Annons:
 
 

Stop this!

den 23:e april försvinner min blogg. Puts väck. Känns lite sådär. Men men, det finns ju inget ont som inte för något gott med sig.

Lämna kommentar

Runt å runt å runt..

..Vandrat hela Ersboda runt, kollat på gungstolar (!!!) och bärt en sån några km och köpt vatten-cola utan cola (?) . Tack för idag Cissi!

Lämna kommentar

Saker som gör mig glad..

är dom där små obetydliga sakerna. Som att få ett sugrör med en söt rosa bläckfick på gör mig mer glad än om jag skulle få en splitterny ferrari.

Hon har så söta små tassar Edla, dom är så små och pytte pytte

Lämna kommentar

Detaljer!

Det finns en klumpig en, som bor i staden, hon skållar fötter mest hela dagen, hon klämmer  vissa tååår, hon kletar ketchup uti sitt hååår.

En panna skållhett vatten på foten? check
Klämt tårna i badrums dörren? checkKletat ketchup i håret? check

Mörten gör iaf mina dagar genom att säga ”det finns något läskigt i kylskåpet, men bli inte rädd” också hittar man ett ägg med en glad gubbe på. Det är kärlek det!

Lämna kommentar

Kämpa på, Kämpa!

Efter alla dessa år som jag misshandlat min kropp och levt på underskott av näring och överdosering med laxermedel, och allt så har jag ju kommit stora steg på vägen mot ett riktigt liv där kalorihets och dieter inte spelar in.

Då jag träffade mr.mörten så åt jag på tok för lite för att träna 10-12ggr/veckan. Jag tyckte jag mådde bra, visst det tog kanske lite extra lång tid att återhämta sig men eftersom jag är ägare till en järnpanna av hårdaste titan så körde jag på ändå. Problemet med att få i sig varierad kost var största problemet, att släppa på den där ”spärren” att jag blir inte tjock av att äta lite extra mat eller lite mer varierat var svårast att komma över.

Jag kämpar nu med att få i mig mat i varierad kost (än är jag inte där) men det går sakta men säkert, äter jag 3-4 olika maträtter på en vecka har jag gjort det förbannat bra och eftersom min stackars kropp har levt på så stort underskott så suger den åt sig all näring den får nu (hey, den tror väl att snart sätter svältperioden in).

Vilket har resulterat i en viss viktuppgång. Jag har gråtit, jag har haft lite ångest, men sen har jag tagit mig i kragen, räckt ut tungan åt den där spegelbilden som börjar säga onda saker till mig. För än ska jag inte ge mig, jag menar vad gör väl några kg hit eller dit? Älskar mina vänner mig mindre då? Börjar mina hundar hata mig? Blir jag automatiskt fulare och mindre värd? SJÄLVKLART INTE!!!

Jag & Edla ska ta det cool med den biten istället, unna sig en choklad bit till eller två.

Lämna kommentar

Vilka pajasar!

Japp nu är jag en av alla miljoner (?) svenskar som inte får ut pengar från försäkringskassan. Hur mycket jag än jobbat och slitit och aldrig behövt hjälp från dom förut. Imorse så var jag så arg att jag grät.

For på spinningen ändå och var dunder arg, tänkte miljarder onda tankar om försäkringskassan och funderade ut bästa sättet att spränga alla deras kontor i luften (japp, jag har sjuka tankar då jag blir arg). Väl hemma ringde jag runt och försökte luska i vad som krävdes/fattades för att jag skulle få ut mina pengar. Då visar det sig att dom förbannade mupparna har glömt att skicka löneredovisnings papperna till mitt jobb, trots att jag påpekat det 3 gånger för dom.


Man undrar ju vad dom gör på sina kontor egentligen? Filar naglarna och tuggar tuggummi?

Lämna kommentar

A taste of summer.

Glass är ju förknippat med sommar. Men alla gräddglasser och liknande är inget som passar mig. Isglass är väl däremot lite smarrigare. Testade igår att göra iskubs glass av funlight. Eller jag ska inte ta åt mig äran, Mörten gjorde allt medans jag ivrigt stod brevid och hejade på och studsade runt så han spillde lite.

Jag kan säga att det var helt amazing med såna där små provbitar av olika smaker då man bara är lite små sugen men inte riktigt vet på vad.

Några droppar vatten i botten, sen fyll upp resten med funlight och in i frysen. Yummie!

1 Kommentar

Liten present!

I söndags då jag släpade mig ut till skogen för att hälsa på familjen och se broders bravader och bilder från sin Prag resa så fick jag en oväntad och fin present från honom.


Han tyckte nog att det var lite pinsamt och skämmigt att överlämna den för snabbt som attan gick det, men jag blev alldeles varm inne i hjärtbiten. Luktade gott gjorde den också, påminner lite om någon sån där ”lyx” tvål man hade då man var liten. Elisabeth Arden

Lämna kommentar

Shirtstore


Klickade hem en hel laddning med t-shirts från shirtstore.se i fredags, igår kom dom. Fanns en hel uppsjö med roliga tryck att välja bland, tror det tog ca 2 timmar innan vi lyckats få iväg en beställning med 7 t-shirts.

Har njutit av solen idag, även fast jag varit hängig. Hundarna njöt på avstånd, i soffan…

Lämna kommentar

Jag visste inte det..

..i fredags sminkade mörten mig. Jag hade ingen aning om att jag var så lik en transvestit eller en rysk prostituerad. Detta är dock utan läppstiftet som jag hade över hela fejan också.

Lämna kommentar
Annonser:
reparera macbook
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet