Annons:
 
 

Sambon Galten sjuk igen !!!

Ni har väl redan insett att han är en av de allra värsta hypokondrikerna. Nu ligger han i sängen och gnäller över magsjuka. Det har han ungefär varje månad.

Jag antar att han hittar på för att ligga och dra sig i sängen….

För att hjälpa honom igång igen har jag gett honom en lista på grejer han ska göra idag. Jag gjorde den enbart för hans skull. Han behöver MITT STÖD för att inte dega ihop totalt.

22 Kommentarer

Jag lever-jag lovar !!

Förlåt alla trogna, trofasta läsare. Jag har inte dött. Bara haft ont om tid och lite lust för bloggande. Sen blev det liksom en låsning, nästan som panikångestattacker för att jag inte uppdaterade…Dåligt samvete och så vart det en ond cirkel liksom….Bloggen och min vanskötsel av den gjorde mig i det närmaste sjuk….Nu är lusten på väg tillbaka. Lovar.

Jag återkommer senare idag. Nu måste jag fokusera på hockeyn…. Och jag har saknat er också… PUSS

2 Kommentarer

Rollspel !!

…..idag har vi tränat att sälja på jobbet. Vi har rollspelat genom att låtsas vara köpare och säljare. Ställt frågor till varandra som man inte vill ha när man säljer…..

Jag tror att det här med rollspel kan vara en ingridiens att ta med i det privata livet och inte bara på jobbet…

Exempel: Jag rakar min mustach och låter sambon se på.Vi leker att jag är man och VD, han är en enkel städare. Han undrar säkert om inte jag ska städa upp lite efter mig. Ta bort håret och så…Precis som jag alltid undrar när han rakat sig.

Exempel: jag går och bajsar. Han är återigen lokalvårdare. Jag spolar och lämnar toan. Han ser fartränderna. Vi pratar om rimligheten i att ANDRA ska ta bort bajset som man  lämnar efter sig. Kanske ska man själv ta bort det?

Exempel: jag och sambon leker vuxna. Han ska stå för sin åsikt och inte ge sig. Det kommer aldrig att gå, det är jag medveten om…men han kan väl träna i alla fall……..Sedan är det ju så att om man ger träningsmöjligheter och inte lyckats så har man i alla fall försökt.

Då kan man bestämma allt fortsättningsvis.

14 Kommentarer

och samtidigt pågår PORREN !!

Lite äckligt tycker jag, men det är ju bara min åsikt. Men…. vi har en hankatt vars största hobby är att försöka para SIN FASTER !!!!

Han står och ..juckar…Hon är arg och irriterad men låter det pågå.  Hallå …!!!! har katter ingen känsla för lämplighet kontra olämplighet…????

Gud så äckliga !!!

1 Kommentar

nu sover han lyckligt…

…aldrig har väl sambon somnat fortare än ikväll. Nu snarkar han som bara en riktig GRIS kan göra.

Min tolkning är att han är fullständigt mättad av MIN bekräftelse.

Min manöver kan man kalla ett RECEPT mot ålderskriser.

Kanske jag borde börja konsulta i branschen ?

1 Kommentar

Cityakuten…

Såg ni avsnittet igår? Såg ni Abbys ångest? Gud vad jag oroar mig för hennes psykiska hälsa. Nu är det till att slaviskt följa händelseutvecklingen.

När började hon supa igen?

Lämna kommentar

nu har sambon njutit nog…

…av mina uppmuntrande, stödjande och fina ord. Jag känner mig nöjd med resultatet. Jag har fått det jag ville tror jag = en sambo som inte motionerar, sover minimalt och beundrar allt jag gör..

Han säger att han har träningsvärk, jag säger att det är väl allt bra onödigt att han ska träna med den kroppen. Han har ju redan det alla vill ha !!! (vit lögn)

Han säger att han vaknade vid 4.30 imorse efter att ha lagt sig 22.00, jag säger att han kanske ska vara vaken lite längre, ägna sig åt städning och plock eftersom han ändå inte behöver sova så mycket. (ingen vit lögn, helt sanningsenligt)

Han säger att han älskar mig. Att jag är ett sånt stöd. En riktigt bra sambo. Jag säger att han är det också (vit lögn igen)

Slutar det så här lyckligt ?

Lämna kommentar

Han njuuuter….

Jajamen. Allt blev precis som jag tänkte mig. nu har sambon precis sagt du får ta tiden för helkroppsinpackningen i lera, jag känner att du behöver den bättre än mig. Jag mår så bra som det är….

Men perfekt tänker jag. Ett delmål är uppnått….Ok, visserligen försvinner alla döda celler men i mitt fall blir det ju inte hela hjärnan…..som för sambon….

Lämna kommentar

Glamouren fungerar !!

Jag kan bara berätta att min lilla manöver med raffiga kläder, skumpa och jordgubbar, kryddat med lite smarta komplimanger angående sambons utseende och betydelse…fungerar. Han kurrar som en liten kattunge. Ligger i soffan och kollar på TV. Pratar inte alls om att sömnen är viktig längre. Han njuuuuter…

Att han går på en så enkel liten fint. Makalöst.

Lämna kommentar

Sambon lånar…

…ständigt saker och ingridienser av våra grannar. Detta eftersom han inte klarar att planera inköpen…..

Detta får som resultat att jag får springa runt och ÅTERSTÄLLA allt…eftersom han aldrig gör det. Kanske han inte kommer ihåg, kanske är han helt förvirrad??? Han har i alla fall noll koll på allt han lånat.

Jag är såklart mån om att ha goda relationer med mina grannar. Det är anledningen till att jag vill återställa. Det handlar alltså inte om att jag skulle CURLA EN MAN om ni nu skulle tro det. Nope, jag vill bara bibehålla mitt goda anseende. Ett anseende som sambon aldrig kommer att uppnå.

Lämna kommentar
Annonser:
iphone 6 reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet