Hej alla bloggläsare

Förlåt förlåt… att det inte varit några nya inlägg på länge. Men jag har haft så fullt upp. Nu börjar det äntligen lugna ner sig lite och ni kan se fram emot en massa nya inlägg.

Tack för alla mail osv där ni berättar om hur ni uppskattar bloggen och hur ni saknar mina inlägg. Så gulliga är ni och jag blir kanonglad. Kram till er alla och trevlig fredagkväll med massa god (keto- !?) mat 😉

Min kära vän har gått bort!

Tårarna rinner och vill inte sluta. Har skrivit ett öppet brev i inlägget nedan till henne. Det känns så tom. Vad gör man när nån dör, mår man någonsin bra igen, blir man hel. jag har tidigare i livet haft stora förluster av nära och kära och allt det här slits liksom upp igen. Jag är egentligen livrädd för döden och försöker att stöta det ifrån mig fast tankarna bara kommer ändå.

jag hoppas att ni på bloggen har lite överseende med att jag kanske inte är riktigt lika aktiv visa dagar. Jag ska dock försöka att hålla humöret uppe, om inte minst för min egen skull.

Vi hörs! Kram från mig!

Tack för allt! /Din flicka

Jag lovade dig att inte sörja, då du menade att jag redan sörjt nog och att du för alltid stannar kvar hos mig på ett eller annat sätt. Men jag tror, att du om någon förlåter mig för mina rinnande tårar.
Livet som endast är ett ödets nyck från det förflutna, en evig kedja av upprepande av mänskligt medvetande. Som när bonden Arepo än en gång sätter hjulet i rörelse.
”Sator Arepo tenet opera rotas”
Ett anagram i evighet om evighet, att ständigt upprepas.

Jag vet att du skulle sagt till mig att torka tårarna och leva. Att börja skapa och inte trycka undan mina gåvor. Att våga följa sitt egna hjärtas stig. Det har jag också lovat dig. Jag vill inget hellre än att skriva till dig, men jag antar att det inte går att svara som förr. Du får förlåta mig, det gör lite ont.
Trots min vetskap om den ö där varken luft, land eller vatten finns, där rationella tankar har mist sin betydelse, men där varseblivningarnas viskningar förväxlas med det som vi människor förnimmer som sommarvindens mjuka bris genom lövverket.

Den ensamma fågelns villkor är fem:
Ett, att den flyger till högsta punkten,
två, att den inte lider utan sällskap,
inte ens utan sin egen art,
tre, att den riktar näbben mot skyn,
fyra, att den saknar bestämd färg,
fem, att den sjunger mycket lågt.

Tack för allt du lärt mig, tack för att du finns för mig, dina energier är för evigt bevarade i mitt hjärta. Non dico addio ma arrivederci

Till alla berörda! jag delar er sorg!

DAGENS OUTFIT: Så såg jag ut i helgen!

FREDAGS:

Ny svart tubklänning från Rut & Co köpt på Nelly, skor Wildflower by Kenza

LÖRDAGS:

Aprikosrosa klänning från Elise Ryan också den köpt på Nelly, partyheels inköpte i Manila

SÖNDAGS:

Spoiler från Odd Molly, tunika Odd Molly, leggings Gina, skor Wildflower, väska Le Coq sportif. Jacka alla dagar min nya skinnjacka från Jofama