Annons:
 
 

right between the eyes

här sitter jag och blir lite småberusad en helt vanlig torsdag. idag har varit en jobbig dag och vad passar inte bättre för att varva ner än en b som i bag, b som i box, b som i bag in box?
 jag menar; chill out maaan!

det är bara så jävla härligt att efter maten ta sig till soffan med vinglaset i högsta hugg, idag är dessutom en sån där dag då det är tillåtet att luta sig tillbaka och tända en cigg i soffan, ja, jag vet.. living on the edge.

efter en stund var all oro som bortblåst och jag kom genast på bättre tankar, orena och busiga tankar, å jag lovar er att sambon min gillade det…

själv är jag numera väldigt laddad inför morgondagen och jag säger bara HIT ME HARD!

Lämna kommentar

alkoholkonsumtion

fredag: 1 flaska vitt vin, en tequilashot, två (?) glas rödvin från valfri bag in box, 3 öl = full

lördag: ett antal glas från valfri bag in box, fem öl, lite till vin = nykter

Lämna kommentar

spanska flugan – funkar den?

Vissa människor tycks behöva något extra för att det ska hetta till i sovrummet. Några kör till med en dildo, andra med strypsex och några massageolja. Viagraanvändare finns det tydligen med.

Sen finns det en trevlig dryck med namn spanska flugan som tydligen ska få det att hetta till lite extra på ställen man vill att det ska vara hett.

Hur som helst så cirkulerade denna dryck på en fest jag befann mig på en gång i mina unga år. Jag minns att det var många som hånglade på den där festen. Om det hade ett samband låter jag vara osagt.

Lämna kommentar

reseuppdateringar & sex

Resan till annan stad var av mer lyckad karaktär. Den inleddes med ett glas vitt vin som fick mig ganska berusad. Om det hade med att göra att jag inte ätit något ordentligen på hela dagen eller för att jag var så lycklig över var jag befann mig är en helt annan historia. Första dagen tog vi det ändå rätt lugnt.

Dag nummer två innebar parkhäng med öl och rödvin och lite cognacsippande. Najs. På kvällen blev det mer vin och senare utgång till en rätt så död klubb. Vi gav inte upp våra partyinstinkter för det utan fortsatte glatt vidare mot nya ställen och nya öden. Ölen forsade genom våra strupar likt lekande laxar i havet. Även en shot ramlade in. Samtal med folk ägde runt och vi hittade en efterfest och på efterfesten hittade jag en het kille som gav mig intresse/icke-intressesignaler av varierad sort. Jag bestämde mig till sist för att satsa på honom och det hela spelade ut väl och slutade faktiskt med att han satsade på mig.

Alla glada, alla nöjda.

Lämna kommentar

bröllopsfest gone wild

Vinglas stora som skålar har en tendens att fylla en rejält. Tredje dagens festande i rad och fjärde dagens alkoholintag i rad gjorde ju inte effekten mindre direkt. Anslutet senare än övriga gäster då jag var nyss hemkommen från resa och får ett stort glas vin serverat. Ett stort glas vin som snabbt leder till flera. Sen rinner även baileys och limoncello ner.

Till sist har nästan alla gäster gått och tråkiga samtalsämnen kommer upp. Jag ligger halvt medvetslös över bordet och beter mig som en bortskämd fjortis. Vaknar till liv och fortsätter dricka, drar med mig min bror hem till min kusin och fyllan fortsätter och jag går på högvarv och att ingen slår till mig är ett fett jävla under.

Lämna kommentar

long time no bloggin’

Har inte känt för att blogga på ett tag men nu är jag på g igen. Dricker öl i Götelabörg. Är så lycklig över att vara här med fina vänner, fint väder, god öl och goa gubbar. Nu blir det cognac så itressant fortsättning får följa. PUSS!

just ja, vi lysnar på montt mardié vilket påminde mig om den gången som smålänningen jag e och a var och såg honom och baren på utesätllet var obemannand och smålänningen tar det djärva beslutet att flla på tre-fyra glas med öl från öltappen. Grats öl = fina tider.

Lämna kommentar

en hyllning till rioja-vin

min nya favorit är riojavinet, tyvärr kan jag inte glädjas åt det då allt annat är piss & jag känner mig helt off och tagen ur mitt sammanhang.

Lämna kommentar

fylleslag ikväll?

jag betvivlar att det blir nåt festande ikväll. börsen tillåter inte dessa utsvävningar. fast jag kanske berusar mig på vinaren som snällt står och väntar i köket.

jag har dessutom idag fått det glada beskedet om lönehöjning, det var ingen höjdarökning men vafan, jobbar man för kommunen så gör man. som de säger, många bäckar små blir snart en stor å, hehe. jag blir nog snart rik ska jag se!

/m

Lämna kommentar

att återanvända mousserande vin

igår skålade jag i mousserande vin med mig själv för att fira att att inget är särksilt bra just nu faktiskt, för en gångs skull. För en gångs skull dricka mousserande trots att man ine firar menar jag. Hrm, detta låter helt ovettigt. Ialalfall, efetr ett halvt glas tyckte jag att det var en dum idé men drack ändå ett halvt glas till. Ville inte behöva slänga skiten liksom. Men, sen fick jag den fenomenala idén att skala av en bot av korken så den gick på igen. Det gick utmärkt. Var eock osäker på resultatet tills idag då jag fick en stor lust att dricka resten. Korkade upp igen och det gick utmärkt. Blev till och med lite berusad. Fina grejer.

Lämna kommentar

Pissigare än vanligt

Allt är värre än på länge, många år kanske. Eller så gillar jag bara att vräka ur mig trams om min olycka. Men iallafall, jag blir snart bostadslös vilket faktiskt genererar rätt många poäng på miserabel-skalan. Och inget sommarjobb har jag = ingen öl i sommar och som bekant är det enda man vill göra på sommaren att känna gräset under fötterna, grilla svampinjoner och dricka mänger med öl. Ölbrännboll, parköl, uteservering, ölhäng… you name it. Bag in box-vin går också bra. Och drinkar på Eriks balkong..

Nä, jag har en flaska skumpa som aldrig dracks i helgen, ska kanske ta och skåla med mig själv för den fina framtid som någon gång komma skall.

Lämna kommentar
Annonser:
iphone reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet