Annons:
 
 

Svar till Esme !

Jag vet detta med samarkand för att jag har en informativ morfar och lite andra små kontakter som jag inte kan säga. Och jag håller med dig, de är precis vad växjö behöver, lockar hit fler människor också! 

Hoppas att du fick svar på din fråga, och du borde kolla in min andra blogg istället. (engångs förtelse att jag är inne på min gamla som är på metrobloggen). Kolla istället: 
http://victoriasoderlund.blogg.se/

Lämna kommentar

Hoppas ni följer med!

Hoppas att ni gamla läsare från metrobloggen har kollat min nya blogg nu istället. Nu när jag har börjat blogga på blogg.se istället. Trivs faktiskt. Så jag tror inte att jag kommer tillbaka, men men som sagt vem vet. GLÖM inte bort att kolla min blogg: 

http://victoriasoderlund.blogg.se/

Lämna kommentar

BYTE !

Jag kommer att byta blogg inom de 2 kommande veckorna! Då kommer jag att ha blogg.se istället för metrobloggen. 

Men kommer att fortsätta skriva här så länge, men hoppas att ni följer med mig till blogg.se istället självklart!

Lämna kommentar

Tokio hotel -Durch den monsun (LIVE)

Hjälp!? Garderoben är full!

Jag har ett mega stort problem!? Eller snarare ett I-landsproblem för de visa men men som sagt. Min garderob som jag fick förra vintern är FULL!? Vad ska jag göra? Jag får inte in ett enda plagg där jag hänger mina kläder, ändå städade jag den igår. HEMSKT!!

(Saknas ett par skor på bilden till höger, ett par svarta pumps ifrån Dondonna)

Lämna kommentar

It’s a sunny day,.

Underbart med sol faktiskt, har suttit ute tills 15.20 idag och fått lite färg på armarna. De ser man få mina gamla brännmärken kommer fram, trist att de är vita fläckar på armarna. Men men, ska se om min huvudvärk snart kan släppa, och jag kan gå ut elr inte ikväll. Puss så länge!

1 Kommentar

Just nu..

Sitter jag i min säng med bara bekini men tänkte slänga upp ett inlägg innan jag går ut och lägger mig i solen. Idag händer de inte så värst mycket, har en enorm huvudvärk och hoppas att den ska gå över tills ikväll då vi tjejer ska ut. Men som sagt, ut i solen! Är det varmt ute?

Lämna kommentar

Dagens inköp: Jackor!

Jeans jacka & öronhängen ifrån Ginatricot, 349:- respektive. 149:-


Andra jackan kommer ifrån Kompaniet, 1000kr (Resteröds) kan användas på båda hålen ena röd andra rutig (i röda toner)
2 Kommentarer
Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet