Allt för lång tid

Ja, allt för lång tid sedan jag bloggade sist. Hur kan det komma sig egentligen, Har ju faktiskt inte haft så otroligt mycket att göra. Jag har börjat med ett helt nytt träningsprogram, planen är att jag ska göra en svensk klassiker nästa år, alltså åka Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen, och springa Lidingöloppet. Så nu blir det mera träning i denna blogg framöver.

Träningsvärk

Nu blev det långledigt iallafall (från bloggen då) iallafall längre än planerat. Följde med min kompis på gymmet igår och vi tränade ben, och som dom fick jobba! Benen är fortfarande inte med i matchen. Det är skönt på något vis när man knappt tar sig upp ur sängen dagen efter på grund av träningsvärken. Är helt mosig i rumpan och låren.

Nu var det länge sedan.

Oj vad tiden går fort! Har missat att uppdatera här, har överfullt schema och lite väl hektiska veckor bakom mig. Både privat och i jobbet. Men ni kan vara lugna jag lever, och tränar stenhårt. Gör mitt absolut bästa med att få maten att funka.

Jag ser ljuset i tunneln, snart kommer jag vara mer aktiv, lovar!

Hejar på er FF:are

Hoppas det går bra för er alla FF:are därute, och att ni vet att jag hejar på er. Kämpa på och lyssna på de ni själva behöver, det är på era egna villkor och ingen annans.

Hoppas ni slipper uppleva det jag gjorde!

Tips?

Har ni några tips på hur man ska få motivation till att ta i tu med tvätten? Jag har försökt med att muta mig själv med godis, men det funkade inte. Sedan är det så mycket annat också som borde göras, dammsuga, lägga ut hyllan på blocket och måla om utemöblerna. Orkar inte med något av det ikväll. Utan jag tänkte istället spela lite casino hos Vera&John. Allt för att slippa göra det som jag borde.

Inlägg nr.1

Hej och välkommen till min blogg, här kommer jag skriva om vad jag har för mig i mitt liv, så att familj och vänner kan hålla koll på mig. Men kommer även ta upp intressanta ämnen så det kommer inte bara vara dom som känner mig som har nytta av denna blogg.

css.php