Annons:
 
 

FLYTTKORT

Efter snart 2 års tid på Metrobloggen är det idag dags för ny adress. Jag har haft en fantastisk tid här men nu väntar nya utmaningar. Idag går flyttlasset för bloggen till Kanal5.se. Som ni ser är jag heller inte ensam, spännande va?! Så fort jag vet min nya adress så kommer jag att lägga upp den här + en länk. Så håll utkik under dagen!

Jag hoppas nu att ni vill följa med mig…..

HÄR ÄR MIN NYA ADRESS:

Frida Fahrman

14 Kommentarer

SISTA OUTFITEN

Idag har jag hunnit med en mysig familjebrunch, njutit av solen, snyftat hejdå vid tågperrongen och så lite jobb. Det här är min sista outfit som jag lägger ut här på Metrobloggen. Som ni ju förhoppningsvis redan vet så väntar bloggfytten imorgon. Så håll utkik under morgondagen så får ni veta mera.

Klänning och skor från H&M.

12 Kommentarer

INTE VILKEN KONSERT SOM HELST

Igår tog jag alltså med mig pojkvännen på Coldplay. Jag är en riktigt musiksjäl och det här gick rakt in i mitt hjärta. Sällan, kanske aldrig, har jag upplevt en konsert som denna. Kvällen, Stämningen, ljudet, arrangemanget, de små detaljerna, låtvalen och inte minst Coldplay själva. Allt var komplett och jag har fortfarande rysningar i hela kroppen av välmående. Det här var verkligen ett minne för livet. Var ni där, vad tyckte ni?!

32 Kommentarer

COLDPLAY

Jag har precis överaskat min kille i en något försenad ett års present till konserten med Coldplay ikväll. Det är liksom lite ”oss” våra låtar om ni förstår vad jag menar. Och så är det en underbart fantastisk sensommarkväll ute, det här kan inte bli annat än oförglömligt.

10 Kommentarer

ÅRETS KRÄFTSKIVA

Bilder: 2 av dem är från Carolina Gynning.

Vi blev inte klara förrän vid 20 igår kväll i studion. Då var det bara att gå direkt till syrrans 30 års fest/kräftskiva, färdig makead och klar. Men jag var rätt trött i kroppen kan jag säga. Men inte hindrade det mig från att fira syrran och festa med världens härligaste tjejgäng. Dessutom var det hattema och jag körde på min lilla lila minihatt. Nu blir det dock en något lugnare kräftskiva som väntar, den årliga med släkten.

4 Kommentarer

HÅR & MAKE KLART

Nu är hår & make klart och jag har fått det gjort av duktiga Petra. Det är skönt när man slipper pyssla själv. Det är svart sotning och stora lejonlockar som gäller. Men klänningen vet i sjutton, ni får se sen på slutresultatet vad jag valde.

16 Kommentarer

WORK IT BABY!

Stämningen i studion är på topp, här bränner vi av plåtar som aldrig förr. Det går så himla bra och tjejerna jag är här med ska vi inte tala om hur härliga de är. Ni kommer att träfa dem tillsammans med mig på Kanal5.se på måndag. Nu har jag bestämt mig, nu är det dags, på måndag flyttar jag bloggen från Metrobloggen till Kanal5. Yes!

10 Kommentarer

NU GÅR JAG MOT STUDION

Shit vilken dag jag har framför mig, den kommer bli lång, innehållsrik och galet rolig. Först ska jag vara ca 10 timmar i en fotostudio, låter kanske inte allt för kul. Men jag kommer att omges av härliga kläder och fantastiska människor hela dagen plus att fota framför kameran med lite extra vind i håret är sjukt skoj. Sen bär det av till syrrans 30 årsfest som går av stapeln ikväll, ojojoj. Men först, så ska jag hoppa i mina nya skor från Din Sko som jag hade tid att hämta ut igår. Synd att de redan är lite för modebloggshypade för min smak, dock är de så jäkla sköna så de får helt enkelt följa med till dagens plåtning ändå.

23 Kommentarer

SKÖNHETSMINGEL

Jag har precis kommit hem efter kvällens skönhetsmingel på F12. Det är min vän och branchkollega Kicki som kickar igång ett grymt skönhetskoncept med Daisy Beauty. Ikväll ställde hon till med fest som inte fick missas. Så småning om, en dryg månad enligt henne själv, så kommer ni kunna gå in på Daisybeauty.com för att finna allt om skönhet som ni behöver veta och framför allt recensioner, det gillas.

2 Kommentarer

SAKNAD

Åh vad jag har saknat att kunnat ta spontanfikor med mina vänner och ett av stans mysigaste fik Non Solo har jag också saknat. Men tillbaka i stan både efter sommaren och resor så känns allt precis som vanligt igen och jag gillar det. Så efter jobbet idag hann jag med en kaffe med Linn som hade på sig sin nya och sjukt snygga kavaj från Acne. Fler bilder på den ser ni här på hennes blogg.

6 Kommentarer
Annonser:
Reparera iPad
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet