Annons:
 
 

Jag ångrar mig! Det här är det äckligaste jag gjort!

Nej! Jag ångrar mig. Det i föregående är inte alls det äckligaste jag gjort. Det var ju faktiskt, trots allt, bara väldigt synd om mig. Det kunde inte jag rå för!

Nej, det äckligaste jag gjort var en av de där fina operationerna man utfört på sig själv. Ni är säkert fler som gjort det. Man spetsar en finne som sitter långt in med en nål, försöker klippa upp ett nageltrång, gräver ut en sticka. Ni vet!

Nåväl. En gång fick jag i alla fall världens jävla största finnar djupt inne i mina yttre blygdläppar. Det var helt förjävligt. Först kunde jag känna att det var lite hårt och gjorde ont och jag hoppades bara att det skulle gå bort av sig själv, men icke! Det här växte sig så stort att båda yttre blygdläppar växte till något som jag i alla fall i efterhand upplever som DUBBELT storlek än normalt. Jag kunde inte sitta ner, kunde inte gå på toa, nada! Det gjorde bara så jävla ont!

Så tillslut när jag tror att jag ska dö av ångest och smärta och inte känner att jag pallar boka läkartid för att ta hand om det hela (sjukt pinsamt, dessutom) så tar jag den längsta jävla nål jag kan hitta och trycker in den rakt där. BAM! Och det gjorde inte ett dugg ont. Jag tror redan att jag hade för ont för att något skulle kunna bli värre. Och jag trycker in den där nålen så jävla djupt (jag svär att det var minst en CM in under huden, rakt in, inte sidledes) och sedan BAM. Så börjar det spruta var, typ. Och jag tömmer och tömmer och tömmer och sitter säkert en jävla timma för att tömma ut allt det där hemska. Och fyfan vad det luktade illa. Det hade ju fått växa till sig jäkligt länge. Det var inte direkt någon synlig finne man kunde plocka från insidan. Så det hade grott där inne länge och luktade typ ruttet lik när det kom ut.

Men sedan blev det riktigt bra och läkte fint. Tack och lov har det aldrig någonsin hänt igen. Tack och lov.

Det, det kan nog vara det äckligaste jag gjort. JA.

Men inte ens den fajten vinner jag egentligen med tanke på att en tjejkompis gjort samma sak men hennes var hade grott så länge att det blev grönt. Så var det inte för mig. Jag antar att jag ska vara glad över det. Men fyfan vad äckligt det var!

Men jag vet att jag inte är ensam om det här, visst? Jag har minsann hört det knystas om att det inte är så ovanligt som man kan tro!

42 Kommentarer

42 Responses to Jag ångrar mig! Det här är det äckligaste jag gjort!

vet inte om det är samma sjukdom men en hudsjukdom som ger acneliknande varbölder kallas för MRSA, http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/MRSA-/ det finns videoklipp på youtube där folk klämmer ut stora varbölder, bör ej ses om man är känslig. du borde uppsöka en läkare då det kan vara smittsamt. ta väl hand om dig!

Skrivet av M 2009-08-30 vid 09:58 Svara

  Som tur är så är det mesta som ser ut som acne inte just annat än acne. Läkare tror jag skulle vara onödigt, då det är över 5 år sedan detta hände.

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-31 vid 01:14

Tack för ditt svar! Skönt att inte vara ensam om att inte känna sig tillräckligt åtrådd (även fast det beror på lite olika anledningar).

Du har rätt, jag känner mig inte speciellt naturligt kåt längre. Det kunde jag göra förr. Men när jag tydligen hade större sexdrift än mitt ex och han började klaga på att jag ”bara ville ha honom för sex” och ”kan vi inte bara hålla om varandra” kände jag mig väldigt äcklig. Jag antar att jag gick på de här könsrollerna; en kille måste vara kåt som fan, och uppskatta en kåt tjej. Om han inte gör det, är det något fel på henne. Så det var så jag kände. Att jag var fel och äcklig. Jag började förakta min kåthet, för jag ville inte vara kåtare än min egen kille. Jag trappade ner markant till och med på min onani, och ja… Sen har jag varit deprimerad av många olika anledningar, så det har väl också gjort sitt. Man kan ju tappa lusten då.

Men jag brukar ju vara kåt när jag ska ha sex nu, ändå. Det krävs bara lite mer. Jag mår bättre och så nu, så jag är inte inne i något djupt deppträsk längre. Jag mår relativt bra. Ändå är det sjukt jobbigt att killarna verkar ha så höga krav på mig… Lägga märke till alla mina brister, osv.

Jag vet inte, jag kanske bara har haft otur. Eller så är jag inte så snygg som jag hade börjat inbilla mig. Alltså, jag är van vid att få uppmärksamhet för mitt yttre… Av både tjejer och killar, män och kvinnor. Jag brukar få höra att jag ser ut som en modell och är jättevacker och blabla.

De senaste 2 killarna jag har träffat har dock inte varit speciellt attraktiva. Kanske är klagandet ett sätt för dem att hävda sig själva?

Han som sa att han ger mig 5/10 i sängen, han är dessutom frälst av The Game. Jag antar att jag har fått stå ut med en hel del ”neggar” från hans sida.
Han har sagt att jag har fula kläder, tovigt hår, såg alldaglig ut på vår första dejt till skillnad från hans andra tjejer, ser ut som en snubbe med läppstift (adrogyn), påpekat min ”mustasch” (som faktiskt inte syns speciellt mycket då jag är ganska ljus, egentligen). Samtidigt har han sagt att jag är vacker… Men han lägger gärna till ord som: ”…för att vara goth!” Och så pratar han alltid om hur snygga andra tjejer omkring oss är. T.ex. på restaurang: ”Åh, ser du servitrisen därborta? Jag gillar henne skarpt. Hon är verkligen söt, ingen man skulle banga på att göra grejer med…”
Honom kan jag ta med en nypa salt, för jag känner av hans spel och att det verkligen är jag som är måltavlan. Han är uppenbart tänd på mig.

Men han som tycker att jag är lite för tjock däremot. Han spelar inte. Han är fullt uppriktig, det märker jag. Han är perfektionist och har väldigt höga krav. Jag har sagt till honom att varför ska jag nöja mig med en kille som inte tycker om mig som jag är när jag kan hitta en som gör det? Han svarar då att det finns egenskaper hos mig som han tycker om, men att ”alla kan förbättras”. (Han undrar också om jag verkligen vill ha en kille som tänker samma saker som han, men håller käften om dem ? han själv är ju i alla fall ÄRLIG.) Han ser tydligen ”potential” i mig. Jag har sagt åt honom att jag är en normalviktig kvinna och att det inte skulle vara hälsosamt för mig att banta ner mig. Han står dock fast vid att jag skulle vara snyggare om jag gick ner några kilo, skaffade silikonbröst när jag fyller 18 och tog bort hår på flera ställen med laser. Men han kan ju inte tvinga mig, säger han. Och skulle jag gå upp några kilo skulle han inte överge mig heller, för jag skulle ju fortfarande vara den person jag är. Som han tycker om.

Men alltså… Kan du förstå att det inte känns tillfredsställande att känna sig otillräcklig? Att få det sådär rakt i ansiktet? Jag menar, när jag verkligen tycker om någon, då går ju inte jag runt och tänker på vad den skulle kunna förbättra speciellt mycket, jag tycker att den är fin som den är. Är jag knasig? Du sa åt mig att be honom dra åt helvete, men han kanske inte kan rå för sina skeva kvinnoideal? Och han är ju snäll annars… Ställer alltid upp och så.

Förresten är jag jävligt trång, vilket också leder till problem vid sex. Killarna kan ha svårt att få in sina snoppar, även när jag är jävligt upphetsad och våt. Det kan vara svårt att få in bara fingrar… Det här är antagligen också en grej som gör mig osäker vid sex. Jag är lite rädd för om det ska göra ont. Det gjorde nämligen ont som fan med killen (nr 2) som sket i mig efteråt. Han tog ingen hänsyn till mig utan körde bara på trots att jag försökte säga att det inte kändes bra.

