Annons:
 
 

Klockrent om Anna Anka

I dagens AB hittar vi ”Årets” av Fredrik Virtanen. Av alla hans tokiga beskrivningar måste jag säga att den om Ankan var bäst och mest klockrent. Dock håller jag inte med om det sista: att det var roligt:

Anna Anka. År 2009 slog – ännu ett – rekord i att söka efter minsta mediala gemensamma idiotiska nämnare för alla att kunna ha en åsikt om. Detta år 26 kilo white trash med fler psykiska defekter än Hannibal Lecter. Men vilka? Omöjligt att säga. Kul var hon, dock, the duck

Lämna kommentar

4-årig geni söp sig full och gjorde inbrott

Den 4-åriga grabben har nog visat för sina föräldrar åt vilket håll det bär: alkis, inbrottstjuv och transa MEN med troligen ovanligt högt IQ.

Grabben har nämligen supit sig full, gjorde inbrott hos grannen och stal klapparna. Snuten hittade honom irrande på gatan med en burk bira i ena näven, iklädd i en stulen brun klänning.

Grabben ställde till detta för att…. komma till fängelse till sin pappa… Fascinerande att han visste precis vad som krävdes för att hamna i finkan och inte bara få böter….

Med hans IQ är jag hundra på att han lär klura ut det perfekta brottet långt innan han fyller 18

1 Kommentar

Slut för Anna Anka

Ankorna går skilda vägar. Den tunna fasaden som spöket Anna försökte tvinga på omgivningen sprack till slut. Pual lämnade skillsmässoansökan.

 I hennes värld var allt så perfekt och underbart och hon var den bästa – och allt detta tack vare avsugningar på begäran.

Alla vi vanliga dödliga såg kroppspråket makarna emellan och hur tunn tråd Anna hängde på men det såg inte hon sjäv.

Så nu har vi ännu ett exempel på dårens högmod som föregick hennes fall. Att ha skickliga munmuskler räcker inte till att tillfrädställa maken Anna. Se dig själv på löpsedlar, se vilket kränge du är. Lyssna på dig själv någon gång – du varken låter eller ser trevlig ut. Varför tror du Paul skulle vilja stå ut mig dig? Gubben ha råd att köpa sig själv himmelriket – han behöver inte leva med en djävul!

1 Kommentar

Hur korkad är Laila Bagge? Egentligen?

Man kan verkligen fråga sig om väteperoxiden har fullkomligt bränt de 3 sista fungerande hjärnceller i skatan Bagges hjärna efter att ha hört hennes uttalanden om Calle, Tove och Eric.

Antingen spelar hon väl rollen av den elaka kärringen eller är hon helt enkelt en oproffsig… ja, just det, kärring.

Å andra sidan krylar världen av pantade blondiner. Laila kommer uppenbarligen från denna flocken!

Lämna kommentar

Fransmän är så fulla av skit!

Ännu en gång får man bekräftelse på den berömda franska dumheten och arrogansen. En gynekolog – en bakåtsträvare sådan – med sina 50 år av yrkeserfarenheet hävdar att pappor gör ingen nytta på förlossningen och stör det blyga hormonet oxytocin. Pappskallen hävdar en massa annat som jag bara inte orkar att återge – ni får fördjupa er själva här.

Däremot blir jag fundersam över halvsekels erfarenhet. Hur gammal är människan? 90?? Jissess, han är ju en vandrande mumie! Borde inte han ge upp för länge sedan???

När det gäller de arroganta fransmännen måste jag berätta att jag känner en sådan. En dam som bor strax utanför K-stad och är en 100-procentig självbejakande idiot. Hennes arrogans känner inga gränser! Gång på gång uppvisar hon fräckhet utan dess like! Du kan sitta framför henne, bevisa att hon har fel, att hennes agerande är helt åt skogen så det visslar om det men hon kommer hävda att det aldrig har inträffat eller med dårens envishet upprepa sina misstag för hon måste bara – på franskt vis – köra sitt eget rejs.

Kärringen är i och för sig till åren kommen och vart hon och hennes andra hälft än rör sig skiter de ner sina relationer.En av dessa standardknep är bluffaktureringar där de spelar dumma för ”går det så går det” heter det ju.´Som sagt, den berömda franska arrogansen bekräftar de jämt och ständigt så själva artikeln kom inte som någon överraskning

Lämna kommentar

Ett surt kränge som kallar sig ”blifeminist”

Ibland undrar jag vad driver människor som jämt är bittra, sura och otrevliga, människor som jämt klagar på allt och alla, som alltid tycker sig vara finare och bättre än andra, människor som aldrig är nöjda med något. 

