Annons:
 
 

”Jag är en person som älskar och drivs av att utvecklas”

Så sant som det är sagt fröken Linn Helena Henriksdotter Lundborg.

Istället för att skriva någon käck avslutningsklyscha så ska jag säga som det är. Jag tänker sluta blogga och jag är skiträdd. Men samtidigt lite pirrig och förväntansfull.

Dag ut och dag in. Ytligt och personligt. I med- och motgångar. Naivt och alldeles underbart. Utlämnande och hemlighetsfullt. Själv har jag aldrig vågat läsa tillbaka, men arkivet till vänster berättar att fyra års dagbok finns på den här sidan och jag blir alldeles varm i kroppen då jag vet att många av er har följt den sedan inlägg 1.

Är otroligt sugen på livet och vad jag kan få ut av mig själv. Jag lovar att komma igen, om än på ett annat sätt. Mer inspirerande än någonsin.

KÄRLEK/

Er Linn

32 Kommentarer

SMS-bloggat från mobilen

Godmorgon solstrålar. Sitter på bussen från Malmö tillbaka till Lund. Konstaterar att det här året har varit så fint på många sätt och jag är så glad för alla härliga människor jag har fått möjlighet att komma nära.

4 Kommentarer

Mamma,

JAG ÄLSKAR DIG.

8 Kommentarer

Endorfinlös

Tiden tillät inte allt käk att smälta så det fick bli ett snabbt triceps/biceps-pass på gymmet istället för den där sköna löprundan jag längtat efter. Skulle få håll efter två steg. Dålig planering, jag som verkligen behöver en omgång endorfiner…

Antingen lider jag av extrem hemlängtan eller så har jag tvärtom ont i magen JUST FÖR att åka hem? Konstigt känsla. Det vore skönt att rensa tårkanalerna en stund för det var länge sedan, men det hinns inte. Dags att kladda på sminket och dra iväg på kvällens tillställning med människor som jag tycker väldigt väldigt mycket om (så förhoppningsvis är jag på bättre humör nästa gång vi hörs).

1 Kommentar

Slut på sambolivet

Sandra har åkt hem och extrasängen är, efter en vecka med flickvänner från Nyköping, återplacerad i garderoben.

Skulle just rusa iväg på en inflyttningsfest, men hejdade mig någonstans mellan mascaran och saltsprayen. För mig är egentid är lika viktigt som luft, vatten och sömn. När jag blir ”bestulen” på egentiden blir jag ingen rolig brud att ha och göra med – stressad, irriterad och ur balans. 

Nu ska jag återgå till min enmannadejt.

2 Kommentarer

MMS-bloggat från mobilen

mms_image

Godkväll godingar! Nu är vi påväg mot Sex and the city 2-premiären. Varför blir man som en barnunge när det vankas biobesök?

Lämna kommentar

MMS-bloggat från mobilen

Ligger i soffan med ett glas vin och snackar ikapp ett halvår med fröken Carlsson. Mysigt.

Lämna kommentar

MMS-bloggat från mobilen

Rullar Tornavägen ner efter terminens sista spinningpass. Nu ska jag porta mig själv från mörka lokaler och träna i naturen så mycket jag kan under sommaren.

För första gången på VECKOR känns det återigen att jag lever. Jag är så lycklig för det guldglimmer som träningen skänker mitt liv! Det blir så påtagligt när man har perioder där man inte kan/vill/får träna som vanligt.

Men ÅH vad bra det var idag. Minns bara de tre sista låtarna och där fick jag slita – i övrigt blundade jag (rolig deltagare… haha, sorry Arne) och befann mig i ett flow utan dess like.

Nu får jag mina matlagningsmän på besök och ikväll står Max för menyn. Lyx! Hann inte vara med på nedvarvningen, så jag kommer sluta svettas på torsdag misstänker jag. Det är mest synd om killarna, haha.

Lämna kommentar

Med pengar kan man:

Köpa ett hus, men inte trivsel.
Köpa en säng, men inte sömn.
Köpa en klocka, men inte tid.
Köpa en bok, men inte kunskap.
Köpa en position, men inte respekt.
Köpa läkemedel, men inte hälsa.
Köpa en själ, men inte ett liv.
Köpa sex, men inte kärlek.

Kinesisk visdom som jag tycker säger det mesta.

Lämna kommentar
Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet