har kontaktat den här fejk Esmeralda och bett henne att förändra saker och ting och hon förändrade sin emailadress till esmaralda@sierskaesmaralda.com.
And thats it.
Nu vill jag varna er alla därute för att blanda samman oss.
Min emailadress är: framtidoradgivning@hotmail.com och jag är bosatt i Vejbystrand !
Det hela är så väldigt olustigt och trist och gör mig både ledsen och förbannad !!
Men nu ska jag ta mig samman & krypa ner i ett gott skumbad med min bok och sen ska jag göra mig lite fin för att gå åstad och fira sonens kompis som tar studenten.
Kram alla o ha en riktigt fin fredag !
