Det är jobbigt att gå på diet

Det är jobbigt att gå på diet, jag blir väldigt grinig och orkeslös när jag äter för lite. Men samtidigt så är jag väldigt envis och när jag bestämmer mig för något så ger jag inte upp, hur dåligt jag än mår. Men smalare blir jag i alla fall så dieten är väldigt effektiv. Jag äter mest soppor på dagarna så det är inget man blir mätt av direkt. Det som är skönt är att man slipper känna sig så full i magen hela tiden så som jag gjorde när jag åt för mycket mat. Soppor är väldigt lättsmält och jag äter lite grann fyra gånger per dag så man känner sig lätt i magen liksom. Det enda problemet är att man känner sig orkeslös och lättirriterad.

Det kanske är bättre att äta lite mer och träna oftare. Som det är nu så orkar man inte träna så mycket för man har ingen energi.

Ska ner till Malmö över jul

Ska ner till Malmö över jul, ska ta in på hotell i Malmö eftersom jag ska stanna där några dagar och jag vill gärna ha ett eget ställe att bo på även om jag hade fått övernatta hos några släktingar. Jag har absolut inga problem med att bo själv på hotell, jag tycker att det är väldigt skönt och det är kul att byta miljö lite. Jag har sovit på många olika hotell genom åren men i Malmö har jag faktiskt aldrig varit tidigare så det ska bli väldigt roligt. Måste kolla runt lite online efter ett bra hotell i Malmö, hotellmalmo.biz verkar ha bra information om hotell i Malmö.

Har aldrig firat jul i Malmö men det kan ju vara roligt att göra något nytt. Jag brukar alltid åka upp till Norrland över jul eftersom det är sån julstämning där. I Malmö så är det ju inte så säkert att det kommer vara snö på julafton men det får man ta.

Jag funderar på att ta flyget till Malmö för det går snabbare och det känns lite skönare än att sitta på tåget. Klart att det blir lite dyrare men det kan det ju vara värt. Jag har ju inte snålat med hotellrummet så resan dit får gärna vara lite lyxig också.

Tänkte dela med mig lite av några snygga badrum som har inspirerat mig väldigt mycket.

Badrum

Badrum2

Jag har ju velat renovera badrummet under lång tid nu men det har mest varit en önskedröm för det är ju så himla dyrt och jag vill inte spendera mina sista slantar på att renovera badrummet egentligen men nu börjar jag fundera på om man kanske inte skulle renovera badrummet ändå för det vore ju väldigt trevligt.

Tänk vilken känsla det skulle vara att kliva in i det nya badrummet på morgonen, man skulle få en helt annan start på dagen liksom, man skulle få en massa energi och välbehag av att kliva in i ett nytt och fräscht badrum.

Det är samma sak som med köket som jag renoverade för något år sedan, det blir en helt annan känsla att spendera sin tid i köket. Jag har till och med börjat laga mat nu, det är inte bara falukorv och makaroner längre utan jag har på riktigt börjar laga avancerade rätter tack vare att jag har renoverat i köket.

Man inte ska skjuta upp saker och ting

Nu har jag städat klart hela lägenheten och det känns väldigt bra, det är en helt annan känsla hemma nu när man precis har städat. Det är liksom ordning och reda och det luktar rengöringsmedel. Man förstår inte hur rörigt man har haft det förrän efter man har städat upp. Nu förstår jag inte hur jag kunde skjuta upp städningen så länge, det har varit något som jag har dragit ut på eftersom jag helst inte vill städa, det är inte något som jag tycker är roligt direkt, speciellt inte när man har haft det så stökigt som jag har. Det känns som en stor och utmanande uppgift som man gärna skjuter upp till framtiden.

Men nu har jag lärt mig att man inte ska skjuta upp saker och ting för det går åt mer energi till att oroa sig för det där som man egentligen borde göra än att bara göra det på en gång och man känner en oerhörd lättnad efteråt. Nu ska jag ta tag i att rensa garderoben, det är nästa projekt och ingen lätt uppgift det heller men en sak är klar och det är att jag inte ska skjuta upp detta så som jag alltid brukar göra.