Jag hoppas att din situation har förbättrats. För du verkar ha en underbar personlighet, ska du veta. Och förlåt att jag skriver till dig om det här. Svara inte om det är jobbigt för dig. Du har ju redan mycket på ditt bord, vet jag.

Skrivet av Avtändande tjej, 17 2009-08-30 vid 02:05 Svara

  Du har verkligen haft otur vad gäller killar. Den första, som du säger, är ju helt klart bara en hemsk människa. Killen du träffar nu verkar lida av kontrollkomplex. Folk som lider av det har ofta snälla sidor och kan vara mycket omhändertagande, men samtidigt ställer de krav och vill forma sin partner in absurdum. Det är inte sunt att vara i den typen av relation, för oavsett hur snäll han är annars så får alla de de där knäppa kraven den andra partnern att känna sig otillräcklig, oattraktiv och så vidare vilket skadar den egna viljan. Mitt råd till dig är att göra slut med honom, för det där kan inte leda till något bra alls. Han måste ju rimligtvis förstå (om han inte är dummare än en fiskmås) att hans kommentarer sårar dig – och då han fortfarande väljer att bete sig så trots detta tyder på att han inte hyser respekt för dig, och det kan aldrig leda till något bra. Jag garanterar dig att det inte är dig det är fel på. De båda killarna som du beskriver ÄR konstiga, och majoriteten av killarna där ute är INTE så. Däremot är det lätt att trilla in i mönster och råka hamna med samma typ av personer igen om man inte sätter ner foten och bestämmer sig för att man helt enkelt inte ska tolerera sånt. Men DU ska inte ha dålig självförtroende, absolut inte. Det är de här killarna som har problem, inte du!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-31 vid 01:19

Detta har hänt mig ca 20 gånger på olika delar av kroppen under sex års tid. Värst var när jag fick det i kinden och hela ansiktet svullnade upp, till slut gick det hål av sig själv INNUTI munnen och varet sprutade! Det gick bort med antibiotika, annars kan det oftast att få bort med steril kompress och alsolsprit. Den enda orsaken jag fått av läkare är att stress och nedstämdhet utlöser det. Tur att jag oftast är glad nu och har inte fått det på flera månader *THUMBS UP* :’DDDD

ps. efter att jag har berättat om det så visar det sig att flera av mina vänner har råkat ut för samma sak, så jag antar att det är vanligt.

Skrivet av A 2009-08-26 vid 09:19 Svara

  Ja, jag tror också att det kan vara vanligare än vad man tidigare trott men att folk kanske inte delar med sig av den typen av detaljer i regel. Men i MUNNEN! Shit, låter riktigt jävla obehagligt måste jag säga.

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-27 vid 01:57

För några dagar sen tappade jag en hård godis på golvet. Den sprack lite så jag plockade upp några småbitar och åt upp. Hittar en till småbit och stoppar i munnen bara för att inse att det inte är godis utan en en tånagelbit. Inte min.

Skrivet av Snokan 2009-08-23 vid 02:52 Svara

  Jag får kväljningar bara jag läser om det! Att äta andras avfjällningar är ett riktigt äckligt mardrömsscenario!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-23 vid 03:17

Jag har opererats för det du pratar om . Jag har svaret: hudbakterier under huden bildar typ som finnar. Som du säger . Det kommer tydligen in folk VARJE dag på akuten med detta . Ett stort svar på frågan varför? är RAKNING. Hur många har fått detta genom att raka sig?

Skrivet av Been there done that 2009-08-22 vid 12:25 Svara

  Jag tar nog för givet att jag fått detta genom rakning, ja. Buuuh.

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-22 vid 02:35

Jo då det var inte länge sen sist 🙂 Min pojkvän lyckades missa den när han gav mig yonimassage för då ska man som tur är titta varandra mest i ögonen.

