Hoppjerkan

Om mig och alla mina tankar som snurrar runt i knoppen.

Vilken dag…

  • 9 april, 2011 18:34

….det till slut blev även om jag vaknade onödigt tidigt.
Efter x antal koppar kaffe och morgonrunda med DQ, när hon väl bestämde sig för att vakna, drog vi till Hundägaren för att inta lite god frulle. Mera kaffe och lite för många rostade marmelad/ost mackor. Men ohhhh så gott det var.
Strålande sol och en lätt vind ute och även jag gick faktiskt ut utan vinterjacka idag. Tog med dom stora hundarna och Lilla DQ och gick ner till stranden i byn. DQ fick bada i havet idag istället för geggiga diken och dammar i skogen. Lycklig var hon, men ännu lyckligare var hennes mor som blev alldeles yster i vattnet.


 

 

 

Sen blev det lite fika ute i solen vid Smedjan. Underbart, man ville liksom inte gå hem. Tyvärr var vi tvugna till det eftersom Hundägaren skulle iväg till jobbet.

                                                                    Bara att ta sitt pick o pack och dra sig.


Väl hemma gick vi på en liten promenad till Hundcoachen och DenGula så DQ fick torka upp lite efter badet. Stackars Hundcoachen har blivit sjuk och mådde inte alls bra, men tog ändå en kopp kaffe i solen. Med snabbfika gjord och torkad hund gick vi hem igen. DQ gjorde inte många knop då.
Trött hund och trött matte med solfrossa som kom som på beställning har vi sovit middag här. Jag är vaken nu, men DQ sover vidare.

Lugn kväll i soffan.