Farliga o bra bantningsmedel art. nr 228

Ett antal artiklar med varningar om direkt farliga substanser har hittas i många bantningsprodukter på nätet. De farliga ämnena finns inte med i deklarationerna dessutom. Folk har faktiskt dött efter bruk av dem i hjärtslag.

Citat från artikel i Aftonbladet:Biverkningarna kan vara till exempel kräkningar, ångest och yrsel. För personer med övervikt kan det vara direkt livsfarligt, exempel finns på fall där patienter blivit maniska och fått svår hjärtklappning.

Här kommer en av flera sådana artiklar:

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article15989084.ab

Men det finns flera riktigt bra också, och som är direkt hälsosamma samtidigt. De tillför näring och innehåller näringsämnen som påverkar hälsan positivt.

De som finns på www.aktivsyn.se är alla noggrant kontrollerade, producerade under GMP certifikat alltså som för läkemedel med certifikat.

Otroligt många går omkring med en felaktig balans i mikrofloran nere i grovtarmen. Det finns bakteriestammar som omvandlar näringen till fett istället för till energi, då hjälper inget hur man än försöker. Många har andra former av tarmstörningar som IBS, UC och Crohns. Även här spelar tarmfloran en enorm roll för hur det påverkar kroppen. Långvariga problem leder till andra obalanser då näringsupptaget inte fungerat normalt under längre tid.

Jag har i många år rekommenderat Topinulin aktiv för dessa grupper, med otroligt gott resultat, och har man haft långvariga störningar bör man komplettera med Klarin perfekt, som innehåller alla viktiga näringsämnen samt är antiinflammatorisk. Folk med långvarig extrem trötthet har kunnat återgå till jobb, då hela näringsomvandlingen normaliserats, och dom återfått rätt balans i immunförsvaret. Har fått flera tackbrev om just detta.

Det kom en helt ny produkt i somras den heter Linea 40+, ursprungligen framtänkt för kvinnor över 40 som då genomgår en hormonomställning under vilken kroppen söker lägga på sig fettreserver. Den innehåller alla de naturliga ämnen som man annars hitta enstaka av i diverse andra produkter för bantning. Man slipper köpa flera olika alltså.

Den fungerar faktiskt lika bra på män har jag förstått av användrana.

Här kommer en länk till insändare från kunder hos www.aktivsyn.se som för dessa produkterna. Samtliga är certifierade.

http://aktivsyn.se/berattelser.html

Samtliga av bantningsmedlen tar bort sug efter sött, ger mättnadskänsla och tillför viktiga näringsämnen.

Det är helt säkert att handla hos www.aktivsyn.se. Faktura 14 dagar medföljer, full returrätt utan kostnad. Porto 20:- på alla order under 500:-

Det är extra prisvärt att välja något av super återställarepaketen, där Topinulin aktiv + Klarin perfekt + Polikosanol ingår. Man får extra mycket för en betydligt lägre kostnad. Det finns också ett patenterat medel mot höga kolesterolvärden Polikosanol heter det. Gör minst lika bra jobb som statiner, men helt utan biverkningar. Det är naturliga råvaror även i detta, taget från vaxerna ur sockerrör. ( PPM)

Klarin perfekt, baserat på extrakt av riktiga blåbär, samt från tallbark, Omega 3 från linfröolja, och samtliga övriga näringsämnen vidgar blodbanorna och främjar blodcirkulation i hela kroppen, via hjärnans trånga blodkärl ut i ögongloben. Antiinflammatorisk. bl.a. 8 vitaminer + 5 mineraler ingår med mera. Mycket lämplig även för diabetiker då blodkärlens väggar vidgas och blir flexiblare. Motverkar därför retinopati i näthinnorna, gula fläcken, samt cirkulationsproblem i underben och fötter. Motsvarande kosttillskott ges gratis i flera länder för just detta, till diabetiker.

SÅ får ni ha ett gott slut och ett riktigt gott nytt år, det finns säkert anledning att återkomma till bantnings och tarmproblematik, tidningarna kommer efter nyår med mängder av alla möjliga ofta väldigt tokiga infall och idèer. Massor av bantningsförslag som alla har det gemensamt att det samtidigt kräver en mängd motion, löpning, träning med mera. Men, alla har inte den fysiska möjligheten, eller ens råd att följa alla tipsen.

Ha det gött, vi hörs snart igen,

Farmakologen,

 

 

 

 

 

 

 

Lämna kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

css.php
Hoppa till verktygsfältet