Jag gillar ditt svar till ”avtändande tjej”. Ofta märker man att när man landar i sig själv och inte spelar något spel där man ska vara, vad många anser sexig, så kan det hända att ens egen lust går ner. Det kan också bli så att andra inte tänder lika mycket på en för att de är vana att tända på när någon är ”översexuell” eller när någon spelar ett spel med sin sexualitet. När man landar i sig själv och lite i taget får en starkare självkänsla så kan man hitta en sexigare och mer äkta sexualitet hos sig själv än den där man låtsas vara så sexig. Vissa har då sex mer sällan men har grymt sex när de väl har det. Andra har massor av sex och känner sig mer trygga i sin sexualitet och kan njuta fullt ut. Det kan också gå upp och ner. Sen kan man faktiskt göra annat tillsammans också.

Skrivet av Sexdrömmen 2009-08-22 vid 10:38 Svara

  Ja, precis så. Synd bara att det är så svårt att omsätta goda råd i praktiken!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-22 vid 04:50

Har du något tips på vad man kan göra för att förhindra utslag vid rakning? Får det VARJE gång och detta är extremt jobbigt. Inget verkar funka och hur pinsamt skulle det inte vara att fråga någon man känner om denna? Väldigt pinsamt.

Skrivet av Johanna 2009-08-22 vid 12:00 Svara

  Varför skulle det vara pinsamt att fråga någon du känner om detta? Nåväl, i alla fall, rakning var? Mellan benen?

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-22 vid 01:29

Åh gud vad skönt att höra att man inte är den enda som har en jävla armé med besvär i de nedre regionerna. Den här kunde förmodligen postats i ditt äckligaste-grejen-ever-inlägg, men jag drar den här iallafall. Två gånger har det hänt att jag har fått en böld på en av de inre blygdläpparna. INRE. Att ha varbölder som sitter och göttar sig på de yttre är väl nog så jävligt, men på de inre är det downright tortyr. Plus att det är bökigt som fan. Man vill grina varje gång man kniper på benen lite grann, varje gång man råkar nudda helvetet med toapappret eller något. Sex går fan inte ens och tänka på. Så vad gjorde jag, mitt fanskap? KLÄMMM. Eller, behövde knappt nypa på saken så sprack den och ut kom blod och vätska och annat mysigt. Och där satt jag på arbetstoaletten och bölade om vartannat. Och så, poooff, försvann den för att spridja glädje och ljus hos någon annan lycklig stackare. Vidrigt, vidrigt, vidrigt och jag kan inte fatta att jag ens delar med mig av den historien…

Skrivet av Anonym 2009-08-21 vid 10:59 Svara

  Det där låter som att det verkligen gjorde skitont, och ja, jag fattar ångesten. Vid de yttre blygdläpparna har man ju ändå hår och sådär så att saker blir infekterade där kan manb ju ändå räkna med – men de inre? Nej, jag fattar att du tyckte att det var jobbigt. Men det kan vara bra att berätta om det! Hoppas du slipper att det händer igen 🙂

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 11:04

OMG! Jag sitter med händerna för ansiktet och vaggar fram och tillbaka. Jag hade ingen aning om att detta kunde hända. Nu är jag totalt livrädd. Förut var jag rädd för att få syra i ansiktet, nu kommer nog detta på en delad första plats alltså.

Skrivet av Fanny 2009-08-21 vid 07:45 Svara

Jeanette här igen…ja jag har varit hos en hudläkare och fått besekedet att det är något som kallas ”Furunkel” http://sv.wikipedia.org/wiki/Furunkel

Har fått lite salvor och så och vid ett tillfälle antibiotika, med krämerna hjälper inte ett skit ändå.

men vet du när det är värst att ha skiten? det är när man ska knulla…hur charmigt är det med en stor jävla böld på ena blygdläppen(som dessutom gör så in i helvete ont) när nån ska ner där och kräva lite. Jag har alltid hoppats på att de ska gå över…eftersom jag började få det i tonåren så har jag alltid tänk att de går nog över snart, men jag är 25 år nu så det börjar se mörkt ut.

men jag hoppas på det bästa! Trevligt helg!
Ikväll blr det block party på skånegatan..vi kanske ses där!?
ha det!

Skrivet av Anonym 2009-08-21 vid 02:55 Svara

  Men usch of fy! Så får det ju inte vara, saker måste ju kunna bli bra, allt annat är orättvist och dumt. Jag blir fanimej förbannad på din Furunkel. Jag tycker att den kan dra åt helvetet och låta dig vara. Fyfan! Stackars!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 03:11

Du Hanna. Förlåt att jag skippar ämnet här, men jag vet inte vad jag ska göra. De killar jag har legat med har uppenbarligen inte känt sig tillräckligt tända av mig. (Men annars har jag inga problem med att folk inte VILL ligga med mig, så att säga. Det tycks vara så att de tänder på mig bara på avstånd, typ :()

Den första (som var min pojkvän under en lång tid) ville nästan aldrig ha sex, och nu säger han att han är helt annorlunda och har en massa sex med sin nya tjej.
Jag frågade om det var mitt fel att han typ inte ville ha sex med mig, om han kanske är mer tänd på sin nya, att han kanske aldrig riktigt tände på mig. Och han sa att det nog måste stämma, för annars skulle han väl inte ha kollat på TV hellre än ha varit med mig…

Killen jag hade sex med efter honom sket i mig direkt efteråt. Min kropp måste alltså ha varit ful. Och så måste jag ha varit kass i sängen.

Killen efter honom var visserligen schysst, och verkade mer intresserad av mig efter sexet än innan! Men han sa också: ”Jag ger dig 5/10. Men du blir nog bättre när jag är klar med dig!”

Och killen jag träffar nu, han tycker att jag är lite för tjock. Jag är 168 cm och väger 58 kg.

Och jag vet att bra sex inte behöver handla om utseende alls. Det kan vara självförtroende, att våga ta för sig, att våga ge av sig själv… Blablabla.
Men jag har aldrig haft problem med att onanera tillsammans med någon annan, till exempel. Jag tycker att jag har varit rätt framåt; jag har både kunnat fråga hur den andra vill ha det och kunnat berätta hur jag själv vill ha det. Ändå duger jag visst aldrig.
Och nu efter alla dessa negativa saker jag har hört känner jag att jag börjar, och kanske borde bli, hämmad. För jag kanske inte har rätt att tycka om min kropp som den är? Och jag är uppenbarligen kass i sängen också (men vad fan är de själva som inte har kunnat säga till om något varit fel, egentligen?)… Åh, jag är så deppig pga detta idag. Kommer alla killar tycka att jag inte duger, i framtiden också?

Vad skulle du ha gjort i en liknande situation, hur skulle du ha hanterat det? Om killar du varit med varken var nöjda med ditt utseende eller dina prestationer?

Kram på dig…

Skrivet av Avtändande tjej, 17 2009-08-21 vid 02:50 Svara

  Vet du vad? Jag kan i ärlighetens namn faktiskt påstå att jag lider av samma problem för tillfället. Jag känner mig inte det minsta lilla åtrådd överhuvudtaget, och har inte gjort det på mycket länge. Jag har försökt hitta varför det är så, varför jag är så förbannat oattraktiv och så vidare och det drar bara ner mig så mycket att min sexlust har blivit fullkomligt utplånad. Jag får ångest när jag hamnar i en intim situation och tänker bara att jag vill gömma mig för att ingen kommer gilla mig ändå, för jag är bara så fel. I mitt fall har det inte så mycket med nojor över utseendet att göra eller hur jag är i sängen – Där känner jag mig trygg, det är annat. Jag känner att min personlighet är osexig för att jag blivit så blasse och ändå tänker att det inte ska fungera, så när jag är med någon mår jag bara dåligt och vill ta mig därifrån så snabbt som möjligt, vilket killarna såklart upplever som en diss och tror att jag inte vill ha dem – antar jag, även om jag oftast övertalar mig själv om att de egentligen är tacksamma över att jag drar och typ gör dem en ”tjänst”. Jag känner igen mig i din ångest, men jag tror inte att du ska skylla på ditt utseende, och du låter verkligen inte tjock i mina öron! Du är ungefär lika lång som jag men väger 7 kg mindre och är otvivelaktigt smal (Ditt BMI ligger på 20,5 vilket är NÄRA undervikt till och med!) så killen du är med just nu verkar lida av en sjuk jävla bild av hur tjejer ska se ut, så honom bör du be dra käpprätt åt helvetet – Han är INTE värd att ödsla tid på. Men vet du, vad gäller självförtroendet? De gångerna mitt sex har fungerat riktigt bra, jag har känt mig riktigt åtrådd och allt det där? Vet du vad skillnaden har varit då? Jo, då har det handlat om att jag varit så otroligt kåt på personen i fråga (och oftast, faktiskt, haft en jävla crush eller varit kär) att jag blivit helt knäpp i bollen av att ens vara nära dem. Varenda liten berörning varsomhelst på kroppen har känts som intensiva, sexuella stötar. Jag har blivit upphetsad så fort jag känt deras doft och så vidare. Då har jag känt mig åtrådd som fan, vilket har fått mig att fundera på att lust kanske är något som blir starkare om man själv upplever en intensiv lust? För hur stor är din egen lust när du ska ha sex? Om jag ska vara ärlig så låter det mer som att den i princip blivit utplånad av dina otursamma upplevelser, kan det vara så?

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 03:09

Fast det finns ju nåt som heter könsherpes också?

Skrivet av Funderar 2009-08-21 vid 02:48 Svara

  Jag testade för det men det var det inte.

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 03:12

Du borde kolla upp Bartolinit – infektion i blygdläppen på sjukvårdsrådgivningens hemsida:
http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=27408 Låter precis som det du beskriver.

Skrivet av Emma 2009-08-21 vid 02:47 Svara

  Ja, en annan tjej nämnde det också! Men nu när jag klickade in på länken och läste om det så kan jag garantera att det inte var det. Mina svullnader var på de YTTRE blygdläpparna, inte de inre!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 03:12

Haha! Klämma finnar är det bästa jag vet och det här var spännande läsning måste jag säga! Det gjorde min dag, TACK!

Skrivet av vifsla 2009-08-21 vid 02:15 Svara

oj oj oj….fy faan va vidrigt jobbigt jag haft det med sån där skit. jagh får det JÄMT!!alla tjatar på mig att jag har så himla fin hy och aldrig några finnar. men fy faan jag skulle hellre ha en finne i ansiktet då och då en stora feta varbölder mellan benen.
En gång fick jag en i ljumsken och vet du vad som hände ? huden sprack,den sprack upp så mycket att det blev ett stort hål.jag blev tvungen att åka till akuten och kolla om jag behövde sy. och en annan gång fick jag en i ryggslutet precis i skåran ovanför rumpan, den fick de skära upp med skalpell och tömma på var på sjukhuset, sen varje dag i 2 veckor tid var man tvungen att öppna upp snittet och trycka ner en kompress med alsolsprit på med hjälp av en pincett. förstår du VARJE DAG? jag grinade som en liten spinkig pojke varje gång!

Jag hoppas du slipper finner på blygdläpparna i fortsättningen!för det förtjänar inte du och jag!
ta hand om dig/jeanette

Skrivet av jeanette 2009-08-21 vid 02:07 Svara

  Men Jeanette! Fyfan vad jobbigt. Det där låter som en av de jobbigaste sakerna jag hört, det kan inte alls vara lätt. Har du kollat om det finns någon acnemedicin som skulle hjälpa mot dina problem? Vanligtvis är det ju så att man antingen lider av ytliga finnar eller finnar som sitter långt in (sedan kan man ju få undantag) och det där låter ju helt klart som det är något som bör behandlas!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 02:18

Alltså jag var hos gyn en gång när jag fick så, och tydligen har kvinnor två körtlar långt bak på dom yttre läpparna, typ i samma höjd som slidan. Dom här körtlarna heter bartolomeuskörtlarna (efter en man, så jävla typsikt) och dom kan bli infekterade och svullna upp till golfbollarsstorlek. Och då ska man inte, inte, inte försöka operera själv utan få nån typ av medicin.

Så slipper man tömma var på toa i en timme.

Skrivet av Anna 2009-08-21 vid 02:01 Svara

  Oj! Det hade jag inte den blekaste aning om. Nej, det låter ju inte så jävla bra att sticka hål på körtlar hursomhelst utan att ha sterila verktyg. Om det händer igen (vilket jag innerligt hoppas att det inte gör) så ska jag komma ihåg det. Tack!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 02:33

Jag ryckte loss en könsvårta på blygdläppen med en pincett! Hade varit och lasrat bort flera stycken, men gynekologen hade missat en och jag orkade inte gå tillbaka igen. Det gjorde rätt ont men var inte särskilt äckligt egentligen…förutom just det faktum att det var en könsvårta, urk!

Skrivet av Charlotte 2009-08-21 vid 01:40 Svara

  Kan man dra bort vårtor med pincett? Jag har alltid tänkt att de liksom har en ”rot” inuti huden.

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 02:34

Jag har också fått finnar/ bölder i undelivet som jag försökt klämma på men fy det gör ju så satans ont. De är ju så grymt ömma, aldrig hade jag klarat av o sticka hål. Hur fixar du det? Bedövning? De försvinner väl tillbaka i kroppen sen antar jag, grönt var som sprids under hyn. Fy blää

Skrivet av Sandra 2009-08-21 vid 01:25 Svara

  Det gjorde så ont att inget man kunde göra gjorde mer ont. Annars tycker jag att nålar, sprutor och sånt är skitläskigt så hade det inte varit så så hade det nog inte gått!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 01:32

Uaaaggh, been there done that, got the fucking scar afterwards. Men det var ändå inte det äckligaste jag varit med om, bara här om dagen hade jag bränt mig på maten jag lagat (riktigt hemlagat från scratch, sjukt olikt mig så man blir ju lite otålig på att få äta), och sen efter att jag ätit upp känner jag hur en fet munblåsa letat sig upp i gommen. Fan då tänker jag, och börjar pilla runt på den med tungan som man inte kan låta bli att göra. Och så sitter jag där i fönstret, tar en eftermatencigg, och utan att tänka på det fortsätter jag att pilla på den här blåsan som nu börjar bli jävligt less på allt pillande och istället kör en kamikaze och SPRICKER! VAR FRÅN BLÅSAN I HELA MUNNEN. Det var så vidrigt att känna smaken av kroppsvarmt var i hela munnen att jag nästan får kväljningar nu bara av att tänka på det. Så nu vet ni!

Skrivet av Nena 2009-08-21 vid 01:07 Svara

  Bläää! Var i munnen är alltid det äckligaste, fyfan i helvetet. Sjukt att den kunde växa så snabbt, dessutom!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 01:33

Haha, du är så jävla skön Hanna med dina inlägg om sånt andra inte vågar prata om.

Jag fick en gång sjukt ont där nere å, fast jag lyckades få någon finneliknande sak precis vid bikinilinjen, där alla trosor satt åt. Klippte å pincettade tills jag fick ur lite var, dock inte så mkt som i ditt fall, det var mer en centimeter tjock finne… men gjorde så sjukt ont så jag fick lov. gick med alsolspritdränkta bomullstussar i ett par veckor fasttejpade. lukta inte heller så fräscht 😉

Skrivet av Sofia 2009-08-21 vid 12:35 Svara

Haha ja jävlar, det där var ju riktigt jävla äckligt! Hoppas du inte blir stött över att jag skrattar, men det är så äckligt att det blir roligt… Måste ha varit jobbigt dock, förstår desperationen när du satt där med nålen.

Skrivet av Jessi 2009-08-21 vid 12:08 Svara

HAHA fy fan och alla hans satar nere i undejorden vad äckligt! Det är så härligt med din blogg att du är så ärlig med allting, finns ingen blogg som din. Konstigt att nämna ordet härligt i kommentaren til det här inlägget. Men take care

Skrivet av Anonym 2009-08-21 vid 12:02 Svara

AHHHH, du är INTE ensam! Har hänt 2 (!!) gånger för mig! D:

Skrivet av e 2009-08-21 vid 11:43 Svara

  Jag visste att jag inte kunde vara ensam med detta!

  Skrivet av Hanna Fridén 2009-08-21 vid 12:20

Lycka till att ligga nu, hipp hipp

Skrivet av nån person 2009-08-21 vid 11:30 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet