Annons:
 
 

Jag skriver alltså INTE HÄR LÄNGRE mer alls

Det var några som missade det. Jag kommer inte skriva mer här alls. Det är inte en kompletterande sida till denna – ALLT är flyttat.

Så man får komma över dit, för här är det, från och med nu, helt knäpptyst.

www.hannafriden.com

Lämna kommentar

NYA BLOGGEN! – hannafriden.com

www.hannafriden.com

Den är så sjukt beta just nu, ska ni veta. Det finns ANTECKNINGAR rakt på siten om vad jag ska lägga till och ta bort som ni kan se. Men jag tänkte att äsch, äsch. Jag måste flytta nu.

Så gå dit! Nu ska vi ha kul. Hejsvejs gamla.
Jag gör den fin eftersom istället. Gosh, den har inte ens kontaktinformation i nuläget.

Det är fri kommentarsfunktion och kategorier i den nya. Sweet!

Så, serier, teckningar, t-shirttävlningen, frågor och svar, anorexiafrågor. Och en himla massa videobloggar där jag får skämmas.

1 Kommentar

Vardagsaction!

Jag står med mina pantkvitton och plånbok utanför matbutiken, sådär på sniskan vid ingången så att det är gott om plats att gå in.

Och så bam! Jag får en smäll i ryggen och puttas åt sidan, både kvitton och plånbok faller ur min hand. Och vet ni vad? Jo, det är en gammal tant! Hon tyckte att det var helt okej att armbåga mig i ryggen. Jag säger OJ, men det kommer ingen reaktion. Vafan är det? Plockar upp min plånbok och mina kvitton och går efter.

”Ursäkta, men slår man till någon sådär så kan man ju i alla fall be om ursäkt, hörru!”

Tanten vänder sig om, fnyser och ler.

”Det behöver jag inte. Det är ju bara ditt eget fel för att du stod i vägen.”

Och vad sur blir! Vilken äcklig oförskämdhet. Inte ens om jag blockerat vägen får man dundra in i någon sådär, det fattar ju alla, förutom kanske stenpackade trettonåringar och hon. Man säger ursäkta, blir kanske lite irriterad över att folk tar upp plats, men inte fan slår man dem i ryggen. Vilket rabiat slödder. Så jag säger:

”Nej, det gjorde jag verkligen inte. Fy skäms, vilken ouppfostrad gammal tant du är!”

Det är verkligen bara två sorters människor som beter sig sådär. Fulla, hormonstinna tonårskillar som vill verka lite häftiga och lite äldre medelklassfolk som har överklasskomplex och tror att det på något vis är fint att bete sig som grisar.

Småkillarna kan man väl ha lite överseende med, men vuxna människor? Nej, det är så pinsamt att jag får ont i magen av hur mycket jag skäms å deras egna vägar.

13 Kommentarer

Jag är utvilad!

Jag har haft en helt fri helg och det har varit fantastiskt. Jag och min kille har väl varit tillsammans i ungefär två och en halv månader just nu, och även om det är färskt så är det lite lustigt att vi aldrig haft tid att spendera en enda seg söndag ihop. Men det här bokade vi in redan förra helgen! Igår åt vi bara mat, vilade, kramades, tittade på TV-serier och film. En hel del! Två korta promenader tog vi också.

Det var fantastiskt. En hel söndag utan en enda tanke på jobb, och ingen ångest för det! Bara slappna av.

Känns som man kan ta tag i veckan bättre nu.

IDAG KOMMER DEN NYA SAJTEN UPP! KOLLA IN SENARE, JAAAA. SERIER OCH FINA GREJER, HURRA!

4 Kommentarer

Var är dildon?

Min kille plockar bort serieböcker ur min säng (som vanligt) och börjar lyfta på täcket. Stannar av.

Han: Eller… Vänta, jag ska inte rota bland dina saker såhär. Du kanske inte vill det.
Jag: Men va? I sängen? Vad tror du att du kommer hitta där, egentligen? En kladdig dildo?

Han ser träffad och skamsen ut.

Jag: Men haha! Nej, på riktigt! Du trodde att du skulle hitta en dildo!
Han: Men… Det skulle väl inte vara helt otänkbart, eller? Jag vet ju inte!
Jag: Det här är jätteroligt. Du förväntade dig helt seriöst att det bara MÅSTE finnas en dildo i min säng!
Han: Men… så, konstigt vore det ju inte, jag menar…
Jag: HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA!
Han: Men sluta, det är ju helt normalt att–
Jag: HAHAhahahHAHAHAHHAhaha!

Förlåt, men jag finner det bara helt underbart att min kille tar för givet att det är mer tänkbart att det finns sexleksaker i min säng än att det inte finns det.

16 Kommentarer

Skugge – Barth Kron – 10 – 0!!!!1ett

Min kära vän Viktor skriver det här inlägget om Linda Skugge.

Skugge skriver följande till Viktor i hans kommentarsfält:

”Varför är det så märkligt? För att vi inte är privata vänner? Jag använder fb som kontaktnät för jobbets räkning och addar gärna mina kollegor inom samma bransch.
Men jag har full respekt för att du kör ignore.
Jag hoppas att du får en trevlig helg.”

Viktor! I love you. Men är det helt fel att fråga om du kanske kissade på dig lite där? På internet hör alla dig skrika. Sjukt skönt av Skugge, må jag säga.

Det här påminner mig om en Rockystrip. Rocky och hans brorsa sitter framför TVn och tittar på en humorsketch med en komiker de finner synnerligen värdelös. Han skämtar om Linda Skugges utvikningskalender, om ni kommer ihåg den. Hon poserade naken utan smink och retusch. Asnajs! I alla fall. Rocky gnäller på den löjliga komikerns dåliga skämt i stil med: ”Snygg eller… NOT” och påpekar att han fan skulle börja kissa i sängen igen om hon skrev en krönika om honom.

Nu är inte Viktor den här komikern. Och Linda var ju supertrevlig. Men ni fattar! Om inte annat så är Viktor en så pass snäll kille att han ångrar sig och skäms lite. Så är det.

Eh tror jag? Eh.

1 Kommentar

Alltså näsvingarna va

Det här med näsvingarna, va, när man fått en finne eller klämt en pormask där så får man liksom lite… Jamen ni vet, död hud liksom. Den lägger sig där och man pillar bort den och det verkar inte vara någon fara. Det gör inte ont, det blöder inte, det ser ut som när man pillat bort död hur wherever liksom.

MEN I NÄSVINGEN SLUTAR DEN ALDRIG ATT VÄXA. DEN KOMMER TILLBAKS, HELA HELA TIDEN.

Vafan är upp med det egentligen? Jag har aldrig fattat det. När jag var yngre och hade sämre hud så trodde jag fan att jag hade psoriarsis på grund av de jäääävla hudavlagringarna vid näsvingarna som bara ALDRIG ALDRIG ville ge sig.

Nu har jag en ny. Få se då. Tar väl ett par år innan det slutar monsterfjälla där då. Jaha. Jaha.

2 Kommentarer

Spräng skolan

”jag fick också gå på extragympa för att jag inte kunde göra kullerbyttor! det var till & med så pass viktigt att jag fick gå till gympan under en av mattelektionerna under halva 6:an. lite fundersam kring vad mina lärare prioriterade…”

– Hanna

13 Kommentarer

Inför obligatorisk kullerbyttagymnastik i rikstan!

Efter att jag berättade om att jag blev tvingad till extragympa på grund av att jag inte ville göra kullerbyttor så kom en lärare in och sa att det inte var en del av läroplanen. Då tänkte jag men gud vad bra! Då var det bara i mitt fall som lärarna ljög och var hemska jävla nazister.

NOT.

Nu har över ett dussin personer berättat samma sak som jag. Extragympa eller sänkt betyg på grund av kullerbyttor. En kille var tvungen att lära sig kullerbyttor runt en stång för att få godkänd. I helvetet? Varför då?

Extra trevligt med det där är väl att gymnastikbetyget numer påverkar ditt slutbetyg när du tar studenten. Så då får alla knäppa gympalärare, som hävdar att saker som inte står i läroplanen faktiskt står där, fri lejd att sänka elevers slutbetyg bara för att de verkar anse att NINJASKILLZ är supernödvändigt att kunna i vardagen.

Så jävla värdelöst.

Jag fattar inte ens hur de fick igenom den där jävla idiotgrejen att gymnastikbetyget ska räknas till slutbetyget. ALLA var emot det. ALLA. Men det spelade uppenbarligen ingen roll, för Sverige är en vidrig jävla skendemokrati och allt har bara att göra med vad några fetmahysteriska politiker tycker som inte har vetskap om hur många ondskefulla gympalärare det finns där ute.

Vet ni vad jag tycker? Inför obligatorisk gymnastik i rikstan. Ni ska lära er kullerbyttor, att sparka boll exakt rätt, hjula och så vidare. INGA UNDANTAG. Om ni är dåliga på fotbollen så blir ni avsatta, likaså om ni vägrar göra kullerbyttor eller hjula.

JAG SKA FAN STARTA ETT PARTI OCH GÅ I VAL PÅ DETTA! MED TANKE PÅ ALLA STUDENTER DÄR UTE SOM HATAR DETTA SÅ BLIR JAG FAN STATSMINISTER, HURRA!

Kullerbyttapartiet – Bäva, Jan Björklund.

38 Kommentarer

De lever, de lever!

Lite mer på Bombastic Fantastic. Ursnygg kvinna, det.

Jag är så glad över att jag har en ny kamera och objektiv så att jag kan fota mina bilder istället för att alltid behöva scanna. När man tecknar så bygger man en slags relation till personen på pappret. De börjar växa från första draget. De blir riktiga! De får ett namn, en historia, känslor, tankar och en framtid. Att fota, gärna från olika vinklar och i olika ljus, förstärker detta.

Det blir mer på riktigt, precis som när man fotar en riktig människa ur olika vinklar. Man förmedlar olika stämningar från varje håll och man får känslan av att hon verkligen, verkligen tänker.

Eller kanske inte riktigt riktigt som i verkligheten för då ser folk inte helt deformerade och läskiga ut om man fotar snett uppifrån eller upp och ner. HU! Där förmedlar Bombastic Fanastic lite blodsugande odöd bebis eller för all del Chucky. Uschiamig.

5 Kommentarer
Annonser:
laga iPhone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet