Annons:
 
 

news

nu tycker jag ni tar och spanar in fashionjungle.blogg.se istället!

2 Kommentarer

tisdag

Nu har jag fått nog. Nu har jag tröttnat på denna design och förförallt; att man inte kan ladda upp bilder i det format jag skulle vilja. Jag ska byta platform.. Basta! Puss så länge.

Lämna kommentar

svårt att sluta

När jag hittar något jag verkligen brinner för har jag väldigt svårt för att sluta. Som att lägga in bilder från sin nya kamera på datorn.. Eller nya och nya. Fick den i julklapp och inte förens nu har jag en dator som jag föra över bilderna till.

Som sagt; svårt för att sluta. Klockan har passerat läggdags för länge sedan.

Lämna kommentar

life is a flower

idag är jag hundvakt

Hur söta får man bli? Nu ska vi promenixa i skogen.

1 Kommentar

hand i hand, mitt hjärta är i brand

Du omger mig på alla sidor, jag är helt i din hand. Din hand som passar i min så oförklarligt bra, som du sa igårkväll. Din hand som känns så rätt i min. Din hand som greppar min precis sådär lagom mycket. Inte för hårt så att jag tappar andan, inte för lamt. Sådär lagom mycket som att du aldrig kommer att släppa den. Hand i hand, mitt hjärta är i brand..

2 Kommentarer

hon är värd guld

Denna tjej är det bästa jag har. Hon är min absolut bästa vän och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Hennes mormor känner min mormor, hennes mamma känner min mamma, och självklart; jag känner henne. Utan och innan. Du är min syster jag aldrig fick.

Jag älskar dig idag, imorgon och föralltid.

1 Kommentar

om detta inte är äkta, vet jag varken ut eller in.

Någon sa en gång till mig att kärleken är en biologisk illusion. En mycket verklig sådan.

 

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tro eller tycka om saken. Uppenbarligen är den biologisk. Men illusion? Den kärlek jag känner är så äkta den bara kan bli. Känslan är så mycket här och nu, den bara kan bli. Jag vill inte tro att kärleken är en illusion. För en illusion är en inbillning. Något som inte finns och något vi bara drömmer om.

 

Men säg mig, hur kan mina fjärilar i magen vara en inbillad föreställning? Hur kan värmen som letar sig ut till kroppens alla vener, vara falsk? Hur kan en hand passa så bra i en annan?

 

Om det jag upplever just nu är en illusion. Om detta inte är äkta, vet jag varken ut eller in.

1 Kommentar

som så många andra gånger pt. 2

Som så många gånger tidigare gör livet en rivstart igen. Vi tar oss igenom det vi först trodde var möjligt. Vi vågade ta klivet genom elden och vi kom ut på andra sidan. Vi lär oss att andas igen och smärtan i bröstet lättar.

 

Livet fortsätter. Livet går vidare. Det kommer det alltid att göra. Oavsett vad som händer. Det är väldigt fascinerande, samtidigt som det är väldigt skrämmande.

Lämna kommentar

fick ett samtal nyss

Hej alla fina människor. Vill bara understryka att min blogg till stora delar är fiktiv. Med andra ord behöver ni inte få hjärtesorg när ni läser mina ord. Puss på er

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet