Annons:
 
 

Troslös Thai Massage

Idag gick jag förbi en Thaimassage. Frågar om det finns en möjlighet till masssage. Yes! Blir svaret. Oil or Thai? Vilken är bäst? Blir min följdfråga.     Oil, blir svaret. Så sagt och gjort…..Gud vad nice! Jag ska få en skön avslappnad Oljemassage. Har varit såååå stressad under en lång tid….

Hon visar mig fram till en lång korridor, och för ett av de många draperierna åt sidan. Till min förvåning så finns det bara en madrass på golvet. Kvinnan som skall ge mig oljemassagen kan inte svenska eller engelska. Min Thai är begränsad…..var där i fem veckor -91. Trodde att det skulle finnas massagebänkar med hål för ansiktet….men men..

Känner panik över att upptäcka att jag inte har trosor på mig när jag i min spontanitet stutsat in på massagen. Man kan glömma det i bland när man har bråttom;). Men det löser sig snabbt, när jag fattar att jag skall ta av mig helt naken och lägga mig ner på magen…det känns ju lite annorlunda. Känns så skönt när hon lägger en handuk över mig och börjar trycka på mina spända muskler, med hela sin kroppstyngd. Sedan drar hon ner handduken och blottar min rygg och börjar olja in den….mer och mer. Jiiises va olja….men skönt är det…efter ryggen är det sjärtens tur och sedan benen… Lite jobbigt att hon särar på benen och jobbar med oljan….slinter lite ”knepigt” då och då…..Men jag håller nästan på att somna där på mage…Hon är så duktig. Känner mig trots allt riktigt avslappnad.

Jag gillar inte hissmusik (nä, jag har inte hört all hissmusik i världen)…. I sanningens namn så låter hissmusiken ganska lika den som de spelar på thai och kina resturanger med…plink plink plong. Men här är den behaglig. Ligger och nästan och somnar. Då hör jag lite ljud som jag inte vill höra….kanske har jag förutfattade meningar om massageställen. Jag vaknar till och öronen är som paraboler….Men då är det dags att vända sida…och min koncentration på vad andra gör är borta. Nu är det dags för mig att behärska mig!!! Jag måste slappna av!!! Hur gör man det när man är hur kitlig som helst? Varför i hela världen ska de massera på ovansidan knäna? Jag brukar nypa min pappa där, för att det är så obehagligt (förlåt pappa, ångar mig nu). Sedan trickset att massera insidan på benen, ända upp…gör mig inte heller mer bekväm. När hon sedan läger hela sin tyngd på kanterna på ”mufflan” och hänger kvar där som i en bar och gör detta flera gånger om….JAG KAN OMÖJLIGT SLAPPNA AV! Efter det blir det handmassage (mina händer blir masserade alltså) vilket är enormt skönt….då njuter jag igen….men vips så får magen och hör och häpna brösten också massage. Herregud vad annorlunda…..När hon är klar med mage och bröst hänger hon sig med hela sin tygd på mitten av magen och håller kvar. Inte skönt alls. Sedan blir det ansiktsmassage och det bästa av allt, huvudmassage….det är det bästa jag vet….Sedan får jag sitta upp och får lite mer ryggmassage….på med kläderna och dricka lite gott te innan det är dags att gå. Då hör jag en man be om ursäkt på engelska att han missuppfattat…..och går sin väg. Kanske är det inte bara jag som har förutfattade meningar. Pinsamt. Fy mig! Cup con caa! Jag åter kommer gärna….

Kvällen avslutar jag med en pizza och  en cider, på lokala pizzerian. Tillsammans med två charmiga glada tjer som jag tycker mycket om….sedan köper vi smågodis i videobutiken och knallar hemmåt….vi ska se på ”Se upp för dårarna” (en charmig film)….Komisen säger på vägen hem…..”Det hettar i ansiktet efter cidern….det känns nästan som efter man har haft sex”…………….. Vi tjuter av skratt…..Inte mycket vi begär en fredagskväll i Gubbängen.

Nattis! Er Tillgivna KiniQ

7 Kommentarer

7 Responses to Troslös Thai Massage

Boka gärna en massagetid via mail!
Kram
Kalle

Skrivet av Kalle 2010-03-11 vid 08:27 Svara

Visst är det underbart med oljemassage 🙂

Är själv utbildad massör o har upptäckt hur många kvinnor älskar när massagen fortsätter ”över” gränsen o går över till Yonimassage endel av tantra filosofi. Har ni inte provat den så våga testa ni kommer inte ångra er enligt de kvinnor jag har masserat.

MVH
Kalle

Skrivet av Kalle 2010-02-22 vid 11:53 Svara

    Ja, det låter spännande;) Tack för tipset. Vänligen KiniQ

    Skrivet av KiniQ 2010-02-25 vid 05:30

Jag tror jag ”svimmar”.. hur kan man glömma och ta på sig trosorna.. skrattar så tårarna rinner. Är du säker på att du fick med alla kläder när du gick ut, eller hmm lämnades något mer kvar..*fnissar*.. Och vilken typ till kompis du har som blir säger att det hettar i ansiktet efter 1 cider, undra då vad ”människan” skulle säga efter 10 st??? Sker det underverk då eller… skrattar gott
//Sus

Skrivet av Sus 2007-09-10 vid 12:35 Svara

Glömma trosorna!!!! Vilken syrra jag har.Det har jag aldrig lyckats med men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden. puss

Skrivet av Annika 2007-09-09 vid 08:05 Svara

Hur kan du glömma dina trosor?? du hade ju jätte mkt tid, innan du var min chafför*tihi*

Skrivet av Miss Emelie 2007-09-08 vid 03:01 Svara

Glömma trosorna när man har bråttom, tillåt mig tjuta av skratt!!! Jag ”kanske” har ”glömt” att ta på mig mina… men med andra anledningar än; bråttom. *s* Lät ju som en … speciell upplevelse det där, får nog prova vid tillfälle.
// maluca

Skrivet av maluca 2007-09-08 vid 01:48 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet