Annons:
 
 

Lite Too Faced på kinderna

Missa inte Too Faced fantastiska rouge som finns i en härlig krämig formula och en pudrigare variant. Jag fullkomligt älskar rouge som ger en fräschör utan like! Och det gör dessa två…  Härligheterna går loss på ca 225 kronor och då får du pigmentrika och fina produkter!!!! Kika här! Är det inte läckert?

Too Faced Full Bloom Ultra flush powder blush och Too Faced Full Bloom cheek & Lip crème color

1 Kommentar

Morgonstund har guld i mun

Visst är det så? Vaknar från min lätta slummer. Maken är på tjänsteresa så jag är ensam och har inte kunnat sova ordentligt. Det är grymt löjligt men så blev det i natt. Tur att jag är ledig och kan ta det lugnt. Imorgon börjar jag mitt nya jobb!

Lämna kommentar

Juni, Juli, Augusti

Juni, Juli, Augusti sjöng Per Gessle i Gyllene Tider en sommar för länge sedan.

Dagarna i frihet, dagarna i ledighet passerar alldeles för fort… -semester. Smaka på ordet SEMESTER, vad känner du och hur känns det att redan vara på gång på jobbet igen?

Vad har du gjort på din semester?

Kramar

Erika

Lämna kommentar

Jag bryter tystnaden…

Det är dags att bryta tystnaden. När jag tvingades sluta bloggandet kunde jag aldrig ana att det skulle dröja så länge men…

Vad har hänt?

Jo, jag har flyttat… Från stort hus till lägenhet. Det tar tid och det tar kraft. Resultatet? Underbart härligt!

Fortsättning följer!

2 Kommentarer

Ser framåt!

Kikar in som hastigast! Hade gärna stannat och småpratat en stund men det är som sagt fullt upp. Renovering av lägenheten och den kommande flytten tar all kraft och energi just nu…dessutom ska man hinna med att jobba heltid också!

På lördag går det stora flyttlasset och sedan gäller en veckas total internetväntan på uppkoppling. Hur ska det gå???

Vill ni ha ett bildreportage ifrån lägenheten?

Kramar Erika

Lämna kommentar

Myyyyys!

Inte många dagar kvar till advent! Mysigt!

I livet har det hänt en himla massa och det är snart dags för stora förändringar för hela den Erikiska familjen. Vi ska flytta… japp, äntligen! Huset ska säljas och den nya lägenheten skall renoveras. Roligt men också energikrävande.

Nu fixas det alltså en massa i hemmet, dels för att visa upp och fotas och sedan skall renoveringen planeras. Och snart är det advent! Har du fixat staken än?

Lämna kommentar

Varför så tyst?

Ja, varför så tyst från Härligheterna?

Så snart allt är klaffat och klart kommer ni att få veta. Jag lovar! Ännu är inga papper skrivna och saker och ting har ännu inte fallit på sin rätta plats men så fort jag kan…

Ni vet att matdelen flyttat till Erikas kök? Ja här hamnar vi också i köket emellanåt men mest hänger vi i de andra rummen…

Om ni vill så ses vi i köket, idag blir det en stor gryta chili och en stor portion skratt. Återkommer med några riktiga skönhetstips!!!

6 Kommentarer

Färgsprakande nagelhöst

IsaDora satsar stort på färgglada nagellack i höst och vinter. Wonder Nail Wide Brush finns i en mängd läckra färger som spänner ifrån Balmaininspirerade military greens till eleganta camel och muddy färger och denimblå favoriter. Lacket sitter bra och priset är ännu bättre! 69 kronor för ett lack fyllt av lycka… Välj färg efter humör, klädsel och tillfälle. Kul och snyggt!

Från vänster IsaDora Wonder Nail Wide Brush i färgen 708 Cool Camel, 704 Jaded, 709 Ashes to ashes, 710 Mauvement och längst ner till höger no 705 Combat khaki. Längst upp skymtar djärva no 707 Hunter green och signalröda no 644 Red allert.

Likt sköna karameller i läckra färger… absolut ett höst och vintermåste!!!

3 Kommentarer

Utlottning!!!!

En riktigt bra mascara

Jag fullkomligt älskar CLINIQUE high impact mascara! Jag har hårdtestat den och den klarar alla vanliga påfrestningar en masacara ska klara. Den kladdar eller fäller inte, sitter bergfast trots tårar och regn. Mascaran ger långa och snygga fransar och för tätare fransar applicerar du ännu en gång. Lättapplicerad och snygg svart färg!

Jag rekommenderar den varmt!

Härligheter enligt Erika

Erika Härligh

3 Kommentarer
Annonser:
iphone reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet