Duvhöken blev dagens goda gärning

Duvhök blev dagens goda gärning. Den här duvhöken föll ner till marken och låg länge stilla på vägen i Vadstena. Men den reste sig senare och flög iväg. Foto: Hasse Sukis

Duvhök blev dagens goda gärning. Den här duvhöken föll ner till marken och låg länge stilla på vägen i Vadstena. Men den reste sig senare och flög iväg. Foto: Hasse Sukis

Jag hoppas att duvhöken blev dagens goda gärning. Efter att den föll till marken med en duns på en väg i Vadstena kunde den senare resa sig och flyga iväg.

Den här duvhöken föll ner till marken och slog i busskuren, med en smäll, på vägen vid brandstationen i Vadstena. Det var ett himla liv på måsar och andra fåglar som flög runt och skränade. Den blev liggande, på rygg med huvudet bakåt åt sidan och benen rakt upp i vädret. Den låg helt stilla. Jag gick fram och tittade närmare. Den blinkade med ögonen. Jag tog på en vante, tog tag i fötterna försiktigt och lade den vid sidan av vägen i buskarna. Duvhöken låg stilla länge. Jag ringde distriktsveterinären om råd men fick ingen svar. Den började röra på huvudet och vicka på stjärten.

Läs mer här: http://www.digitallyrockphoto.se/vadstena/duvhok-blev-dagens-goda-garning på: http://www.digitallyrockphoto.se

Hasse Sukis

Nalle Påhlsson´s Royal Mess med Hasse Sukis bild

Nalle Påhlsson och Zinny J Zan i Zan Clan på Rockhimlen. Zinny J Zan gästar i låten: ”To Hell and Back” på Nalle Påhlsson´s Royal Mess. Foto: Hasse Sukis, Rockphoto (Bilden är med i bookleten)

Nalle Påhlsson och Zinny J Zan i Zan Clan på Rockhimlen. Zinny J Zan gästar i låten: ”To Hell and Back” på Nalle Påhlsson´s Royal Mess. Foto: Hasse Sukis, Rockphoto (Bilden är med i bookleten)

Nalle Påhlsson har släppt sin solo-CD, ”Nalle Påhlsson´s Royal Mess” med en diger skara gästartister och Hasse Sukis bild i bookleten.

Nalle Påhlsson har spelat på väldigt många skivor med väldigt många band och med väldig musiker genom åren eller vad sägs om tillexempel; Mats Ronander och Mikael Rickfors, Treat, Tommy Nilsson, Sanne Salomonsen, Pugh Rogerfeldt, Therion, ABCD, Zan Clan, Vindictiv, Brian Robertson Band (ex Thin Lizzy), Randy Pipers Animal och KYSS för att nämna några. Tro mig listan är lång, väldigt lång.

På Nalle Påhlsson´s Royal Mess gästar musikerna; Kee Marcello (ex Europe), Ian Haugland (Europe), Mats Olausson (Yngwie Malmsteen), Jamie Borger (Treat, L.A.D.), Danne McKentzie (Mustasch), Mats Levén (Candlemass, Therion), Snowy Shaw (Therion), Linnéa Vikström (Therion), Johan Koleberg (Therion), Pontus Norgren (Hammerfall), Patrick Appelgren (Treat), Kristian Niemann (ex Therion), Zinny Zan (Easy Action, Shotgun Messiah), Stefan Bergström (Skintrade), Christian Vidal (Therion), Micke Hujanen, Igna Jover (Antalgia), Nicci Notini, Love Magnusson (Dynazty), Stefan Lindholm (Vindictiv), Max Lorentz, Henrik Bergqvist (The Poodles), Mikael Erlandsson (L.A.D), Lasse Andersson (producer, songwriter) och Pontus Larsson (Vindictiv).

Nalle Påhlsson´s Royal Mess CD-omslag.

Nalle Påhlsson´s Royal Mess CD-omslag.

Hasse Sukis bild med i bookleten
Det kom ett brev i veckan. Äntligen fick jag CDn och en chans att höra alla låtarna. Jag har lyssnat på de promo-låtar och sett de videor som fanns tillgängliga via Nalle Påhlsson´s Royal Mess på nätet. Jag visste naturligtvis att min bild skulle vara med eftersom Nalle var snäll och frågade innan. Med en sådan diger skara gästmusiker och med super-musikern Nalle Påhlsson själv kan det inte vara annat än jättebra. Jag gillar speciellt den snabba låten, ”To Hell and Back” på vilken Zinny J Zan gästar.

Det kom ett brev i veckan. Äntligen fick jag CDn och en chans att höra alla låtarna. Nalle tackar igen med en "post it"-lapp.

Det kom ett brev i veckan. Äntligen fick jag CDn och en chans att höra alla låtarna. Nalle tackar igen med en ”post it”-lapp.

Nalle Påhlsson´s Royal Mess är släppt via skivbolaget Melodic Rock Records i september 2015. Producerad av Nalle Påhlsson och mixad av Chris Laney.

Hasse Sukis

Grey Rabbit, Bullet Avenue och NationWide Kings (NWK) live i Norrköping

X 'N' CAVE Production Foto: Fotograf C Weinzel™

X ‘N’ CAVE Production Foto: Fotograf C Weinzel™

X ‘N’ CAVE Production presenterar Grey Rabbit, Bullet Avenue och NationWide Kings (NWK) live på Strömsholmen i Norrköping 29 Juli 2015.

I samarbete med, och i Studio Skandias regi. Spelningen startar 19.00

Dörrarna öppnas 18.00

Biljetter finns att köpa på Tickster eller på plats

Eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1583868741878627

Grey Rabbit. Foto: Fotograf C Weinzel™

Grey Rabbit. Foto: Fotograf C Weinzel™

Grey Rabbit
Progressive Rock

Medlemmar: Claes Kjellström – Gitarr, Magnus Pettersson – Bas, Per Ramsby – Keyboards, Lars Jonsson – Trummor och Percussion, Mikael Fredriksson – Sång.
Facebook: https://www.facebook.com/greyrabbitrock

Bullet Avenue. Foto: Fotograf C Weinzel™

Bullet Avenue. Foto: Fotograf C Weinzel™

Bullet Avenue
Tung Metal med 80-tals influenser med 2000-talets tyngd.

Medlemmar: Trummor – Lars Jonsson, Bas – Paul Marshall, Rythm Gitarr – Jimmy Jonsson, Rythm Gitarr + Solo Gitarr – Timmy Abrahamsson, Sång – Dragi Spasojevic-Karlsson, Gästartist Keyboards – Per Ramsby

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bullet-Avenue/925707957493237

NationWide Kings (NWK). Foto: Fotograf C Weinzel™

NationWide Kings (NWK). Foto: Fotograf C Weinzel™

NationWide Kings (NWK)
”We play the music we like and that we thinks sounds great”.

Medlemmar: Göran Kunstbergs från NationWide Kings (NWK) bjuder på delar av bandets repertoar.

Facebook: https://www.facebook.com/NationWideKings

Hasse Sukis

X ‘N’ CAVE Production

Press

Är du #modig?

Är du #modig? Se vår senaste video.

Boka din biljett på digitally.se/modig

Se videon här: http://www.youtube.com/watch?v=LxiGjYIzAkk

Hasse Sukis

NationWideKings tillbaka i studion

NationWideKings 131216
NationWideKings är Kunstbergs, Vasanoja och
Forsman. Foto: Hasse Sukis, Rockphoto

NationWideKings är tillbaka i studion och är klara för turné och livespelningar. Nyligen släppte NWK, Limited Edition, bandets första CD med fyra låtar.
– Nyligen började vi att spela in vår singel, men vi kunde inte bestämma oss vilken låt vi skulle välja.

Vi var fyra personer i studion, Elias vår medproducent, Kunstbergs, Forsman och Vasanoja. Alla hade sin egen favorit. Vi valde alla fyra låtarna, berättar Forsman.

Därför blev det fyra låtar på CDn istället för en singel. Den låten vi tänkte som första låt, glömde vi bort av bara farten. När vi spelat in de här fyra låtarna, bestämde vi att ta med den bortglömda låten till nästa gång.

Se videon Civilization Breakdown här.

NationWideKings består av Kunstbergs, Forsman och Vasanoja. Medlemmarna härstammar från Zaint Rock som var ett av Sveriges mytomspunna band i början av 1980-talet. Medlemmarna i Zaint Rock har festat och jammat med Phil Lynott.

-Vi är tillbaka i studion igen. Efter det är vi redo för turné och livespelningar, berättar Forsman

NationWideKings
Kunstbergs: Musikalisk motor, sång, gitarr, elfiol och andra instrument
Forsman: Bas
Vasanoja: Trummor

Hemsida: www.nationwidekings.com

Beviset för Granntantens förtal och förbannade lögn samt vår oskuld

Nu har vi beviset för Granntantens förtal och förbannade lögn i hatkampanjen mot våra katter. Den 1 juli 20011, skriver hyresvärdens förvaltare ett brev som baserar sig på hörsägen och andrahandsuppgifter om att det den 28 juni återigen skulle ha kommit in klagomål om störande lukt av katturin i trapphuset. Man skriver också att, ”Miljö och hälsoskyddkontoret i Motala har nyligen konstaterat detta”. Däri ligger lögnen. När jag talar med Miljö och hälsoskyddkontoret i Motala så säger dom att man kan skicka mig ett intyg efter inspektionen där det står att man INTE kunde konstatera att det luktade någon katturin i trapphuset eller från vår lägenhet. Sjukt. Men granntanten är polisanmäld nu en andra gång och nästa steg blir civilmål för förtal om det fortsätter. Media och Hyregästföreningen ska mycket snart ta del av detta. /Hasse


Utrag ur dokument 1. Kommer snart som hel pdf. Läs hela dokumentet här: http://www.fastnews.se/Granntanten_pdf_webb1.pdf


Utrag ur dokument 2. Kommer snart som hel pdf. Läs hela dokumentet här: http://www.fastnews.se/Granntanten_pdf_webb3.pdf

Granntanten

Granntantens hatkampanj mot oss och våra katter fortsätter, nu med en granne till i maskopi om att de skulle lukta katturin i trappen, det luktar inte ens i lägenheten. Snart kommer intyg från kommunen som har varit här och inte känt någon illa lukt, till skillnad från hyresvärdens förvaltare som inte har varit här utan går på grannens andrahandsuppgifter, snart blir det polisanmälan nr2 för förtal och cilvilmål dvs. stämning om det inte upphör. Dessutom har jag börjat intressera pressen för ärendet. Snart kommer inlägg med dokument och hela historien.

Allmän information om bildstölder från mig

Några av de som stjäl mina bilder utan att ha köpt dessa eller frågat om lov och dessutom har blivit påtalade om detta utan åtgärd är:

lindaamadsen.blogg.se stal min bild på Natacha Peyre, sommarmoln.blogg.se stal min bild på Daniel Lindström, http://komaiszko.blogg.se stal min bild på Rafael Edholm, http://missadolfsson.blogg.se stal min bild på Sarah Dawn Finer, http://llizelott.blogg.se stal min bild på Natacha Peyre, http://mysofie.blogg.se stal min bild på Christian Kjellvander, http://njamen.blogspot.com/ stal min bild på Kicki Danielsson och delar av The Poodles, http://jagochdu.blogspot.com stal min bild på en valborgseld, http://krof.net stal min bild på Moa i Meldrum, http://www.lkpg.eu stal mina bilder på motorcykelkortege, http://johanna87blogg.blogspot.com stal min bild på Frida Muranius, http://ealinw.blogg.se stal min bild på Muse, http://mjuksenap.blogg.se/ stal min bild på Lars Winnerbäck, issento.blogg.se stal min bild på Rongedahl, http://kanelbullen.blogg.se stal min bild på Martin Rolinski i BWO, http://jennibenni.blogg.se/ stal min bild på Mikkey Dee, http://fohreal.blogg.se/ stal min bild på Rinkebytorg/ T-bane nedgång,

Det kan se ut som om jag ger dessa bloggar reklam men jag tycker att de ska fram i ljuset då kommentarer aldrg blir publicerade och bilderna ligger kvar.
Det finns säkert fler som jag ej har hittat än. Några ej listade här har varit snälla och plockat bort bilderna.

Jag har påtalat dessa med mail och bloggkommentarer. Där jag bla. skrev, bildstöld är ett lagbrott enligt upphovsrättslagen, en olaglig handling. Jag lever på att sälja bilder som professionell fotograf. Fotografen ska alltid tillfrågas först. Man får inte heller redigera andras bilder och inte publicera utan namn.

Dessutom har de glömt byline: © Photo: Hasse Sukis, Rockphoto
Nu blir det fakturering och jurist/advokat om åtgärd uteblir, det tar tid pengar och energi i anspråk för att folk stjäl och bryter lagar mm. Jag hade ju inte behövt skriva detta om det inte varigt nödvändigt.

/Hasse Sukis, Rockphoto

Någon som känner igen min bild på Lars Winnerbäck från nätet?

Oseriösa ombud hos försäkringsbolag

Om man är kund till ett företag och har en tjänst som kostar pengar, låter det ganska oprofessionellt om företagets ombud ej kan ge service och sänker företagets rykte och varumärke.

Hört i telefon av ett ombud till ett av de större försäkringsbolagen i Sverige:

-Jag har inte startat datorn än, jag brukar inte göra det så tidigt på dagen. Ungarna har spelat spel och installerat på den så den är långsam.
Har inte ombuden en dedikerad jobbdator?

På frågan om detaljer: -Då får ni ringa HK i Stockholm.
Vad ska försäkringsbolaget med ombud till om man ändå måste ringa direkt till HK?

Hur professionellt är det på en skala? Försäkringspapper har ej inkommit beställt av ombudet för över en månad sedan och adressändring ej gjord på en månad. Illa!

Vi har nu bytt ombud!

Tre uppgraderade nätet så mobilen lade av

Operatöre tre(3) uppgraderade sitt nät, så min gamla 3G telefon en Motorola A925 med tre’s logga, med kontantkort får ingen kontakt längre. Jag tänkte att jag ringer kundtjänst och kollar läget. När samtalet kopplas fram sitter det en ung tjej och flamsar med kollegor eller någon annan i telefon efter ett tag svara hon på mitt samtal.

Jag beskriver problemet och att jag hade ett par hundralappar på luren. -”Mmm…. jaaa så är det i alla fall,är det en tre telefon, är det 3’s logga på den?” Ja vi har nog ingen support den är för gammal…” och si och så. men skicka ett nytt simkort som klarar det nya nätet föreslog jag. -”testa med en annan tre telefon sök andra nät” osv…men jag har inte tillgång till en annan tre-telefon och vad gör jag med pengarna och numret?

Det är inte pengarna utan principen. 😐 /Hasse

css.php
Hoppa till verktygsfältet