Vattnet

Posted: 17th mars 2011 by Noe in Okategoriserade

Inatt vaknade jag att jag fick springa till toaletten då det kom vätska. Om det var fostervatten eller inte ska jag avvakta under dagen med att se, så jag ska återkomma till förlossningen.

I övrigt har jag läst ut Paulo Coelhos bok: Djävulen och fröken Prym samt sista boken i Twilightsagan. Funderar på vad jag ska orka göra idag…

 1. Mia skriver:

  Ännu en nyfiken läsare….. :-) Hoppas att allt har gått bra och att vi snart får läsa om det lilla tillskottet här på bloggen.

  Sköt om dig!

  Kram från Mia

 2. Maria skriver:

  Nu har nog eran bebis kommit skulle jag tro! S spännande!!! Kramar!

 3. A skriver:

  Det har varit tyst på din blogg i några dagar nu, så jag antar att ett barn har kommit till världen. Jag hoppas att allt går bra/har gått bra.

  Glöm nu inte bort oss läsare, nu när du (antar jag) har ett litet litet barn =)

  lycka till!

 4. jennifer skriver:

  Åh gumman, har tänkt hela natten på dig – jag misstänker att en bebis har kommit till världen.
  Har ju sett hur engagerad du varit i fb gruppen ”Vi med turkiska killar” och där har du inte skrivit på länge så jag har en stark känsla att ni är en liten familj nu….Om det nu är så önskar jag verkligen att allting har gått super bra.
  Tusen kramar!!!

 5. Laura skriver:

  Oj oj, spännande! Nu har du inte skrivit något sedan det här så jag hoppas att allting är bra!!

  Många kramar!!

 6. Maria skriver:

  ojojoj nu är det nära :). Hoppas det tittar ut en liten i natt eller i morgon ;) Kram!

 7. jennifer skriver:

  Oj! Men är det fostervatten ska det väll inte sluta rinna av sig själv, eller? Börjar du bli nervös inför förlossningen? Jag har precis börjat tänka på det, har skjutit bort det så mycket som möjligt för ut ska den ju, men tankarna är väll ”när vet man”.
  Lycka till gumman!
  Kram

 8. Mikaela skriver:

  Jag har massa lappar var lagarna sitter och så.. men andra saker än så får vi inte ha.. Förutom understrykningar. jag är bara rädd att man ska förvilla sig i alla paragrafer och så.. Men det kanske klarnar. Ska läsa klart litteraturen sen tänklte jag nog titta lite lagboken på de lagar vi gått igenom och så..

  Tack för tipset :)