HUR orkar de med sig själva? Förstår de inte hur de förpestar omgivningen? Förstår de inte att i längden är det ingen som orkar umgås med dem? Orkar vara deras vän?

En sådan är typ som kallar sig ”blifeminist” och gärna kommenterar andra artiklar. Säger egentligen inget vettigt, bara spyr ur sig en massa meninslös rapakalja.

Jag har i dennes gästbok rekommenderat en flaska gin och ett par orgasmer med förhoppning att det skulle ändra dennes inställning till livet. men jag är rädd att det är för sent. Se själva attityden här:

Lämna kommentar

Blåst i Postkodlotteriet

Hoppas du på att komma fram och vinna 20.000 kr på tittarfrågan? Glöm det! Proffspelare har tagit över lotteriet och kammar hem vinsten, vecka efter vecka – samma personer.

Trodde du att du hade en ärlig chans att vinna? Lägg ner och dra inte på dig telefonkostnader. Du behöver vara snabb som bara den, kosta på dig flera tusen i samtalskostnader för att ha en chans att vinna 20 laka. För varje samtal kostar ju 10 kr!

Det som är mest trist i det hela är Postkodlotteriets mörkning och bortförklaring att de kämpar (proffsen alltså) och vinner vilket TV4 grattulerar till. Suck….

Läs här hur det går till

2 Kommentarer

Importerade arbetslösa

En stor fråga har sysselsatt mig under mitt morgonpass på gymmet: den stora arbetslösheten och politikers envishet kring arbetskraftsinvandring.

Idag kan vi läsa i AB om den stora granskningen av arbetslösa Sverige. Vi får ta del av statistiken och stapplar över antalet jobb som minskar och arbetslösheten som stiger. Jag får inte riktigt ihop dessa fakta med påståenden som rättfärdigar den havererade invandringspolitiken: ”det kommer att råda brist på arbetskraft”.

Ursäkta men extakt när kommer det att börja råda denna bristen? Vilken tidsperspektiv pratar vi om? 10?, 20? 50 år? Och under tiden? Vad ska räkningarna betalas med? Vad händer med välfärden när allt färre arbetar och med det fyller på skattekistan? Vad ska de allt fler arbetslösa göra under kommande decennier? Varför ”importeras” det ännu mer arbetslösa som måste försörjas av någon?

Jag får inte riktigt ihop det. Jag förstår inte hur människor som sitter i topparna, människor valda av oss kan komma med påståenden som knappast har någon återspegling i verkligheten.

Eller kan det vara så enkelt att våra politiker inte pratar om Sverige? Eller ännu bättre, de bor inte ens i Sverige? Eller kör de helt enkelt med den berömda ”härskartekniken”?

Lämna kommentar

Rasister på Gamlegården i Kristianstad?

Efter att ha informerats om den ”våldsamma kriminaliteten” och ”allmänt elände” som KB indirekt antyder att Näsbys ungdomar står bakom och som serverades oss till frukost dag efter dag har vi idag kunnat ta del av ungdomarnas egen syn på saken. Äntligen!

Det som var ännu mer uppfriskande var deras egen syn på statens invandrarpolitik. De berättade utifrån egna erfarenheter om flera familjer boende i en enda lägenhet, att det är för många invandrare, att mingrationsverket borde göra något åt det, att många struntar i att lära sig svenska då man på Gamlegården klarar sig utmärkt med arabiska… Ja, påståenden som vi vanliga dödliga har gång på gång serverat våra styrande.

Nu är det  bara tidsfråga innan dessa ungdomar – med invandrarbakgrund – stämplas som SD anhängare eller rent ut rasister. För det är ju så i detta landet att så fort man har synpunkter på invandrare och politiken kring det stämplas man som rasist eller invandrarfientlig.

Se bara på Vellinge! Politiker, folvald sådan, har visat ryggrad att föra folks talan och vad händer? Han blir uppläxad av topparna för sin icke rumsrena inställning. Så är demokratin i Sverige. Du får lov att tycka – men bara om vissa saker och så länge det är rumsrent. Det som inte är politiskt korrekt ska tystas ner och sopas under mattan.

Man kan fråga sig vems talan för politiker? Sin egen eller folkets?

8 Kommentarer

Är reportrarna på Kristianstadsbladet läskunniga?

Man kan verkligen fråga sig hur läskunniga är jornalisterna på KB när man ser det typen av reportage. Jag har inget emot Östra Göinges dialekter men ”på kiosk i Knislinge” låter ändå helt knasigt? Heter det inte ”i kiosken”?

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet