Annons:
 
 

Tiondeitiondetvåtusentio

Älsklingen fick ett possitivt samtal tidigare idag, det visade sig att han fick ett av jobben som han sökte förra veckan. Så nu påbörjar vi sökandet efter en ny lägenhet här i stan. Det ska vara CENTRALT, det ska vara stort och det ska vara första hand. Är trött på att inte kunna få tag på personen man hyr av plus att man har lite mer möjligheter när man inte behöver flytta ut efter ett halv år. Vill kunna ha dem färgerna jag vill på väggarna, möblera om och fixa och dona.

Älskar ljuskronan på bilden här nedanför, den skulle passa fint i mitt vardagsrum.

Pic . Interior Design

Lämna kommentar

Treenigheten och så vidare!

Ikväll är vi redo för en riktig utekväll! Det kommer bli fantastiskt, det är treenigheten och så vidare, vi brukade göra stan ihop, men det var fan längesen. Kommer bli bästa kvällen på länge!

Lämna kommentar

Dreaming away

Jobb jobb jobb, hela dagen jobb. Älskar att jobba, dock lite tråkigt att det är så få kunder nu i höstrusket. Det är då man går och drömmer i butiken, drömmer om alla fina saker och hur jag vill att det ska se ut. Mest drömmer jag om dem fina kängorna från Mini for Many, ni hittar dem på yokiono.se 

Lämna kommentar

Vem där?

Någon mer än jag som har stora problem att se att det en av sveriges vackraste kvinnor på omslget av nya Plaza?

När jag såg det tänkte jag och vem fan är det där? Sen läste jag Carina Berg och tänkte nej de e de ju inte. Öppnade tidningen och tydligen hade jag totalt jävla fel, DET ÄR CARINA BERG.

Pic . plazakvinna.com

2 Kommentarer

VARNING!

Vill varna kännsliga människor för att bleka ögonbrynen, man kan nämligen bränna hål eller rättare sagt fräta hål på huden.

Men det är ju så förbannat snyggt!
1 Kommentar

Bullmamma delux

Efter mammas goda kanelbullar till frukost blev jag inspirerad så jag och mannen satte igång, han knådade degen och jag gjorde allt annat. Blev en sjukt stilig butterkaka och i ugnsglaset skymtar man mitt fashionabla förkläde.

Lämna kommentar

Fett är hett!

Fler än jag och min sambo som käkar kanelbullar till frukost idag? Sen anklagar han dock mig för latmaskeri och påstår att han kommer bli anklagad för feeder eftersom jag åt tre bullar. TRE BULLAR, spela roll, jag ser ju inte dirkekt ut som en deltagare i biggest looser.

1 Kommentar

Tips

Twistedlamb är en helt fantastisk blogg som lyfter fram mörka, svår och galna stylings. Jag är helt förälskad i denna blogg, ge mig mer av det här!

Pic . via Twistedlamb by:Mert and Marcus

Lämna kommentar

Jag skulle ju visa…

I pojkvännens väska hittade jag bl.a

kinesiska Vouge,

special nummer kinesiska Vouge,

och ryska Vouge. Har dock bara hunnit kolla igenom den ryska än så länge. Det tog mig TVÅ timmar. Älska!

Nu ska vi hoppa in i duschen och springa på stan en vända. Det ska bland annat beställas tid för tattuering, postas resekvitton och sen beger vi oss mot MIN nya butik!

Lämna kommentar
Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet