Annons:
 
 

Veckans mått:)

Är så stolt över supermåtten jag fått sedan i måndags!:D Resultatet hittar ni på http://inas.se 🙂

Lämna kommentar

HERREGUUUUUD!!

Vilka snuskigt bra minus jag fått på måttbandet idag! Är så glad, är så jäkla stolt! Är chockad =)

Kolla mer på Inas.se! Måtten kommer upp där om en stund =)

Lämna kommentar

Shit..

…vad det blåser storm där ute! 🙁

1 Kommentar

Uppvärmningsmusik ála Ina!=)

Me like :

Lämna kommentar

Idéer..

När jag var i Florida fick jag 2 otroligt bra affärsidéer .. Och under denna vecka har jag fått 3 andra lite FÖR bra affärsidéer.. Smarta idéer som aldrig funnits i mina tankar under hela mitt levnadsliv:)

2 Kommentarer

Gulligt =)

Sånt här tycker jag borde anordnas fler gånger till alla singlar!=)

Lämna kommentar

Tävling.

Världens bästa frisscarro har en liten tävling i sin blogg! Kika HÄR 🙂

Lämna kommentar

Go kväll:)

Är fortfarande fruktansvärt trött vilket har resulterat i utebliven träning även idag. Men känner inombords att jag nog kommer orka dra ett pass imorrn efter jobbet 🙂

För övrigt då mätte jag mig imorses, och trots att jag är svullen all over the body efter resan, så har jag faktisk inte fått för stora plus i omfång ändå! Är riktigt glad över det, visst, det är ju fortfarande en hel del plus men om man jämför med hur gigantisk jag blivit efter resor tidigare så är de nya plussen ett piss i Atlanten i jämförelse 🙂

Ber än en gång om ursäkt för att jag är så asocial.. men är helt trött.. och funderar även på om jag har en litenliten minidepression till det svenska vädret. Mådde så snuskigt bra i Florida. Apropå Florida så har jag fortfarande några bilder som skall upp på bloggen från de sista dagarna där. Men även det är ”ansträngande” att göra just nu. Skall faktiskt ta och knoppa in om en stund. Även att jag är kass på att ”prata” med er, hos er, så tänker jag på er dagligen 🙂 Och så ligger jag efter med typ 10000 sms känns det som. Ber om ursäkt till er alla! Jag är på G snart!

Kramar till alla!

// Inas.se 🙂

Lämna kommentar

Wei=)

Läste detta på Aftonbladet! Lite kul när jag var där för 1 vecka sedan och pussade och kramade en vitval =) Tråkigt bara med dom 3 olyckorna bara..

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet